![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nieaktualne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
---------------------------------------------------------------------------------
WYMIENIONE : moniga Night Peel Lierac 30 ml, kartonik, ulotka, ubytek w granicach 20 % mina Revlon Skinlights Face Illuminator sypki puder rozświetlający w odcieniu 03 Warm Light - pojemność 21,2 g, w komplecie pędzelek, ubytek nieduzy, nie mam wagi, więc nie moge powiedzieć ile dokładnie brakuje, ale na moje oko zostało 90 % jesli nawet nie więcej, odsypka pudru matujacego kryolan (transparentny)- w słoiczku dostałam jakieś 10 g uzyłam 2 razy, więc ubytek minimalny, jednak nie lubie mocnego matu ![]() Helena Toleriane mleczko do zmywania skóry i demakijażu - 200 ml, ubytek 30 %, not for sale peeling angielskiej marki N7 Radiance Revealed - hypoalergiczny, do wszystkich typów skóry, zostało ok. 60% z 75 ml, peeling ma formę kremu z drobinkami, Marla serum Paula's Choice pojemność 30 ml, zostało 60%, r Paula's Choice Skin recovery moisturizer - od skóry normalnej do bardzo suchej, pojemność 118 ml, ubytek 30% szampon Loreal Absolut repair - 250 ml, uzyty 3 razy, ubytek jakies 10 ml lola Matrix Biolage Hydratherapie Daily Leave-In Tonic tonik nawilżający do włosów suchych, porowatych, postrzępionych, puszących się, elektryzujących itp. opakowanie 400 ml- ubytek niecałe 100 ml Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2006-10-03 o 07:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sporo nowości - wszystkie półki - serdecznie zaparaszam do nowego wątku :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sporo nowości - wszystkie półki - serdecznie zaparaszam do nowego wątku :)
Mam prośbę - zarezerwuj mi, proszę, szampon i mleczko Absolut Repair L'Oreal i meteoryty. Mam sporo profesjonalnych do włosów, zaraz wypiszę. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
I jeszcze odżywkę Annato poproszę. Czy interesują Cię produkty do stylizacji TiGi i Aveda - bo tego to całkiem sporo mam, a nie mam kiedy zużyć, poza tym z lenistwa mam teraz mocno długie włosy i nie wszystko się nadaje
![]() Czy za Meteoryty szukasz czegoś konkretnego, czy kolorówka albo preparaty do włosów też się nadają? Aha, i jeszcze proszę o rezerwacji Pauli Begoun, za jakaś godzinkę przetrzepię zapasy. Czy interesują Cię równiez zapachy (niedlugo będę wystawiala Palais Jamais Etro i Sicily)? Pozdrawiam, , |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
![]()
Witaj, Mad,
dochodzę do wniosku, że mieszkasz w magazynie ![]() ![]() A propos tamponów i inteligencji kosmetycznej naszych TŻ - kiedy byłam w szpitalu, po urodzeniu Kaliny i przeprowadzce do sali poporodowej zginął mi krem. Miałam w domu krem Toleriane, proszę mojego Miśka, żeby mi przyniósł krem Toleriane, to mi przyniósł Toleriane, ale żel do mycia twarzy ![]() ![]() Madi, jestem zainteresowana nawilżaczem Lierac. Mogę zaproponować Ci preperat do demakijażu oczu Avene 125 ml, użyty 1 raz, skurczybyk ma zapach miodu, który teraz wywołuje u mnie mdłości. Muszę go oddać, bo choć jest rewelacyjny, zapach mnie zabija ![]() wiem, że Lierac tani nie jest, mogę Ci jeszcze sprezentować Tonik Ziaja Pro z serii profesjonalnej do gabinetów (zawiera ekstrakt z oczary wirg, tymianku, lukrecji i prowit. B5. Nie ma parabenów). Uściski, Helen
![]() |
#11 | ||
Zakorzenienie
|
Marlo napisz co masz, nigdy nie wiem, co mi w oko wpadnie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() musisz mi koniecznie napisac, co u Was słychac, no jak maleństwu podoba sie poza brzuchem mamci ? ![]() Cytat:
![]() teraz będę po 3city zasuwać i szukac tych kozaków, albo przynajmniej podobnych, bo w Olsztynie moge o nich zapomnieć ![]() ale wracając do watku ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
![]()
[QUOTE=Madlaine;2741485]Ty mi nic nie mów o facetach, toć mnie krew ostatnio zalała, jak mój mąż mi buty kupował - wysłałam go do sklepu, gdzie miałam zamówione buty, przyjechał z nimi, otwieram karton, a to nie te, jade do sklepu sama, tłumacze jaka sytuacja itd. Sprzedawczyni mi na to, że jej przykro, ale buty które sobie upatrzyłam zostały sprzedane, bo się w ustalonym teminie nikt nie zjawił, no i jasne, że NIKT, bo mój mąż był w drugim sklepie tego samego właściciela, a najgorsze, że juz tych butów nie będzie i tak moje wymarzone kozaki na jesień szlag trafił
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja za to zażyczyłam sobie na imieniny aparat SONY DSC-T9 (mam fioła na punkcie kompaktów), wychwalałam, że taki cieniutki itp. Zanim wynalazłam odpowiedni model minął miesiąc, zrobiłam dokładne badanie rynku. Mój prawie-mąż wykazał się genialną inicjatywą i kupił mi Sony DSC-T5, bo mu sprzedawca powiedział w sklepie, że jest cieńszy niż ten nowszy model. Myślałam, że go wyrzucę z tym aparatem i będzie spał na wycieraczce ale jak zwykle żal mi się go zrobiło (chciał w końcu dobrze) i sama wymieniłam ten aparat zapieprzając z małym dzieckiem przez pół Warszawy. Na szczęście się nie zorientował, że aparat jest inny. Bosz..... Mogę wysłać Ci tonik Ziaji (500 ml) - moja mama teżgo używa - czyżby więc Ziaja Marką Naszych Mam?, jeśli sprawi to Twojej Mamie przyjemność. Coś tam sobie wybiorę tańszego z Twojego wątku, w chwili wolnej, teraz Kalina się budzi ![]() Wiesz, targi niedługo>>>> ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o targach nie pisz, nic a nic ![]() tonik Ziajki chętnie przygarne dla mamy, bardzo lubi i Ziaję Pro i Norela, jakby nic z watku Ci nie pasowało, to napisz, co ewentualnie jeszcze byś chciała, zawsze cosik w łazience wynajde ![]() ![]() ![]() ucałuj Te Twoje sliczności od "cioci" Madzi - alez mi sie maleństwo coraz częściej marzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Madlaine, na szybko:
