pusta szafa- co kupic zeby miec co ubrac a nie tylko ją zapchać- pomocy - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-10-04, 22:27   #1
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Question

pusta szafa- co kupic zeby miec co ubrac a nie tylko ją zapchać- pomocy

Nie wiedzialam jak szukać, chociaz widzialam kiedys podobny watek wiec wybaczcie.

Planuje zrobic powolny renament w mojej szafie, co mam kupic zeby bylo w czym chodzic przez jesien- zime a nie wydac 3 wypłat? Moja szafa kompletnie mi nie pasuje, chyba sie zestarzalam, potrzbuje jakies ciuchy (sportowa elegancja z naciskiem na elegancja, kobiece) a nie chcialabym pojsc w ciemno po sklepach bez pomysłu bo nakupie głupot i bede pluc sobie w brode zakupy mi nigdy nie wychodzily wiec prosze o pomoc, nawet ilosciową przykład: wystarczą mi 3 swetry? Mam nadzieje ze nie nagmatwałam zbytnio i wiecie w czym rzecz.
Czekam na jakis odzew
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-05, 00:45   #2
guga1
Wtajemniczenie

Dot.: pusta szafa- co kupic zeby miec co ubrac a nie tylko ją zapchać- pomocy

tez chetnie poslucham.
ostatnio robilam pozadek i pusto sie zrobilo.
na dobry poczatek kupilam czarne i brazowe legginsy z ktorych jestem mega zadowolona i 4 bolerka chcialam kupic 2 ale na aukcji byla promocja i przy zakupie 3, 4 gratis wiec sie nie moglam oprzec
guga1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-05, 08:13   #3
201701090933
Konto usunięte

Ja mam dylemat nad spodniami. Dużo przytyłam i pooddawałam jakies 5 par spodni a zostały mi 2 albo 3 (jedne ciut za duże). Nie wiem czy jedną pare kupić czy dwie czy jedna mi wystarczy bla bla bla xD Kupie jedną bo jak znowu przytyje i te nie bedą na mnie dobre to zbankrutuje xD
201701090933 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-05, 10:38   #4
virtual_reality

nikt sie nie podebjmie takiego ambintego zdania?
Stary 2006-10-05, 10:57   #5
Metaxxa
Raczkowanie

GG do Metaxxa

OO ja też chętnie poczytam, ostatnio moje ciuchy w ogóle do mnie przestały pasować, nie podobają mi się i źle się w nich czuję...Więc czekam na podpowiedzi specjalistek

Metaxxa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-05, 11:29   #6
mloda71
Zadomowienie

GG do mloda71

Moze taki zestawik (najpierw lista)
  • ciemne spodnie (typu eleganckie na kancik)
  • jeansy (ciemne)
  • sweterek w serek
  • koszula biala
  • kamizelka (taka elegancka)
  • rybaczli (eleganckie)
Zestawy np. koszula z jeansami i kamizelka lub
kanciki z koszula lub
kanciki z koszula i sweterkiem lub
jeansy z sweterkiem lub
rybaczki z koszula i kamizelka (kozaczki) i tak dalej mozna laczyc. Wystarczy troche wyobrazni .
Mam nadziej, ze chociaz troche pomoglam.

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _5224206.jpg (116,5 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (20,6 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WIZaZ1.jpg (68,4 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizaz222.jpg (88,9 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fall2006_trend4_look4_top2.jpg (20,8 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ciuch.jpg (30,2 KB, 81 załadowań)

mloda71 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-05, 11:43   #7
isa666
Zakorzenienie

Hmmm trudne zadanie, ale spróbuję coś doradzić

Co do eleganckich spodni, to zgadzam się z mloda71
Tak samo dżinsy - najlepiej o prostym kroju i w jednolitym kolorze, bez ozdób, przetarć itp. i najlepiej granatowe lub czarne

Elegancka koszula też może się przydać(choć niekoniecznie biała ).

Sweterki - myślę, że przyda się jeden cieńszy(np. bezrękawnik, który można ubrać właśnie na elegancką bluzkę) i jeden grubszy(może być golf, żeby zimą nie marznąć ).

