![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nieaktualne !!!!!!!!!
NIEAKTUALNE !!!!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------- WYMIENIONE : milenazuzia kredka do oczu Lumene - ciemny brąz, zakończona gąbeczką do rozcierania, raz uzyta, wazna do 2007 r. 3 sztuki Dax Cosmetics Perfecta NutriVita maseczka odzywcza słodkie migdały z miodem - cera sucha i delikatna 10 ml poleczka krem do rąk Neutrogena - koncentrat, zostało 40% z 50 ml krem do rąk Apotheker Scheller nagietkowy, zostało 70 % z 75 ml Nanobase zostało jakieś 20% z 30 g ważna do 2008 roku tonik Benzacne - zostało ok. 45 % z 200 ml, wazny do 2007 r. Margarita baza do tuszu Helena Rubinstein Spider Eyes - uzyta kilka razy, ubytek raczej niewielki, nie mam ostatnio ani czasu, ani cierpliwości do jej uzywania krem z witamina C 10% Body Shop Vitamin C Intensive Night Treatment- tubka 30 ml, uzyty kilka razy, ubytek ok. 25-30 % Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2016-06-20 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dot.: ++++ NOWY STRAGANIK - wszystkie półki, pielęgnacja i kolorówka - zapraszam :)
tonik CLinique Claryfying Lotion I pojemność 100 ml
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=10325 Clinique moisture surge face spray - opakowanie 30 ml, GWP, zostało ciut więcej niż 20 ml. znajdziesz coś u mnie za te rzeczy lub za sam tonik?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ++++ NOWY STRAGANIK - wszystkie półki, pielęgnacja i kolorówka - zapraszam :)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
ok to rezerwuje ale tak jak zaznaczyłam zostało ok 1/4 więc nawet gdyby Ci spasował musiałabyś cosik dobrać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
tonik Benzacne - zostało ok. 45 % z 200 ml, wazny do 2007 r. i maseczka z awokado Freemana, znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Madlaine, czy byłabyś zainteresowana 20 z 30 ml edp Burberry London (nowa wersja) za balsam Nuxe do ust?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za
tonik Benzacne - zostało ok. 45 % z 200 ml, wazny do 2007 r i Avon Planet Spa scrub do stóp z minerałami z Morza Martwego, nowy, nieotwierany, pojemnośc 75 ml? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Mad jestem zainteresowana
cienie podwójne YSL odcień 25 - uzyte ze 3 razy każdy, w komplecie kartonik i 2 pacynki "czwórki" Chanel w odcieniu 79 Spices - ubytek minimalny i ledwo zauwazalny, puderniczka w stanie praktycznie idealnym, jest aksamitna saszetka i 2 aplikatory, brak kartonika Na wymiane mam Madness Chopard, cien Guerlain poczwórny nr 201, pojedyńczy cień mAC- club satin, Wish Chopard, Champs Elysees Guerlain |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
anexxo nie zdążyłam zajechać do perfumerii, więc sprawdzę jutro Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kolor nie jest brązowy, mieni się jak kameleon na zielono i z lekko złotą poswiata. Nie wiem czy uda mi sie to uchwycić na fotce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Mad,bardzo chętnie przygarnęłabym L`instanta.Mam około 30 ml Poeme,cień Divinora Mono 12 Poudre d`azur(biel opalizująca na niebiesko).Może byłabyś zainteresowana którąś z tych rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
zakręcona niestety nic
Cytat:
![]() geoniu, czy masz juz może fotkę ? do anexxy i Red, sprawdziłam i niestety nic mi nie spasowało ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
![]()
Interesowalyby mnie:
balsam do ust Nuxe Reve de Miel - raz uzyty, kartonik i ulotki w komplecie, świeżutki, mam go 2 dni Balsam do ust na bazie miodu, nie zwiarający żadnych odzwierzęcych składników, żadnych konserwantów czy sztucznych zapachów ani wazeliny. kasetka na cienie ArtDeco potrójna - stan dobry, trochę porysowana od noszenia w kosmetyczce podkład NIVEA Beauté Beauty Protect Make-up średni beż, niestety dla mnie za ciemny, odcień Ivory beige, pojemność 30 ml, ubytek ok.1/6 podkład zawiera kompleks witaminowy, wygładza, liftinguje i chroni skórę Sephora highlighting bronzing powder - trójkolorowy kwadratowy puder, może służyc równiez jako cień na powieki, uzyty jakies 4-5 razy, ubytek niezauważalny puder rozświetlający NIVEA Beaute Light Duo w odcieniu 07 Sun, opakowanie 12 g, ubytek może 1 g Mexx Waterlove , kartonik - 40 ml ubytek niecałe 5 ml tylko na inny zapach, np coś z YR ![]() Znajdziesz cos u mnie w zamian ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
hej, interesuje mnie MATRIX amplify root lifter i Hermes, może byś sobie coś wybrała ode mnie?
mam kremik do rąk Iwostinu - raz użyty i ampułkę serum z kawiorem Bielendy i to co w wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=145760 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
kasienka nic nie znalazłam,
Vishnja, który Iwostin masz ? no i do czego służy ta ampułka, w wątku niestety nic mi nie wpadło w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ampułka - to serum regenerujące, do cery o obniżonej jędrności, przesuszonej, szorstkiej i wymagającej gruntownego oczyszczenia - coś takiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:39.