Mam ten roz Divinora Radiant Blush, 515, bez drobinek Mam Tigi Bead Head Manipulator - polowa wosku do wlosow Defining Whip Avedy - taki mus do stylizacji, zuzycie chyba okolo 1/4 ze 125 ml, jeszcze sprawdze Head Rush - mgielka nalyszczajaca TiGi, zzyte chyba ze 20-25 % z 200 ml Tigi Bead Head Superstar - taki produkt to zageszczania i napuszania, uzyty ze razy, spora butelka, chyba 200 ml sparwdze pojemnosc pozniej, Cien Clarins 01, taka paletka pomieszanych niebieskosci i brazow, jardin d'iris. Celine Sensual Summer, jakies 70 ml ze 100 ml, kartonik Karastase Nutritie Nacre Nutri Sculpt, taki wosk nablyszczajacy w kartoniku, zuzyte jakies 20-25 % Podklad w sztywcie Dora Teint Glace, zuzycie 2%, kolor 200 I pewnie jeszcze jakies rzeczy, byc moze cos z tego odpadnie, bo czekam na odpowiedz M@rti, ale niekoniecznie |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
edit: aha, jesli Defining Whip - to seria Lights elements - to jestem bardzo chętna, mam teraz Control paste, ale za mocne na moje włosy, przy krótkich sprawdza się lepiej, a ja mam teraz taka pośrednią długość o reszcie idę poczytac ![]() edit 2: poczytałam i na pewno Aveda Defining Whip, oprócz tego może nabłyszczacz TIGI nad Kerastase pomysle jeszcze, może znjade jakies opinie uzytkowników ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Madlaine, ten zestaw Hauschki to Pielęgnacja twarzy ważny do września przyszłego roku. Mam też caly zestaw oczysczzanie twrazy, ważny do końca grudnia tego roku - fascynacja Hauschką mi przeszła, zestawy zostały
![]() Jeszcze później sparwdzę dokladne pojemności TiGi i Avedy i dam Ci znać, pa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Aha, mam też tonik Hauschki, nie pamętam teraz dokladnie, ile zużyte, chyba około 20 %, też sparwdzę - nie ten oczyszczający, tylko pielęgnujący - może nawet kartonik się ostał, nie pamiętam, wazny jakoś dosyć długo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Wiem już, że mam na pewno fluid Clinique Super Fit w odcieniu Cream. Jest jeszcze jeden - Soft Finish w kolorze Soft Cream. Wspomniałaś jeszcze, że szukasz wód YR. Może Monoi De Thaiti z mikroskopijnym ubytkiem
![]() U Ciebie bardzo podoba mi się: - Toni&Guy iron-it heat defence spray - płyn chroniący włosy przed działaniem ciepła, mający właściwości wygładzające oraz odzywcze - może być stosowany równiez jako odzywka bez spłukiwania - pojemność 200 ml, szacuję że zostało ok. połowy - szampon Loreal Absolut repair - 250 ml, uzyty 3 razy, ubytek jakies 10 ml - mleczko Absolut Repair 150 ml - ubytek ok. 1/6,
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Najbardziej zainteresował mnie:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() byłaś zainteresowana srebrnymi kolczykami ode mnie, założyłam nowy wątek, zapraszam, może któreś Ci się spodobają http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=145563 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() niestety nic ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
W pięgnacji twarzy Hauschki jest mleczko do demakijażu (10 ml), krem do mycia twarzy (5 ml), mleczko do twarzy (5 ml) krem do twarzy z pigwy (5 ml), krem do twarzy z płatkow rózy (5 ml), i tonik odświeżający (10 ml)
Aha, Defining Whipa jest zużyte 15-20 %, a mgiełki headrsh tak na potrząsanie chyba faktycznie koło 20 % - nieprzeźroczyste cholerstwo, moze być go więcej, na pewno nie mniej, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie na pewno chcę Avedę i Headrush, reszta niestety będzie u mnie leżeć - zajrząłam jeszcze do twojego watku i poczytałam na stronie Etro o PJ i tak trochę mnie kusi, ale nie wąchałam, więc w ciemno trudna decyzja, mogłabyś opisac ten zapach swoimi słowami ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
aha i zrobiłam dokładkę, tym razem serum paula's choice
![]() no i niezmiennie przygarnę Sublimine w odcieniu 102 !!! może ktos ma i mu zbywa ??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
O kurcze, PJ jest ladniejszy, niz zapamietalam - jak sie nie zdecydujesz, to go i tak wycofam ze swojego straganu i jeszcze poużywam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Jasne, wcale się nie dziwię. Ja na bank bym wzięła Absolut Repair szampon, Annatto (Madlaine, moja odżywka ma pojemność 250 ml, Twoja 200?) i Paulę, a nad resztą się zastanowię w miarę rozwoju sytuacji, może coś się zmieni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.