![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Szukam perfum...oddam moje...
Nie maMing Shu Fleur de l'Aube -50ml EDP,dwa razy psiknięte(nowy zapach YVES ROCHER)z kartonikiem i folią ale rozerwaną.
-Summer White Avonu,z 50ml zużycie widoczne na fotce. -ażurowy ,biały sweter kupiony w Bon Prixsie(za około 120zł),raz założony i uprany,rozmiar to około 38-42. Inne kosmetyki,biżuteria i książki są w linkach: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146277 Szukam perfum : -DKNY be Delicious (lub innych o podobnych zapachach ,świeżo zielonych,cytrusowych); -CK Eupforia; -Neonatury Cocon i innych o zapachu kakao,cynamonu,wanilli. Nie maGrain de folie parfums gres edt.Z 30ml zostało około 25ml. Nie ma-Voile de Ambre ,Yves Rocher edp,zużycie minimalne(nie mam już kartonika); Nie ma-Gaultier2 z kartonikiem ,z 40 ml brakuje około 1cm. Nie ma -Jose Eisenberg w małej fiolce ,odpsikane w Seforze,zostało około 2,5cm,nie wiem jaka jest pojemność fiolki,jest na fotce. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2006-10-21 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam perfum...oddam moje...
można prosić o zdjęcie tego sweterka ??
ażurowy ,biały sweter kupiony w Bon Prixsie(za około 120zł),raz założony i uprany,rozmiar to około 38-42.
#3 |
Zakorzenienie
|
Może Puma Red za -Voile de Ambre ,Yves Rocher edp,zużycie minimalne(nie mam już kartonika);
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
dzięki. myślałam o innym
![]()
#8 |
🦄
|
Może coś u mnie za Voile? Mam też kurteczkę, katankę z Greenpointa, raz ubraną.
#9 |
Zakorzenienie
|
A może Poeme za Voile
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
🦄
|
Mam, ale całej niestety nie oddam, bo to "mój zapach".
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Zielona,jeżeli Voile nadal wolne to chętnie się wymienię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ok,pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
grain de folie
Zielona-w takim razie wymienie sie..prosze,opisz tylko ten zapach,czy mocno owocowy,kwasny?do czego moglabys porwnac?
#19 |
Zakorzenienie
|
.....Perfumy,kosmetyki,pr óbki......
DOKŁADKA
Wymienię najchętniej na perfumy lub dobry balsam do ciała. Nie ma -10 sztuk saszetek po 10ml Luksusowej maseczki długotrwale nawilżającej SPA Morska Kuracja Bielendy.Maseczka głęboko nawilżająca bogata w oligo i mikroelementy(kawior,chit ozan,seamollient,kolagen morski)wzmacnia naturalne funkcje ochronne skóry,natychmiast poprawia jej stan nawilżenia,napina oraz tonizuje skórę. Mam do zamiany trochę kosmetyków i innych różności.Szukam dla nich nowego właściciela. Biżuteria srebna i nie tylko: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...# post2956867 Książki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=136285 Nie maDiesel Zero Plus Feminine ,edt z 75 ml psiknięte parę razy.Mam je z wymiany ale to jednak nie mój zapach.Nie ma kartonika i tej wielkiej przezroczystej nakrętki.Minus 4mililitry na odlewkę. Próbki: Nie ma-Cerruti 4ml(wysokość fiolki 6cm),-tę i pozostałe mam z wymiany, -Le roi Soleil,Salvador Dali,z 4ml około 1\3 została, -Clinique happy,prawie cała,wysokość fiolki 5cm,szerokość 0,5cm, -clinique happy to be,okolo polowy fiolka tak jak wyżej. TWARZ: -Oczyszczająca pianka do twarzy do skóry tłustej Avon Solutions Pure pore Fection,ze 150ml użyte około 1\4,widać na fotce. -Anti Imperfections Bio Specifik .Krem zwężający pory YVES ROCHER,z 50ml zużyte około 1\3,cena nowego 50zł. -Onyx Dermo Lars9jakieś