![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() kolorówka, zapachy, pielęgnacja - głównie górna półka :)))
NIEAKTUALNE!!!
13 PAŹDZIERNIKA - DOKŁADKA !!! ZERO FRIZZ!!! Na wymianę mam przede wszystkim kolorówkę z górnej półki oraz pielęgnację górnopółkową i apteczną. Szukam głównie górnopółkowych zapachów (najchętniej ciepłych, nadających się na jesień), ewentualnie bardzo jasnego lub transparentnego pudru z naturalnym wykończeniem lub dobrej pielęgnacji (chętnie aptecznej). ]Absolutnie nie interesują mnie ciuszki, dodatki, kosmetyki Avon/Oriflame, ani kosmetyki niskopółkowe[/font] KOLORÓWKA
Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-10-18 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: kolorówka, zapachy, pielęgnacja - głównie górna półka :)))
Dalszy ciąg fotek + info na temat kosmetyków wymienionych w tym wątku
![]()
Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-10-13 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Chanel Vitalumiere; kompakt w kremie; kolor 20 Clair (najjaśniejszy); zużycie widoczne na fotce; szacuję, że pozostało co najmniej 1/3 z wyjsciowej ilości kompaktu; opakowanie jest przystosowane do wkładów wymiennych
znajdziesz coś?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie
Clinique - cień High Impact; kolor 01 Sugar Sugar (biały, z delikatnym perłowym połyskiem); nowy, nieużywany Helena Rubinstein - cień Color Statement for Eyes; kolor 41 Iridescent Pink (jasny opalizujący róż); zużycie minimalne – widoczne na fotce tu mój wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread...27#post2766727 albo powiedz czego szukasz, może mam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Witaj Aniu
![]() Zajrzyj prosze do mnie, moze cos znajdziesz za ktoras z tych rzeczy: Farouk - Silk Therapy Shine On; nabłyszczacz i odżywka w jednym; spray 150 ml; użyty 1 raz; z wymiany z neonka28; BARDZO DOBRE RECENZJE NA KWC!!! (!!!) Estee Lauder – Idealist Micro D; peeling termiczny; tubka 15 ml Estee Lauder – Advanced Night Repair; 7 ml; nowy, nieużywany, z wymiany z lola23 najbardziej zalezy mi na Farouku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=145702 pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Red Butterfly,
niestety nic nie znalazłam ![]() iwcia74, szukam zapachów, najchetniej czegoś ciepłego, słodkiego, z nutka wanilii i ambry ![]() Maggie, w Twoim wątku tylko Escada wpadła mi w oko (ale tak sobie myślę, że zapach to pewnie byś wolała wymienic za inny zapach o podobnej pojemności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
znajdziesz cos u mnie za Clinique Turnaround 15-minute facial; maseczka złuszczająco-wygładzająco-rozświetlająca; 28; nowa, nieużywana (raz otwarta)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
aniu nie chciałabyś wymienić kompaktu chanel za połowę skinlights natural revlona?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
znadziesz coś ?
odp u mnie na wątku ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1159033306 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za (!!!) Chanel Vitalumiere; kompakt w kremie; kolor 20 Clair (najjaśniejszy); zużycie widoczne na fotce; szacuję, że pozostało co najmniej 1/3 z wyjsciowej ilości kompaktu; opakowanie jest przystosowane do wkładów wymiennych
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;2775069]Witaj, znajdziesz coś u mnie za (!!!) Chanel Vitalumiere; kompakt w kremie; kolor 20 Clair (najjaśniejszy); zużycie widoczne na fotce; szacuję, że pozostało co najmniej 1/3 z wyjsciowej ilości kompaktu; opakowanie jest przystosowane do wkładów wymiennych[/quote]
Marto, Vitalumiere chciałabym wymienić za górnopółkowy zapach lub puder ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Czy interesuję Cie wymiana na Meteoryty wersja różnoklorowa i EL Day wear plus (tonujący)? Jestem zainteresowana kilkoma rzeaczami...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Generalnie szukam zpachów (bo wszystkie pozostałe kosmetyki, których używam, już mam). Ale mam kilka rzeczy, które oddam niekoniecznie za zapach. Czy możesz napisać coś więcej o Meteorytach i kremie (stopień zużycia, gdzie i kiedy kupione, itp.)? Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-09-25 o 11:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
moze tym razem............
