|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Moja "niedoszła" metamorfoza ;) !
całkiem niedawno ścięłam włosy do pasa na takie do łopatki, teraz chciałabym zmienić też kolor, ale totalnie nie mam pojęcia na jaki
zrobiłam kilka symulacji, narazie z ciemnymi, co Wy na to?? ja nic nie będę sugerować czekam na Wasze opinie bezstronna ocena zawsze się liczypozdrawiam Was wszystkie !
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moja "niedoszła" metamorfoza ;) !
Na pierwszej fotce jest Ci najładniej
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
dziekuje amberlinka
nie wiem tylko dlaczego mam ochote na ciemne włosy ( zał.1 )teraz czas na jasne ( zał.2 )dziewczynki proszę piszcie coś ![]() bo ja się tu męczę a tu żadnej pomocy i to ostatnie na dzisiaj ![]() do jutra może mała sonda: kto za jasnymi a kto ciemnymi czekam dziewczyny!!! (zał.4 ) Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2006-10-27 o 20:14 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
dzięki Yuka za głos,
bo wiecie co, ja mam wrażenie że ciemne nadają mojej twarzy pewnej wyrazistości, a w blond'ach jakaś taka rozmyta jestem..
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
w blondach wygladasz o niebo lepiej mlodziej a w ciemnych jak babka z ody na Sukces, nie zmieniaj koloru
![]() wyrazistosc mozesz poprawic makijazem
największa jędza w tym kurniku !!! Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2006-10-27 o 20:15 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1161901028
W ciemnych wyglądasz zdecydowanie ładniej ![]() I w takiej fryzurce.
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
no proszę
![]() wreszcie ktoś kto mnie popiera ![]() podejrzewam, że zdania i tak będą mocno podzielone i ciężko będzie podjąć "męską" decyzję ![]() dzięki Sathi
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
moim skoromnym zdaniem w ciemnych wygladasz super wlasnie tak wyrzanie kobieco wkoncu odmladzac sie bedzie po 50 a nie teraz w tych bladach to wogole tak nijako jak taka dziewczyneczka...
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem ciemne lepsze, nabierasz wyrazu. Proponowałabym ciepły brąz, coś w stylu Rihanny
hehe, powiedziała ta, która z pięknego blondu przeszła na ciemny brąz
Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2006-10-27 o 20:17 |
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
ja bym tez za ciemnym byla raczej
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
dziękuje Wam kochane!!
![]() to miłe, że mi pomagacie wybrać i podsuwacie swoje propozycje, justynka - tak, zgadzam się, teraz wyglądam ZA MŁODO po prostu jestem młodą mamą a jestem traktowana nadal jak nastolatka i małolata pomimo moich 25 lat![]() monicoor - no właśnie, przeglądałam Twój wątek jak teraz wyglądasz? madziunia - fryzurke rihanny zrobię później, bo teraz czas na spacerek z córą ale grzywka odpada, bo bedzie sie wywijac, a szkoda;/milk - pociszacie mnie stawiając na ciemne
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Taka ładna pogoda, sama poszłabym na spacer, a w pracy muszę siedzieć Udanego spacerowania
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
orzechowy, delikatny brąz
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1161901028 w tego typu blond, tez bedzie Ci ladnie a wyrazistosc twarzy zawsze mozna nadac poprzez makijaz
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwazam ze w ciemniejszych jest Tobie ladnie
![]() kolejny glos na ciemne wloski
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
Co prawda wygladasz ladnie w blond wloskach ale...podobasz mi sie po stymulacji w ciemniejszych wloskach
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
dzieki dziewczyny, naprawde
![]() a teraz rihanna, szczerze mówiąc śliczny jest ten kolorek! |
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi sie,ze ciemny kolorek pasuje do ciebie,chociaz ten jasny,ktory masz bardziej mi sie podoba.Wyrazu,jak juz ktoras Wizazynka napisala,dodalabym makijazem.
Dlaczego chcesz sie na sile postarzyc?Skoro ludzie mysla,ze jestes nastolatka,to raczej powinnas sie cieszyc,a nie nad tym wzdychac. |
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale ogólny zamysł miał pokazać, czy Ci dobrze w kolorze i moim zdaniem bardzo dobrze.I wiem, jak uzyskać taki kolor Farba matrix bazowy kolor 6N i refleksy mokka na poziomie 7. Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2006-10-27 o 20:18 |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
a to bez grzywki
![]() wiesz, odmładzać chcą się te starsze ode mnie a te w moim wieku chcą wyglądać powaznie, ładnie i kobieco, no nie wiem przynajmniej ja![]() madziunia dzięki!!! bo juz miałam pytac o ten kolor nigdy nie farbowałam włosów i nie wiem jak szukac tych, w których mi dobrze (czy tez nie ) a trzecie oko zawsze mogę wylansować ;DD!! Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2006-10-27 o 20:19 |
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dodaje kobiecości |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
hehe;]
i głębokiego spojrzenia.. jakże głębokiego ........ ;p
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym jednak stawiała na jasne
|
|
|
|
|
#25 |
|
Przyczajenie
|
też uważam że w ciemnym jest ci bardzo ładnie a ten kolor jest twarzowy
|
|
|
|
|
#26 |
|
Przyczajenie
|
dzięki dzięki
![]() może wkrótce zamieszcze zdjęcie już niezsymulowane.. ![]() narazie nie mogę się zdecydować, chyba wszystkie fryzury muszę przepatrzeć, żeby potem nie czekać, aż odrosną ...... |
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
Nie przekonuje mnie ten ciemny kolor...ja widzę Cię w jasnych włosach, ale widać, że się uparłaś na tę zmianę, zatem udanej koloryzacji
.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Przyczajenie
|
nic nie jest jeszcze postanowione
![]() nie chcę pochopnie podjąć decyzji, a o zmianie myślę tak samo jak każda z nas
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Braz
i to wlasnie taki kolorek jak na ostatnie symulacji iii moim skromnym zdaniem z grzyweczka ![]()
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Brąz.
Nie za ciemny. Średni, może trochę orzechowy. Do takiego czoła konieczna będzie grzywka. Jaka? Widzę Cię w prostej, delikatnej grzywce.
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.

zrobiłam kilka symulacji, narazie z ciemnymi, co Wy na to?? ja nic nie będę sugerować czekam na Wasze opinie
!

MIŁEGO DNIA 

.
-8 -9 -10 -11 -12 -13 -14 -15