|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
kolorówka, zapachy, pielęgnacja - głównie górna półka :)))
NIEAKTUALNE!!!
13 PAŹDZIERNIKA - DOKŁADKA !!! ZERO FRIZZ!!! Na wymianę mam przede wszystkim kolorówkę z górnej półki oraz pielęgnację górnopółkową i apteczną. Szukam głównie górnopółkowych zapachów (najchętniej ciepłych, nadających się na jesień), ewentualnie bardzo jasnego lub transparentnego pudru z naturalnym wykończeniem lub dobrej pielęgnacji (chętnie aptecznej). ]Absolutnie nie interesują mnie ciuszki, dodatki, kosmetyki Avon/Oriflame, ani kosmetyki niskopółkowe[/font] KOLORÓWKA
Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-10-18 o 20:05 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: kolorówka, zapachy, pielęgnacja - głównie górna półka :)))
Dalszy ciąg fotek + info na temat kosmetyków wymienionych w tym wątku
Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-10-13 o 20:02 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Chanel Vitalumiere; kompakt w kremie; kolor 20 Clair (najjaśniejszy); zużycie widoczne na fotce; szacuję, że pozostało co najmniej 1/3 z wyjsciowej ilości kompaktu; opakowanie jest przystosowane do wkładów wymiennych
znajdziesz coś?? |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Interesuje mnie
Clinique - cień High Impact; kolor 01 Sugar Sugar (biały, z delikatnym perłowym połyskiem); nowy, nieużywany Helena Rubinstein - cień Color Statement for Eyes; kolor 41 Iridescent Pink (jasny opalizujący róż); zużycie minimalne – widoczne na fotce tu mój wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread...27#post2766727 albo powiedz czego szukasz, może mam |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Aniu
![]() Zajrzyj prosze do mnie, moze cos znajdziesz za ktoras z tych rzeczy: Farouk - Silk Therapy Shine On; nabłyszczacz i odżywka w jednym; spray 150 ml; użyty 1 raz; z wymiany z neonka28; BARDZO DOBRE RECENZJE NA KWC!!! (!!!) Estee Lauder – Idealist Micro D; peeling termiczny; tubka 15 ml Estee Lauder – Advanced Night Repair; 7 ml; nowy, nieużywany, z wymiany z lola23 najbardziej zalezy mi na Farouku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=145702 pozdrawiam |
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Red Butterfly,
niestety nic nie znalazłam iwcia74, szukam zapachów, najchetniej czegoś ciepłego, słodkiego, z nutka wanilii i ambry Maggie, w Twoim wątku tylko Escada wpadła mi w oko (ale tak sobie myślę, że zapach to pewnie byś wolała wymienic za inny zapach o podobnej pojemności )
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
znajdziesz cos u mnie za Clinique Turnaround 15-minute facial; maseczka złuszczająco-wygładzająco-rozświetlająca; 28; nowa, nieużywana (raz otwarta)?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
aniu nie chciałabyś wymienić kompaktu chanel za połowę skinlights natural revlona?
|
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
znadziesz coś ?
odp u mnie na wątku ![]() .http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1159033306 |
|
|
|
|
#13 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za (!!!) Chanel Vitalumiere; kompakt w kremie; kolor 20 Clair (najjaśniejszy); zużycie widoczne na fotce; szacuję, że pozostało co najmniej 1/3 z wyjsciowej ilości kompaktu; opakowanie jest przystosowane do wkładów wymiennych
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;2775069]Witaj, znajdziesz coś u mnie za (!!!) Chanel Vitalumiere; kompakt w kremie; kolor 20 Clair (najjaśniejszy); zużycie widoczne na fotce; szacuję, że pozostało co najmniej 1/3 z wyjsciowej ilości kompaktu; opakowanie jest przystosowane do wkładów wymiennych[/quote]
Marto, Vitalumiere chciałabym wymienić za górnopółkowy zapach lub puder |
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Czy interesuję Cie wymiana na Meteoryty wersja różnoklorowa i EL Day wear plus (tonujący)? Jestem zainteresowana kilkoma rzeaczami...