chusteczki do demakijażu ale nic nie pisze po polsku,dostałam je od Mony z Holandii)30 Soft Cloths,nowe,nie odpakowane. PIELĘGNACJA: -Samoopalacz do twarzy i ciała z wyciągiem z orzecha włoskiego,nagietka i witaminą e,RIO SOLAiRE Pollena Malwa,ze 100ml zostało tyle co na fotce, -SPA Energia Vegetale,SOS dla nóg ociężałych YVES ROCHER,ze 150ml zostało tyle co widoczne na fotce(trochę mniej jak pół.opakowanie ma kształt tubki zwężonej u góry).Cena nowego 50zł. -SPA Energia Vegetale Krem wyszczuplający Płaski brzuch Yves Rocher,ze 150 ml,zostało około 1\4 lub ciutkę mniej.Cena nowego 99zł. -7 mydełek nowe ,nie używane Dalain z ekstraktem Almond &Milk 20 g. -Trzy lakiery do paznokci:Nel ze złotymi drobinkami użyty minimalnie,9ml, Vollare Flash rml(zielonego została okolo połowa,żółty prawie cały. INNE -rękawica sizalowa do masażu,kąpieli,użyta dwa razy. -Nieduża kosmetyczka fioletowa (z wymiany)nie używana,z rączką. -nowy notes zamszopodobny z ołówkiem i lusterkiem z Yves Rocher ,jeszcze zapakowany w folię,zapinanie na przylepiec ozdobiony kwiatkiem. -nowa męska kosmetyczka Niwea for men, z haczykiem do powieszenia jak półka,z dużą ilością kieszonek. -dwie apaszki,pierwsza nowa ,wyjęta tylko do zdjęcia 75\75cm,druga szarosrebna też nie uzywana ale leżała trochę w szafie 48\48cm. PRÓBKI KOSMETYKÓW APTECZNYCH : TWARZ: 1.Eau Thermale Avene,Diroseal,5ml z kartonikiem, 2.La Roche Posay Effaclar-eau demaquillante purifiante,makeup Removing Purifying Water-15ml, 3.Eucerin Plus Intensive Repair Hand Creme,poj.7g tubka, 4.LRP Posthelios balsam po opalaniu bogaty w substancje o działaniu kojącym i natłuszczającym,poj.5ml z kartonikiem. 6.Mydełka Dalain multi care soap z Almond Extract&Milk,20gram,7 sztuk z kartonikiem. 7.Sefora,Base de teint ,make up base,1ml. 9.LRP,Effaclar A.I.preparat z wodą termalną do stosowania na zmiany skórne skóry tłustej ze skłonnością do trądziku,poj.2ml. 10.LRP,Toleriane, Dermo-Nettoyant fluide nettoyant et demaquillant,poj.4ml. 11.LRP,Toleriane Riche z wodą termalną,kojący krem ochronny,skóra szczególnie wrażliwa,sucha.poj.2ml. 12.Dermedic,Acne Expert C,krem do skóry trądzikowej,tłustej,skłon nej do alergii-nie ma na Dermediku pojemności napisanej. 13.Dermedic Effectival ,skóra wrażliwa,sucha ,normalna po 25roku,regenerujący krem odżywczy. 2sztuki. 14.Dermedic,Effectival,12 UVB\UVA,skóra wrażliwa po 25roku,idealna baza pod makijaż. 15.Dermedic Angio Expert krem wzmacniający regulujący mikrokrązenie,wzmocnienie naskórka i naczyń. 16.Dax Cosmetics Perfecta cera naczynkowa,obkurczający naczynia z Fito capillaries Complex,poj.2ml. 17.Dax Cosmetics Cashmere secretmbaza wygładzająca 3D Silicone Micro Net,poj.1ml. 18.Dax Cosmetcs,Contour Magic,krem geometryczny,rzezbiący kontur twarzy,poj,2ml. 19.AA Oceanic cera wrażliwa ,krem nawilżający z Alantoiną i witaminą E,poj.2ml. 20.Vichy,Liftactiv Pro Nuitprzeciwzmarszczkowy krem ujędrniający,nutralizuje toksynypoj.1,5ml. 21.Vichy ThermalFix UV,krem dogłebnie nawilżający o działaniu ochronnym,zawiera Filladyn oraz ekran przeciw promieniowaniu UV i zanieczyszczeniom powietrza SPF 20,poj.1,5ml. 22.Vichy Novadiol Contours Levres Etyeux,poj.1,5ml. 23.YVES ROCHER,Bio Specific Active Sensitive,Peaux Tres Sensbles,poj.1ml. 31.Redermic La Roche Posay-przeciwzmarszczkowy krem ujędrniający,2 saszetki po1,5ml. INNE : 24.Yves Rocher,SPA Energia vegetale ,Soin Silhouette ,effet peau de peche,poj.5ml. 26.Garnier ,tonizujące mleczko do ciała z wyciągiem z owoców,skóra której