![]() ![]() Lancome O de Lancome; 1, 5 ml; dwa razy testowana (ubytek bardzo nieznaczny) Lancome Miracle Forever; 1,5 ml; nowa, nie używana Clinique Turnaround 15-minute facial; maseczka złuszczająco-wygładzająco-rozświetlająca; 28; nowa, nieużywana (raz otwarta) Avene - płyn micelarny; buteleczka 25 ml, nieużywana http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=145351 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
u Ciebie interesuje mnie aktualnie tylko serum TFH; niestety maseczka Clinique'a za to serum to za dużo, a z kolei pozostałe rzeczy, które u mnie wpadły Ci w oko, to za serum zdecydowanie za mało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Krem EL kupiony w USA, zuzycie 1/3 - swiezutki. Meteoryty zakupione na lotnisku - zuzycie ciężko określić. Używałam parę miesięcy. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146694 Mam jeszcze perfumy CK Euphoria, narazie jeszcze zastanawiam się czy już mi się znudziły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Euphorią byłabym zainteresowana zdecydowanie ![]() EDIT: Po południu Przepraszam, ale musiałam niemalże "w pół słowa" urwać pisanie odpowiedzi (chore dziecko w domu ![]() ![]() No więc Euphorią byłabym zainteresowana jak najbardziej ![]() Obok Cristobal'a oraz Lalique Le Parfum to najlepiej przeze mnie ostatnio tolerowany zapach ![]() Gdyby posiadanego przez Ciebie zapachu było więcej na tyle, że wymiana byłaby dla Ciebie mało opłacalna, moge nawet dorzucić coś jeszcze z moich "zachomikowanych" zapasów ![]() Nad wymianą na nie-zapach tych kosmetyków z mojego wątku, na które zwróciłaś uwagę, musiałabym się chwilę dłużej zastanowić. O ile peeling Clinique'a oraz EL byłabym nawet skłonna oddać za coś fajnego i innego niż zapach lub puder (w zasadzie tylko tego szukam), o tyle maseczkę Turnaround wolałabym jednak zdecydowanie wymienić na jakieś pachnidełko ![]() Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-09-25 o 22:03 Powód: korekta literówek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Witaj, Aniu
![]() ja tez bym była zainteresowana maseczką Turnaround. Napisz, czy na wymianę szukasz konkretnych zapachów, czy tez jest Ci wszystko jedno. Pzdr Asia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() w zasadzie nie mam jakichś konkretnych zapachów; szukam czegoś, co nadawałoby sie "do noszenia" jesienia do pracy, czyli dobrze by było, zeby zapach był ciepły, ale niezbyt intensywny, nie narzucający sie otoczeniu ![]() Na pewno nie szukam zapachów świeżych, cytrusowych, kwiatowych tez rczej nie ![]() Chętnie przyjęłabym Hypnose, Euphorię, L'Instant, baaardzo chętnie Cristobala Balenciag'ę, może jakieś zapachy Choparda (Mira Bai, Casmir, Pue Wish) - generalnie cos utrzymane w takim klimacie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Przyczajenie
|
Aniu,
w zbliżonym klimacie miałabym Lolitę Lempicką i Deep Red Hugo Bossa. Poza tym mam Dune, ale to jest raczej świeży zapach. Gdyby coś z tego Cię interesowało za maseczkę, to byłoby super ![]() Ja znów na wizażu będę jutro, to się odezwę ![]() Pzdr Asia Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dune na pewno nie ![]() Natomiast LL i Deep Red mogłabym rozważyć ![]() Na pewno musiałabym przypomnieć sobie zapach Bossa, bo strasznie dawno go nie wąchałam, a ostatnio moje zapachowe upodobania zmieniają się w sposób zupełnie nieprawdopodobny ![]() Napisz mi, proszę, o jakich pojemnosciach LL i Deep Red mówimy, skąd pochodzą zapachy, kiedy były otwarte, czy masz kartoniki, itd. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.