Jako wielbicielka spódnic proponuję zaopatrzyć się w choć jedną - teraz modne są wąskie, ołówkowe, ale widziałam też pełno szerokich. Długość dowolna, ale na sezon jesienno-zimowy powinna być ona z jakiegoś grubszego materiału

Do tego proponuję jeszcze żakiecik, też najlepiej jednokolorowy, może być w tym samym kolorze co spódnica czy eleganckie spodnie(najlepiej kupić komplet )

Myślę, że to wszystko, mam nadzieję, że moja pomoc choć trochę się przyda

EDIT: Dodaję fotki dla inspiracji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0910.jpg (23,6 KB, 91 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 44362747.jpg (33,0 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg V257780.jpg (41,1 KB, 95 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg V258814_CROP1.jpg (43,3 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg V253093.jpg (30,7 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg V257730.jpg (34,7 KB, 59 załadowań)

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2006-10-05 o 11:47 Powód: fotki :D
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-10-05, 12:02   #8
lancomee
Raczkowanie

coś jeszczee?(:
lancomee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-05, 13:01   #9
keythh26
Raczkowanie

ja mam ten sam problem-szafa peka w szwach , mam najmodniejsze rzeczy ale moj problem polega na tym ze nie umiem ich z soba laczyc,sama polecam
rurki konieczne dark denim, biala dopasowana koszula, jakas bluzka w panterowe wzory najlepiej wiazana pod szyja, spodnica olowkowa, pantofle na slupku, longtshirt, pas szeroki, pasek cienki, kamizelka grubsza,lekko puchowa,ale nie tzw bombka dopasowana ale bez sciagaczy na dole, jakis sweterek cienki, balerinki, sztyblety najlepiej czarne albo kawa z mlekiem, torba z krotkimi raczkami zeby ja mozna nosic na zgieciu lokcia no i okulary muchy,i jakis szal, jeszcze zakiet zamiast kurtki z grubszego materialu na pazdziernikowe dni, pozdrawiam
keythh26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-05, 13:52   #10
psycha
Zakorzenienie

GG do psycha

Jeansy - koniecznie denim - fason zalezny od tego w czym czujesz sie wygodnie Rurki za pol roku chyba wyjda z mody :P Jednokolorwe koszulki ktore mozna z wszystkim kombinowac - BASIC . Zakiet czarny sztruksowy - dopasowany wciety w talii..kawa z mlekiem ewentualnie -zalezy jakie lubisz kolory.. teraz swietnie sie spisuja w roli kurtki Korale dopasowane kolorystycznie do reszty garderobny,kolczyki jesli lubisz... Warto kupic cos takiego jak "tuba"..mam kilka roznych ktore kombinuje z sweterkami i koszulkami... pod wycietym sweterkiem zmniejszysz tuba za mocno wyciety dekolt badz tez przedluzysz bluzeczke. Kolejna rzecz to paski. Rowniez kardigany, sweterki z duzym dekoltem zapinane na malutkie guzicki.. pasuja do sukienki,spodnicy,jeansow ..do absolutnie wszystkiego Czarne, eleganckie kozaczki - tez pasuja dowszystkiego,nawet jeansow 2-3 dluzsze bokserki..zawsze się przydadzą. Eleganckie spodnie, lekko rozszerzanenp. braz w prazki. Koniecznie sweterek wiazany kopertowy.
Szaliki - modne teraz pashminy.. mozesz na allegro kupic rozne kolory i w dodatku tanio
A i kup sobie kilka broszek Jesli masz elegancki płaszcz na jesien czy na zime.. strzel na niego ciekawa broszke, ladnie to wyglada. Nawet na zakietach sztruksowych powyzej wymienionych
Torebki dopasuj do reszty garderoby...warto miec ich tyle ile sie ma kolorow w szafie

W ten sposob i ja kompletowalam od nowa szafe Sądze ze jesli bedziesz juz miala wszystkie podstawowe ciuszki w domu.. szukanie dronych dodatkow i upiekszaczy nie sprawi Ci problemu Lookniesz tutaj na forum i od razu cos znajdziesz Warto na poczatku ustalić kolory w jakich chcesz sie "poruszac" .. za duzo kolorow pochlonie wiecej niz 3 wyplaty [; Ogranicz sie do kilku...
psycha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-05, 14:08   #11
virtual_reality

dziekuje dziewczyny za odzew i prosze o jeszcze

psycha Twoj post chyba sobie wydrukuje
Stary 2006-10-05, 14:18   #12
psycha
Zakorzenienie

GG do psycha

Fajna brosza - pasuje do golfa z wywijanym kolnierzem ... albo na zakiecik.. ktory zima ubierzesz na prosty golf np.. nawet do sweterka kopertowego.. gadzet uniwersalny Recznej roboty kwiatki (tez znajdziesz na aukcjach) fajnie wyglądają na tradycyjnych plaszczach...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg 131012542.jpeg (34,5 KB, 75 załadowań)
psycha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-05, 14:30   #13
special_k
Raczkowanie

zeby odnowic sobie szafe na jesien, polecam kupno :

