![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam pryzm, ziemi Lavertu, ziemi wulkanicznej, Body Shop
hej
ja mam blyszczyk estee lauder-delikatny roz z drobinkami-zuzycie ok 40% moge wysklac zdjecie na email gdyby ci sie spodobal blyszczyk oddalabys pare kulek meteorytow |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hej chyba jednak nie, szukam glownie tego co napisalam nie chce juz gromadzic zapasow, a blyszczyki w sumie czy kosztuja 100zl czy 20 sa podobne wiec z blyszczyka rezygnuje. Chyba ze masz jakies inne propozycje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Moze za Meteoryty zaintersuje cie nowe maselko do ciala-mousse corpo o zapachu wisniowym -migdalowym i emulsja jogurtowa do mycia ciala lub kapieli z AQUALINA
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Doroto,
nie było testera L'Or (ani EDP, ani EDT) ![]() Mam pecha, ponieważ ostatni flakonik tego zapachu został sprzedany w ubiegłym togodniu, a tester w związku z tym zwrócono (rzekomo) do dystrybutora. Jak przetestujesz mojego Brit'a i będziesz nim zainteresowana - będę rozważać wymianę "w ciemno" ![]() Czekam na info ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak bedziesz testować zapach, to koniecznie powąchaj EDP (tę z ciemną kratką) ![]() Moim zdaniem (i nie tylko moim zresztą) w przypadku klasycznego Brit'a EDT i EDP rozwijają się zupełnie różnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
O Oui Lancome zostało sie ok 15ml z 50ml
kurcze, teraz mówisz, ze szukasz 2000kcal ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Dorotko
![]() daj znać, czy udało Ci się przetestować Brit'a. Wspominałaś, że wybierasz sie do perfumerii w środę ![]() EDIT: Ja o L'Or naczytałam sie w międzyczasie tyle, ze czuje się prawie jakbym go powąchała i przetestowała na własnej skórze ![]() Myslę, że mogę spokojnie zaryzykować ![]() Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-10-18 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Dorotko,
widzę, ze zaglądasz na Targowisko ![]() Daj znać, proszę, co z naszą ewentualną wymianą ![]() Mnie wprawdzie nadal nie udało sie powąchać Twojego zapachu, ale jestem go ciekawa tak bardzo, że jestem gotowa na wymianę "w ciemno" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Cześć,interesuje mnie ziemia egipska i roz bourjois.Ja bede w Polsce w polowie listopada i jesli zechcialabys poczekac do tego czasu to jestem chcetna na wymiane tych rzeczy co cie interesowaly z mojego wątku.pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie:
O Oui Lancome zostało sie ok 15ml z 50ml Róż Shiseido Blush Duo, kolor 01 tengerine( kolor strony ciemniejszej to delikatna brzoskwinka), jest to wkład do kasetki-tester( uzyty kilka razy)- róz jest na drugim miejscu na KWC Meteorites Winter Radinace - odyspka do 20 kuleczek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=151005 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Doroto,
czy brak odpowiedzi na moje wpisy w Twoim watku mam traktować jako Twój brak zainteresowania wymianą? Czy też może jeszcze nie udało Ci się przetestować mojego Brit'a, który nadal jest aktualny, a którym byłaś zainteresowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję za odpowiedź - teraz przynajmniej mam jakąś jasność odnośnie ewentualnej wymiany (a raczej braku mozliwości dokonania takowej). Przyznam bowiem, że czułam się dość zdezorientowana Twoim brakiem odpowiedzi, tym bardziej, że niemal codziennie logowałaś się na Wizażu ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
doroto , odpowiadam na Twoj wpis w moim wątku
![]() Envy najchętniej wymieniłabym na inne perfumy- interesuje mnie L'or , oczywiście dolożę coś jeszcze , napisz czego potrzebujesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
hej ale moj Lor ma prawie 50 ml, takze troche to jest nieoplacalne, a zreszts troche sie przywiazalam do tego zapachu takze wymienie go tylko na cos szczegolnego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Hej, u Ciebie interesowalby mnie:
Puder w kompakcie Shiseido z serii Pureness kolorek 03 natural Ivory do naturalnej karnacji- zostało sie ok 1/3 z 11g ale czekam jeszcze na decyzje paru wizazanek odn Diora i Gosha i dam Ci znac jak sie zdecyduja.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.