brakuje jędrności,poj.6ml. 27.Sunsilk Anti Flat,lekki krem zwiększający objętość,poj,10ml. 28.Effaclar LA Roche Posay,makeup removing purifying water,15ml. 29.EUCERIN PLUS INTENSIVE REPAIR Hand Creme,7g. 30.EAU Thermale Avene,Diroseal creme Traitante,5ml W zamian szukam z zapachów: Dior Poison(mogą być odlewki,próbki,końcówki) DKNY be Delicious, Lolita Lempicka Nina Ricci Nina innych Z innych kosmetyków:żele do mycia twarzy apteczne ,do cery tłustej lub mieszanej, kremy pod oczy po 30, balsamy ,musy,budynie do ciała(najchętniej pachnące kakao,czekoladą,kokosem itp) szampon do włosów Herbal Essences, krem do stóp inne propozycje mile widziane. Oraz srebnych kolczyków wkrętek. Nie szukam:kolorówki,ubrań i książek.Interesują mnie raczej większe wymiany lub o większej wartości ze względu na koszty wysyłki.Wysyłam tylko poleconym rejestrowanym i takim samym wymagam. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2006-12-31 o 15:24 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dot.: .....Perfumy,kosmetyki,pr óbki......
Fotki
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Więc proszę o fotki,jeśli masz srebne ,nieduże wkrętki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
hej
może byś coś u mnie wybrała ale mam tylko ciuszki. z kosmetyków mam tylko podkład revlon shine control matujący, kolor nude pół buteleczki, beżowy błyszczyk maybelline używany. Podoba mi się jeszcze u ciebie biżuteria i ten rózowy sweterek z koralikami
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Niestety ale nic z tych rzeczy mnie nie interesuje.Niektórą biżuterię lub tę bluzkę mogę oddać za np.podpaski,tampony,chemi a gospodarcza,dobre kawy lub herbaty itp czyli coś co zawsze jest potrzebne.Zależy co dokładniej Cię interesuje,może znajdziesz coś tego typu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
![]()
znalazłam tylko taką parę...
Są to kolczyki z takiego ciemnego srebra, a la motyle, bardzo eleganckie.. Wkręty nie są po środku. Niestety zdjęcia dobrze nie oddają ich wyglądu. piszesz się? ![]() Edytowane przez zuzka92 Czas edycji: 2006-11-10 o 21:17 Powód: dodaję zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za fotki,ale szukam czegoś innego.Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dokładka.Zapraszam.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
...Halloween...
Mam do zamiany Halloween J.Del Pozo,tester z korkiem.Z pojemności 100ml zużyte około połowy,nie ma kartonika,pochodzą z wymiany z Narnijkar.
Oddam je za podobną pojemność min:Nina Ricci Nina,DKNY be Delicious,Miss dior Cherie,Euphoria C Kleina lub inne propozycje,ale po sprawdzeniu zapachu. Nie interesują mnie inne kosmetyki i ciuszki Mam również do oddania Diesel Zero Plus Feminine(kilka razy psiknięty,oraz odlane 4ml) i odlewkę około 4ml Cerruti Image w szklanej fiolce.nie maCerrutiRównież tylko za perfumy,niekoniecznie te co wymieniłam wyżej,Cerruti chętnie na podobną ilość Lolity Lempickiej. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2006-11-26 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Dot.: ...Halloween...
a może u mnie coś by Cię zainteresowało, ewentualnie mogę zaproponować 18 z 30ml Givenchy Amariage lub 3 razy psikniętą 20ml EDT Gabrieli Sabatini Ocean Sun
#30 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ...Halloween...
Za Halloweena niestety nie.
Gabriela Sabatini interesowałaby mnie ewentualnie za odlewkę Diesla o podobnej pojemności . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.