+sweter z duuuzym kolnierzem - ja sobie ostatnio kupilam czarny, ten kolnierz zmniejsza optycznie biust , i mozna go roznie ukladac, nawet naciagnac na ramiona jak ktos lubi

+dlugi sweter (taki do pol uda) w grube sploty, zapinany na guziki, z lekkim golfem, najlepiej szary ( wczoraj taki mierzylam, zaluje ze nie kupilam, ale niedlugo wroce do tego sklepu)

+teraz jest pogoda w sam raz na apaszki ( na szaliki za cieplo ), kup sobie jakas w modnym kolorze ( ja kupilam sliwkowa przeplatana srebrna nitka w h&m i nosze do trencza w kolorze khaki). mozna ja ladnie zawiazac i nosic na wierzchu z frendzlami lub 'pod'

+poza tym dobrze kupic pasujace dodatki , np torebka i kolczyki w identycznym kolorze, moga byc zielone (ja tak mam), albo cokolwiek co zdolasz upolowac w takim samym kolorze zeby do siebie pasowalo i do reszty twoich ubran. lacz kolczyki, apaszki i torebki w tym samym kolorze. Tylko nie czarne, bo nie bedzie efektu. Najlepiej zeby to byly dodatki szare - zielone - sliwkowofioletowe. bo takie teraz najmodniejsze szukaj w h&m

+Aha, jesli lubisz, kup cos 'na glowe', ale jeszcze nie czapke bo za cieplo. Jakis beret - kaszkiet - moze byc z daszkiem, ja wczoraj kupilam czarny z mala kokardka z boku, bardziej kaszkiet w ktorym sie miesci cala glowa

+buty : cos do chodzenia na codzien : plaskie, balerinowate ( okragle noski), a jesli chcesz byc supermodna, to ankle boots ( do kostki), no ale one najczesciej sa na wysokich obcasach, wiec jak dla mnie odpadaja, ale jesli lubisz obcasy... takie buty do kostek zestawiaj z legginsami ( jesli nososz), albo po prostu z dzinsami (waskimi)

+na pozniejsza jesien upoluj jakis ladny plaszcz do pol uda, moze parke albo trencz ( ja 2 trencze juz mam, ale kupie jeszcze wlasnie ocieplana parke)
special_k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-05, 14:32   #14
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_
Psycha naprawde swetny opis

Mysle, ze warto wydac troche wiecej pieniedzy na dodatki, bo w polaczeniu z ciuszkami ktore masz juz w swojej szafie, moga powstac nowe, ciekawe kombinacje postawilabym, na szaliki roznego koloru,paski, broszki, bransoletki, kolczyki, korale, wisiorki/lancuszki czy opaski, jezeli nosisz i torebki (moja milosc ) ktore nie musza byc dopasowane do butow, lecz powinny pasowac do ogolnego looku stroju

Na pewno eleganckie czarne/brazowe spodnie, moga byc z grubszego materialu jeansy w ktorych czujesz sie wygodnie i podkreslaja twoje ksztalty, a nie uwydatniaja niedoskonalosci

Zakiet, sweterek rozpinany, grubszy/chudszy na 1 lub wiecej guziczkow, na zamek oprocz tego sweterek w szpic czy majacy okragly dekolt, pod niego zawsze mozna wlozyc cos cienszego typu koszula, long, bokserka, czy tuba takie bluzki w jednym kolorze , sa uniwersalne i same np z koralami wygladaja rewelacyjnie mysle ze bolerka i kamizelki tez bylby ok sama jestem ich ogromna fanka

Buty, kozaki, szpilki, mokasyny/balerinki i adidasy takie elganckie :P

zapomnialam o fotkach niby adidaskow
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 00_1140519_pp.jpg (15,2 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 00_1142729_pp.jpg (16,4 KB, 22 załadowań)

Edytowane przez czarownicagosia
Czas edycji: 2006-10-06 o 04:57 Powód: post pod postem, prosze korzystac z Edycji
Paulinaaa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-05, 14:45   #15
special_k
Raczkowanie

aha, i jeszcze : OPASKI DO WLOSOW!

ja jestem fanka plastikowych, mysle ze kazdemu pasuja , czy sie nosi rozpuszczone wlosy czy kitke, z grzywa lub bez
mala rzecz a cieszy jesli dotad ich nie nosilas, to zacznij , a jesli polaczysz opaski z apaszkami, bajeranckimi kolczykami, i innymi dodatkami to zyskasz nowy look, poczujesz sie inaczej i znajomi zauwaza roznice. przy czym nie trzeba na to wydac fortuny.
special_k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-05, 17:05   #16
Belcia
Zakorzenienie

