|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 249
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
Szukam - Dermacol 217; oddam - Dermacol 215, b³yszczyk a'la Juicy Tubes (No7) i inne
NIEAKTUALNE!
Witam! Pilnie poszukujê dermacolu 217 (najlepiej z d³ug± dat± wa¿no¶ci). Wiele za niego oddam ![]() Z tego co mogê teraz zaoferowaæ: *Dermacol 215 (trochê ciemniejszy od 217) oddam najchêtniej po³owê. (mogê oddaæ razem z tubk±) *B³yszczyk No7 (OTO ON) nie jest dostêpny w Polsce wiêc opiszê. kolor na ustach nie jest tak intensywnie ró¿owy jak w opakowaniu, jest delikatny. Trochê przypomina efekt b³yszczyka maybelline watershine diamonts. jest wyj±tkowo trwa³y i bardzo, bardzo gêsty (prawie siê nie ¶ciera i nie zjada) nab³yszcza i ma piêkne mieni±ce drobinki. dodatkowo jest s³odki w smaku ![]() *Ziaja Calma HLC - krem nawil¿aj±cy (jeden z hitów KWC) zu¿ycie bardzo niewielkie. ¶wietny kremik ale mnie uczula :[ *krem do r±k Kamill (tu zobaczysz opinie KWC) zu¿ycie ... zosta³o z 90% *Bielenda, SPA Morska Kuracja, Luksusowa oliwka hydrofilna do demakija¿u i mycia twarzy - zosta³o trochê mniej ni¿ po³owa *szyde³kowe zwierzaki: - królik - baranek - ¿aba - etui na komórkê (chwilowo bez zdjêcia) je¶li poszukujecie czego¶ innego a macie dermacol 217 - piszcie, mo¿e uda mi siê co¶ wykopaæ ![]() Edytowane przez o000agus Czas edycji: 2006-09-14 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
niecnotliwa dziewica
Wiadomo¶ci: 19 903
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Szukam - Dermacol 217; oddam - Dermacol 215, b³yszczyk a'la Juicy Tubes (No7) i
Jak wymyslisz w co zrobic odlewkê to chêtnie siê podziele.
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam - Dermacol 217; oddam - Dermacol 215, b³yszczyk a'la Juicy Tubes (No7) i
W cokolwiek
![]() ![]() A co Ciê interesuje w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Je¶li interesowa³o by Ciê wiêcej rzeczy to z chêci± przyjê³abym eyeliner z Twojego kramiku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
niecnotliwa dziewica
|
OK, spróbuje znale¼æ w domu jaki¶ ma³y szczelny pojemniczek. Natomiast co do wymiany - widzê, ¿e robisz boskie cudeñka na szyde³ku
![]()
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A nic innego Ci siê ju¿ nie podoba? (za ten eyeliner astora - bo mnie zainteresowa³) widzê ¿e szukasz czego¶ do demakija¿u - mo¿e chcia³aby¶ spróbowaæ oliwki hydrofilnej? (mnie nie podra¿nia³a nawet jak trochê wp³ynê³o do oka) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
niecnotliwa dziewica
|
Powa¿nie? Eyeliner jest Twój (by³ do³±czony do tuszu jako gratis, ale ja kresek nie robiê). To w takim razie ja bym chêtnie spróbowa³a tej oliwki, a Tobie prze¶lê Astora + Dermacol. A z krówka siê nie spiesz, ona jest taka ¶liczna, ¿e chêtnie poczekam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.