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Generalnie szukam zpachów (bo wszystkie pozostałe kosmetyki, których używam, już mam). Ale mam kilka rzeczy, które oddam niekoniecznie za zapach. Czy możesz napisać coś więcej o Meteorytach i kremie (stopień zużycia, gdzie i kiedy kupione, itp.)? Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-09-25 o 12:42 |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
moze tym razem............
Lancome O de Lancome; 1, 5 ml; dwa razy testowana (ubytek bardzo nieznaczny) Lancome Miracle Forever; 1,5 ml; nowa, nie używana Clinique Turnaround 15-minute facial; maseczka złuszczająco-wygładzająco-rozświetlająca; 28; nowa, nieużywana (raz otwarta) Avene - płyn micelarny; buteleczka 25 ml, nieużywana http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=145351 |
|
|
|
|
#21 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u Ciebie interesuje mnie aktualnie tylko serum TFH; niestety maseczka Clinique'a za to serum to za dużo, a z kolei pozostałe rzeczy, które u mnie wpadły Ci w oko, to za serum zdecydowanie za mało
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Krem EL kupiony w USA, zuzycie 1/3 - swiezutki. Meteoryty zakupione na lotnisku - zuzycie ciężko określić. Używałam parę miesięcy. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146694 Mam jeszcze perfumy CK Euphoria, narazie jeszcze zastanawiam się czy już mi się znudziły
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Euphorią byłabym zainteresowana zdecydowanie EDIT: Po południu Przepraszam, ale musiałam niemalże "w pół słowa" urwać pisanie odpowiedzi (chore dziecko w domu ); teraz dopiero mogę dokończyć No więc Euphorią byłabym zainteresowana jak najbardziej Obok Cristobal'a oraz Lalique Le Parfum to najlepiej przeze mnie ostatnio tolerowany zapach Gdyby posiadanego przez Ciebie zapachu było więcej na tyle, że wymiana byłaby dla Ciebie mało opłacalna, moge nawet dorzucić coś jeszcze z moich "zachomikowanych" zapasów .Nad wymianą na nie-zapach tych kosmetyków z mojego wątku, na które zwróciłaś uwagę, musiałabym się chwilę dłużej zastanowić. O ile peeling Clinique'a oraz EL byłabym nawet skłonna oddać za coś fajnego i innego niż zapach lub puder (w zasadzie tylko tego szukam), o tyle maseczkę Turnaround wolałabym jednak zdecydowanie wymienić na jakieś pachnidełko .
Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-09-25 o 23:03 Powód: korekta literówek |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Przyczajenie
|
Witaj, Aniu
![]() ja tez bym była zainteresowana maseczką Turnaround. Napisz, czy na wymianę szukasz konkretnych zapachów, czy tez jest Ci wszystko jedno. Pzdr Asia
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#27 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w zasadzie nie mam jakichś konkretnych zapachów; szukam czegoś, co nadawałoby sie "do noszenia" jesienia do pracy, czyli dobrze by było, zeby zapach był ciepły, ale niezbyt intensywny, nie narzucający sie otoczeniu Na pewno nie szukam zapachów świeżych, cytrusowych, kwiatowych tez rczej nie Chętnie przyjęłabym Hypnose, Euphorię, L'Instant, baaardzo chętnie Cristobala Balenciag'ę, może jakieś zapachy Choparda (Mira Bai, Casmir, Pue Wish) - generalnie cos utrzymane w takim klimacie |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Przyczajenie
|
Aniu,
w zbliżonym klimacie miałabym Lolitę Lempicką i Deep Red Hugo Bossa. Poza tym mam Dune, ale to jest raczej świeży zapach. Gdyby coś z tego Cię interesowało za maseczkę, to byłoby super Ja znów na wizażu będę jutro, to się odezwę Pzdr Asia Cytat:
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dune na pewno nie Natomiast LL i Deep Red mogłabym rozważyć Na pewno musiałabym przypomnieć sobie zapach Bossa, bo strasznie dawno go nie wąchałam, a ostatnio moje zapachowe upodobania zmieniają się w sposób zupełnie nieprawdopodobny Napisz mi, proszę, o jakich pojemnosciach LL i Deep Red mówimy, skąd pochodzą zapachy, kiedy były otwarte, czy masz kartoniki, itd. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.

)