GG do Belcia

jak dla mnie to
- jeansy- zwyczajne, do wszystkiego pasuja.
- rybaczki
- spodnie w kantke
- jakas koszulka elegancka, np dwa kolory
- jakis zakiecik, moze byc z tweedu ale tez i sztruksowy
- spodnice w odcieniach szarosci i brazow, wystarcza dwie ale z roznych materialow
- jakies wzorzyste rajstopy i podkolanowki- te do rybaczek zeby nie wygladac calkiem szaro i jednolicie na jesien i zime
(ostatnio mam fiola na punkcie wlasnie rajtek i podkolanowek we wzorki )
- sweterki, te w serek i łodke, rozne kolory, mile widziany kardigan
- cos na glowe, np fikusny kaszkiet
- jakies bawelniane podkoszulki pod swetry, takze bluzy z dlugim rekawem, ktore pasuja do jeansow jak i do rybaczek
- bluza z kapturkiem to tak na sportowo
- butki to na teraz balerinki, lub cos na malum obcasie.Pozniej jak przyjda chlody to jakies kozaki na obcasie, badz oficerki
- na chlodne dni to plaszcz badz kurtka, co wolisz- beda pasowaly to wszystkiego
- a i oczywiscie dodatki w postaci kolczykow, korali
- torebki, nie musi byc ich az 15, wystarcza dwie ale takie zeby pasowaly do wiekszosci ubran,

wiesz zerknij tez na strony firm z ubraniami.Wrzucam reserved...mozna podpatrzyc conieco
http://www.reserved.pl/pl/nowinstores/index.htm

Belcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-05, 18:13   #17
Paolo
Przyczajenie

GG do Paolo

Cytat:
Napisane przez special_k Pokaż wiadomość
aha, i jeszcze : OPASKI DO WLOSOW!

ja jestem fanka plastikowych, mysle ze kazdemu pasuja , czy sie nosi rozpuszczone wlosy czy kitke, z grzywa lub bez
mala rzecz a cieszy jesli dotad ich nie nosilas, to zacznij , a jesli polaczysz opaski z apaszkami, bajeranckimi kolczykami, i innymi dodatkami to zyskasz nowy look, poczujesz sie inaczej i znajomi zauwaza roznice. przy czym nie trzeba na to wydac fortuny.
Właśnie! Teraz opaski do włosów są modne! Jedna szeroka, lub dwie wąziutkie w dwóch innych kolorach. Np. białym i czarnym. To naprawdę ładnie wygląda... Ja już tak chodzę od dłuższego czasu...

Życiowe motto: 'Bez ryzyka nie ma zabawy!'
Paolo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-05, 18:20   #18
canile
Wtajemniczenie

ja też zakochałam sie w opaskach ostatnimi czasy a poza tym to też przeżywałam kryzys zawartości mojej szafy, ale jeden nowy sweterek wszystko odmienił po prostu on jest dosyć orginalny i od pewnego czasu stosuję różne odwazne połaczenia i jestem zadowolona jak nigdy dotąd
canile jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-05, 18:46   #19
moorfina
Rozeznanie

Wedlug mnie MUSOWO w szafie musi byc:
*jasne jeansy
*ciemne jeansy
*spodnie z dowolnego materialu wygodnego dla nas
*spodnie eleganckie,jakis kancik
*żakiet(y)
*dwie spodniczki: jedna elegancka druga lajtowa
*jakas katanka
*bluza (jakas taka milusia nalepiej welurowa )
*spodnie dresowe
*bluzeczka na impreze
*pare tIszeRtow
*fajna bielizna
*sweterek
*tunika (z cienkiego badz grubego materialu)
*cienka kurtka
*kurtka zimowa badz plaszcz (najlepie jedno i drugie )
*czapka,szalik,rekawiczki
*buty:japonki,na zime,adidaski,balerinki
*pare paskow,torebek itp.

Pewnie o czyms zapomnialam-normalne
moorfina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-05, 19:37   #20
virtual_reality

wzielam karteczke i długopis i spisalam sobie co radzicie po 18 ruszam na zakupy, jestescie swietne naprawde BTW broszka jest cudownym dodatkiem o ktorym niestety zapomnialam trza to zmienic
jesli ktos jeszcze ma jakies pomysły czekam
Stary 2006-10-05, 20:09   #21
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
wzielam karteczke i długopis i spisalam sobie co radzicie po 18 ruszam na zakupy, jestescie swietne naprawde BTW broszka jest cudownym dodatkiem o ktorym niestety zapomnialam trza to zmienic
jesli ktos jeszcze ma jakies pomysły czekam
Jak wrócisz z zakupów i będziesz miała troche czasu dzisiaj albo jutro, to napisz proszę, co kupiłaś, gdzie i w jakich cenach, żebyśmy wiedziały ile kosztuje "wymiana" szafy
Życzę udanych łowów
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-05, 20:29   #22
virtual_reality

po 18.10 (po wypłacie) napewno sie z Wami podziele łowami
a teraz zachecam zebyscie cos napisały jeszcze, bo widze ze publicznosc jest ale milczy
Stary 2006-10-05, 20:43   #23
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

jak przeczytalam po 18, to pomyslalam ze po 18 godzinie a tu sie okazuje ze 18nastym pazdziernika
Stary 2006-10-06, 05:10   #24
czarownicagosia
Zakorzenienie

