| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-09-24, 11:28 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: Wrocław 
				 |   Pomóżcie !headlines należy to trwałej ondulacji ??

Witam    ostatnio zrobiłam sobie headlines , wlosy przed trwałą miałam brązowe (farbowane) troche rozjaśnily mi sie po stylingu ... no i chce sobie zafarbowac jak najszybciej ale chce uzyc narazie szamponu w saszetce co zmywa sie po 6-8 myciach.. fryzjerka powiedziala ze moge po 4-5 dniach o stylingu juz sobie zafarbowac nim ..a teraz jak czytam opakowanie tego szamponu to pisze ... "w przypadku po trwałej ondulacji odczekaj co najmniej 14dni zanim uzyjesz Palette Instant Color.. " i teraz jestem w kropce;/ nie wiem czy styling zaliczac do trwałej ondulacji ?? ponoc wlsoy maja mi sie rozprostowywac po minimum 3 miesiacach wiec nie wiem sama  Pomóżcie... | 
|     |   | 
|  2006-09-26, 17:44 | #2 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dot.: Pomóżcie !headlines należy to trwałej ondulacji ??

Headlines jest łagodniejszą odmianą trwałej ondulacji, jednak radziłabym Ci odczekać z farbowaniem włosów do tej daty podanej przez producenta farby.

| 
|     |   | 
|  2006-09-26, 21:39 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Pomóżcie !headlines należy to trwałej ondulacji ??

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.