|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
PILNE zobacz ..
Witam kochane wizażanki
SZUKAM KONIECZNIE poszukuję troszkę ciuszków które zaraz wymienie,oddam to co mam w wąteczku i nie tylko, poza wąteczkiem mam sporo rzeczy ale nie mam jak porobić fotek jestem w trakcie poszukiwań aparatu jeśli macie coś z wymienionych przezemnie ciuszków pisz co szukasz może mam spodnie jeansowe (mile widziane biodrówki) rozm.26,27 (s,m) zależy od numeracji bluzki rozmiar krótki i długi rękaw sweterki kurtka zimowa i jesienna płaszczyk zimowy lub jesienny buty rozmiar 37,38 różne na sandałki,japonki paseki do spodni kolczyki srebrne dłuższe dermacol rybaczki mile widziane zdjecia albo chociaż numer postu w ktorym znajduję się proponowany ciuszek zapraszam zapraszam
Edytowane przez JOANNA16 Czas edycji: 2007-03-19 o 18:44 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PILNE zobacz ..
hej
![]() moze dzinsy rurki? ROz M (ale wypadaja miedzy S a M) Firma Top Shop (M-O-T-O) prawie nie noszone bo za duze i bluzka noweczka roz. SOdp u mnie czy cos ci odpowiada |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
No więc tak
![]() mam spodnie w wątku, interesują Cię też jakieś rzeczy i ciągle czekam na fotki ![]() ale!! mam też czarno czerwoną puchóweczkę biodróweczkę, którą mogę oddać za coś ekstra oczywiście jest zapinana pod szyjkę ma pojemne kieszenie zapinene na zameczki i jest prosta kusa i ładna fotke zrobie oczywiscierozmiar kurteczki to S ![]() odpisz proszę u mnie w wątku co i jak i kiedy mam oczekiwać fotek
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
zajrzyj do mnie
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
moze u mnie cos znajdziesz ????
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

spodnie jeansowe (mile widziane biodrówki) rozm.26,27 (s,m) zależy od numeracji
zapraszam

noweczka