GG do czarownicagosia
Smile Dot.: pusta szafa- co kupic zeby miec co ubrac a nie tylko ją zapchać- pomocy

Nie zapomnij sie pochwalic swoimi nowymi ubraniami i dodatkami
Gdy wydaje mi sie, ze nie mam sie zupelnie w co ubrac szukam ciekawych dodatkow, czegos fajnego, wesolego, optymistycznego Ostatnio kupilam czerwona torebke i moge w niej chodzic codziennie Do wszystkiego mi pasuje Podkolanowki w kropki - bardzo dziewczece, zakladam do balerinek Wspomniane i polecane juz wyzej opaski - super sprawa Kolczyki
Pozdrawiam

czarownicagosia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-06, 06:03   #25
Selina
Zadomowienie

GG do Selina

A ja myślę, że dobrze jest kupować rzeczy w naszych ulubionych i pasujących do siebie kolorach. Co z tego, że mam mnóstwo ciuchów w najróżniejszych barwach a nie mam co włożyć, bo nie pasują do siebie kolorystycznie. Tak sobie myślałam kiedyś, jakbym miała ze cztery kolory i mogła je łączyć, to bym nie miała problemu Dlatego przed kupnem ubrania należy się zastanowić, czy będzie pasować do innych z naszej szafy. Bo może się okazać, że kupisz piękną bordową bluzkę, ale żeby w niej chodzić musisz sobie dokupić jakąś tam spódnicę. No i tak się to ciągnie...
Selina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-06, 07:46   #26
palomino
Zakorzenienie

Jak już kupisz to robiac foty nie pomiń tez "starych rzeczy". A nuż przy wertowaniu okaże sie że masz coś fajnego co sie da wykorzystac "z odzysku" w polaczeniu z nowymi rzeczami?
Mnie zawsze ogarnia zdumienie ile mam rzeczy jak już je powyciagam, a o niektorych ciuchach udaje mi sie nawet zapomniec (np. tego lata o super butach ktore kupilam w zeszlym roku Efekt - w tym kupilam następne, a jak tak dalej pojdzie nie bede miala gdzie tego upychac
Stary 2006-10-06, 07:54   #27
gramma
Zadomowienie

Polecam też dzisiejszy artykuł na Interii
http://kobieta.interia.pl/news?inf=798397
gramma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-06, 08:14   #28
śliweńka
Zakorzenienie

Ja radziłabym kupić
* torebke i buty w jednym kolorku
* swetry i jeansy najlepiej bez żadnych cekinów i innych tego typu rzeczy gdyż za pół roku będzie to nie modne i zajrzysz do szafy no i nie ma co ubrać
* jeansy bez przetarć jeden kolor
* ciuszki w kolorach nie w kolorach typu turkus ani pomarańcz bo później nie ma do czego dobrać tych ciuszków czasem
* dodatki - też paski bez cekinów korale radziłabym czarne bo do wszystkiego pasują, ja chciałam kupić sobie brązowe ale teraz dobrze że kupiłam czarne bo nie pasowały by mi do wrzosowego golfu więc trzeba trochę pomyśleć co do kolorków
*i najważniejsze o czym bym zapomniała bluzki i swetry bez żadnych napisów i obrazków

to trochę moich przemyśleń

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-06, 13:40   #29
keythh26
Raczkowanie

dorzuce jeszcze sweter typu kardigan-mozna nosic do bluzek z kolnierzem, blizniak, no i jak podaly dziewczyny eleganckie spodnie w kant-ale z naprawde dobrego materialu, skorzane rekawiczki-nosic nawet do zakietu z grubego materialu,pozdrawiam i zycze udanych zakupow
keythh26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-06, 18:05   #30
ania996
Raczkowanie

GG do ania996

Podoba mi sie zestaw-jensy+biala koszula+kamizelka.Swoja droga bardzo mi sie podoba szara kamzelka pokazana przez mloda71-Sliczniutka jest musze takij poszukac :p
ania996 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości