|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
easy coat River Island
witam!
Noszę się z zamiarem kupna pewnego płaszcza.Mierzyłam go właśnie wczoraj i bardzo przypadl mi do gustu.Znalazlam w necie jego fotki, mam tez kilka zrobionych ukradkiem w przymierzalni ![]() Na moj problem skadaja sie ciuchy, ktore moglabym pozniej nosic dop tego cudenka.Jakie szaliki pasuja?(z gola szyja nie bede przeciez paradować!)zastanawiam sie takze CZy zwykle jeansy pasuja? Mam raczej sportowy styl z naciskiem na lata60 ![]() ![]() riverisland.JPG 06-10-06_1819.jpg 2.JPG 06-10-06_1824.jpg 3.JPG 4.JPG |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: easy coat River Island
oo slicznie dziekuje za odpowiedz!!
A jak myslisz jeansy pasuja? Kupilam sobie dzis taka torebeczke(jasnorozowy kwatek i pasek) ...i planuje ja nosic... do tego mam pudrowa rozowa apaszke, pasi ![]() przepraszam za jakosc zdjec..ale mam tylko komorke pod reka ![]() kolory torebki to bladorozowy, niebieskie nitki i grafitowe ![]() Edytowane przez praline Czas edycji: 2011-02-01 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
jezeli lubisz lata 60, to smialo mozesz zestawic z plaszczykiem czarne dodatki, będze ładnie kontrastowało z tym ecru. Ewentualnie ciemny brąz w postaci zamszowych rękawiczek i miękkiego pashmina(chyba tak sie te duze szaliki nazywaja)
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ładne te biale balerineczki
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
dzinsy pasuja, ale przydalby sie jeszcze jakis akcent w podobnym odcieniu. Nieśmiało proponuję granatowy berecik założony na bok, ja bardzo lubię tak chodzić(tylko że beret czarny+czerwone usta) ale wiem że niektórzy mają awersję-a ja z kolei bym w życiu czapki włoczkowej nie założyła...
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Venus
bardzo odwazne polaczenie!!jak dorwe gdzies jakis berecik to nawet z ciekawosci przymierze czy mi do twarzy czy niet. Co do ust to jakos niespecjalnie wygladam w czerwieni(moze to kwestia przyzwyczajenia, a mzoe i dodtakowo tego, ze mam dosc pełne usta.Za mocno pomalowane staja sie jak dla mnie ciut za wyzywajace ![]() Na zime kupilam sobie bedac w Rzymie taki jakby daszek kremowy..jakbede nakladac jeansy to bedzie on pasił czy eetam? ![]() Edytowane przez praline Czas edycji: 2009-01-23 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
up up!
dziewczyny ze smakiem i wyobraznia pomozcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]() pomozcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Plaszczyk jest swietny
![]() ![]() Jeansy, tez sa super ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
420zl w Galerii Centrum
![]() najgorsze jest to, ze studenci maja 10% rabatu, tyle, ze nie na River island !!! btw. obserwuje watek w ktorym wklejasz ubranka z lumpkow! 1 klasa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
O kurde, to niezla cena
![]() ![]() ![]() dzieki za kompliment o ciuszkach z lumpka ![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
praline jesteś z Lublina? Fajny płaszczyk. Mi tak po głowie chodzi zestaw: czarne rurki, kozaczki przed kostkę, czarny golfik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
świetny płaszczyk...ale zastanów się, bo z jaznymi kolorami na zimę to jest tak, że się szybko przestają robić jasne ;/ a cena...jak na ten sklep, nawet przystępna.
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
vanilla
jes jestem z Lbn. Tylko mi nie podkup plaszcza! ![]() a na bank ide w przyszlym tygodniu po to cudo.hihih paulinka mam juz na zime kremowa kurtke z bialym futerkiem i znam ten bol ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie podkupię ![]() ![]() Wiesz po czym poznałam, że jesteś z Lublina? Po przymierzalni ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Śliczny plaszczyk, jak dla mnie najfajniej by z czarnymi dodatkami wygladal. A co do brudzenia, to ja sie troszke uwaza to nie stanowi to jakiejs tragedii. Ja mam bialy plaszcz na zime i sprawuje sie jak dotad swietnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Cudowny płaszczyk, bardzo mi sie podoba. Jeansy jak najardziej pasują do niego, pozdrawiam
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() wlasnie go sobie kupilam i jestem mega zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.