|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Ty i telewizja
Dziewczyny ... ostatnio mam ochotę wziąć udział w nagraniu jakiegoś programu tzn. nie chodzi o jakieś techniczne sprawy ale jako publiczność
![]() Czy kiedyś zdarzyło Wam się coś takiego? Byłyście kiedyś w telewizji? Gdzie się zgłosiliście? Jak to wyglądało? Czy chęć uczestniczenia w takim programie jest płatna? itd. Opowiadajcie dziewczyny Wasze historie lub historie Waszych znajomych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ty i telewizja
Z tego co ktoś mi mówił to wystep jako publiczność w "Rozmowach w toku" jest płatna- tyle, że to publiczności płacą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ślub moich roziców był kiedyś emitowany by tv, przy okazji ewnego reortażu... ale to pyło ponad 20 lat temu
![]() ale oże udaj sie n jakiś kasting ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kilka moich znajomych grało role publicznosci w "daje słowo", "gra w ciemno"-wszystko odbywa sie w mojej miejscowości..niewiem dokładnie jak sie tam znalazły, ale kilka groszy dostały...za bicie braw oczywiście
![]() Czy ja bym chciała wziąźć udział? mhm szczerze mówiąc niewiem... ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Eeee to super
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Mogłam pójść na takie rzeczy, ale zazwyczaj mi godziny nie pasowały (szkoła
![]() Znajomi byli na takich programach (jako statyści też), płacą 30 zł za program, chyba w jaka to melodia 50, ale nie jestem pewna. U kuby wojewódzkiego w ogóle. Zazwyczaj nagranie trwało około pół dnia. Chyba trzeba się zapisać gdzieś do jakiejś agencji, chociaż przez znajomości oni byli. Za dużo nie wiem, ale mogę się zapytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
moj szwagier pracuje przy nagrywaniu majewskiego
![]() jeszcze familiady,ale to nieaktualne chyba i koncertow na wyścigach ![]() mnie nigdy to nie kreciło,mieć swoj program-to tak! ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja bym bardzo chciała na coś takiego pójść
![]() Nawet mogłabym zapłacić, a gdyby to mi płacono, to bym juz w ogóle była happy ![]() Niestety do telewizji mam daleko, ale jeśli bede miała kiedyś taką okazje, to na pewno skorzystam ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A popytaj jeśli możesz ![]() Nigdy w sumie nie pomyślałabym, że oni płacą publiczności. Jeszcze nigdy nie byłam w tv :/ Ciężka jest droga do showbiznesu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zapytam ![]() Niektórzy lubią na takie rzeczy chodzić, na jednym nagraniu spędza się sporo czasu, kończą się np koło północy, dlatego miałabym problem z dojazdem do domu. Pamiętam, że kiedyś jedna z koleżanek mówiła, że przechodziła koło budynku telewizji, tam zaczepiła ją kobieta i zapytała czy chce siedzieć na widowni w programie, brakowało im osób. Zgodziła się, a potem dostała 20 zł. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
i_n_e_s Skromniutko 20 zl ale nie szkodzi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Odemnie ze szkoły było kiedyś wyjście na nagranie programu "król maciuś pierwszy " -taki mało znany teleturniej , w niedziele leciał .
Ja niestety byłam chora , ale kumpele były i się świetnie bawiły . ( ale zadnej kasy nie dostały )
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumie, może w końcu pójdę na coś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Napewno nie płacą przy nagraniach wszystkich programów telewizyjnych. Z reguły sa to właśnie teleturnieje lub programy z serii talkshow.
Ja byłam raz w TV, w Krakowie w Łęgu, na nagraniu progamu kabaretowego z serii "Kraj się śmieje" dla TVP2, który prowadził Piotr Bałtroczyk. Nie płacili. Mało tego, nie każdy mogł tam przyjść. Na widownie można było wejśc za okazaniem specjalnego zaproszenia. Ale wrażenia niezapomniane ![]() Przed występami można było pogadac np. z Kabaretem Elita i z chłopakami którzy prowadzą Maraton Uśmiechu ![]() Przy nagrywaniu nie było żadnych dubli i powtórek. Po prostu po kolei każdy z wystąpujących wychodzil, pokazywał to co miał przygotowane i tak zostalo nagrane. I to co widziałm tam na żywo zostałe pokazane w TV. Ja też!! na widowni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Ja pamiętałam o wątku, ale nie chciałam Ciebie pospieszać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pytałam się dziś jeszcze, trzeba się do jakiś agencji zapisać ![]() Może poszukaj może w internecie, bo nie wiem czy też chcesz konkretne nazwy, nie wiem skąd jesteś. W filmach, żeby być statystą podobnie to wygląda. Ale tam jest większa konkurencja. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Ok, dzięki za info. Jak dowiesz się czegoś nowego to daj znać. A ja postaram poszukam się jeszcze czegoś sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
up. Moje koleżanki chodziły na Rozmowy w Toku za które dostawały 20 lub 30 zł oraz na plan Milionerów- 50 tylko ze tutaj już cały dzień.
Bardziej opłacalne było statystowanie w W11 i Detektywach
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
W podstawówce brałam udział jako publiczność, wtedy nic mi nie płacili, bo to był raczej zaszczyt (jak dla dzieciaka)
![]() Raz statystowałam w filmie, raz występowałam w serialu - za to już mi płacili ![]() Jestem w agencji, ale naprawdę rzadko dzownią.
Edytowane przez look_at_me Czas edycji: 2010-02-14 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.