|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maybe Baby Benefit i Eau Florale Ch.Lacroix
Transakcje gotówkowe są na forum zakazane, radzę zmienić treść wątku na wymiankowy. Pozdrawiam.
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Deborah, Isadora, L'oreal....podkłady-wymiana
A jakie masz podkłady Givenchy i jakie kolory?
|
|
#6 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
a bylabys zainteresowana Max Factor Lasting Performance z True Match? Jaki kolor?
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
jestem zainteresowana Loreal-True Match-jaki masz kolor ???
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Ja rowniez jestem bardzo chetna na Givenchy Sublime lub Givenchy Matmate- moze cos ci sie u mnie spodoba
rozumiem ze obydwa kolorki sa jasne tak???http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=138668 |
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też interesuje Matmate
W watku mam miniaturkę perfum,mogę jeszcze dorzucić złote Emporio Armaniego (ok 10 ml, trudno jednoznacznie określić bo butelka nieprzezroczysta)
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Z Revlon Colorstay mam na zbyciu jedynie korektor 02 medium, zuzyte okolo 20%
Z zapachow mam przewaznie miniaturki lub odlewki w atomizerkach z Sephory ale widze, ze takich szukasz wiec wymieniam: -Yves rocher Neonatura Cocoon miniaturka, z 5ml jest 4ml -Hugo Boss Woman, minaturka 5ml nowa -Clinique Happy, minaturka 4ml zostalo 2ml +moge dolozyc balsam perfumowany 75ml uzyty raz -Salvador Dali Laguna, probka 1,7ml zostalo 1ml pieknie zapakowana w plastikowe usta +mam balsam nieuzywany rowniez opakowany w plastikowe usta z dozownikiem -FCUK Her - atomizerek z sephory z 5ml zostalo 2,5ml -Paris Hilton Just Me - atomizerek z sephory z 5ml zostalo 2,5ml -Lancome Poeme, reszta z 30ml zostalo jakies 8ml -Davidoff Echo, probka w atomizerku 1,6ml nowa znalazlam jeszcze resztki oryginalnych probek z atomizerem: -Estee Lauder Exotic, z 1,5ml zostalo 1,1 -Estee Lauder Intense, z 1,5ml jest 0,3 -Jean Paul Gaultier, Gaultier2 z 1,2 jest polowa -Jean Paul Gaultier Classique zostaly ze 3 psiki wszystko to jestem sklonna oddac a nawet mozesz zerknac sobie do mojego watku moze cos jeszcze wpadnie Ci w oko ![]() Podoba mi sie u Ciebie Matmate, co Ty na to? |
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
mam, ale sama uzywam
:Ralph Laurent Polo Sport, Lancome Tresor i Oui, Estee Lauder Plesures, Davidoff Good Life, ewentualnie mam zapas Happy Clinique, ktorym moglabym sie podzielic skoro niczego wiecej nie potrzebujesz, pozdrawiam serdecznie i do nastepnego razu |
|
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Próbki z atomizerami na wymianę
Witaj
,jestem zainteresowana następującymi próbkami: Rouge Hermes Caleche Hermes 24 Faubourg Hermes Mam na wymianę parę miniaturek, oryginalnych próbek, mogę też zrobić odlewki/próbki z posiadanych przeze mnie oryginalnych zapachów. Ponieważ przez najbliższe 3-4 godziny nie będzie mnie na wizażu prosiłabym bardzo o zarezerwowanie tych czterech próbeczek. Jak tylko się pojawię - napiszę, czym aktualnie dysponuję na wymianę EDIT: Na wymianę za interesujące mnie próbki mogę Ci aktualnie zaoferować: 1) Oryginalne "fabryczne" miniaturki: Burberry Brit EDT, 5, ml bez atomizera, raz testowana, w kartoniku Cerutti Image, 3,7 ml, bez atomizera, trzy razy testowana 2) Oryginalne "fabryczne" próbki: Bvlgari Omnia Cristalline, nowa Caron Muguet du Bonheur; 1 ml, raz otwarta, nie używana Poza tym - przy wykorzystaniu czystych fioleczek z Sephory - mogę zrobić próbeczki posiadanych przeze mnie aktualnie następujących zapachów:
Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-08-31 o 08:09 |
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do odpsików mam jeszcze: Valentino, Romance, Lacocte pour Femme, Burrbery London, Sexy212, Noa fleur, paris roses YSL. a z Twoich musze popatrzec na opisy, bo niektórych nie znam. 24 Faubourg ma 2 szt. Z Twoich to bym wzięła po małej próbce Cerruti Image i N.Ricci Love Fills...., lubię zapchy słodko-kwaitowe, typu Sensi, i co ty na to.? Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2006-08-31 o 11:04 |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,Cerutti Image to jest miniaturka, więc z niej - przyznam szczerze - wolałabym nie robić próbki, bo niewiele z tej miniaturki zostanie jak zrobię próbkę . Jeśli lubisz zapachy kwiatowe to zamiar przetestowania L'Air du Temps jest jak najbardziej słuszny Zapach jest kwiatowy jak najbardziej, z tym, że chyba nie jest on zbyt słodki . Kwiatowym klasykiem jest również Champs Elysees. Ale on również nie jest jakoś słodki. A może - skoro lubisz Sensi - w Twój gust bardziej trafiłoby Flowerbykenzo Le Parfum? Jest kwiatowo-orientalny Jeśli chodzi o mnie to mnie interesują próbki Hermesa. Jeśli Faubourg masz dwie próbeczki - bardzo chętnie wezmie obydwie . A czy wyjaśniła się już sprawa Rouge? |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem , ze ta próbka większa, ale czy zapach dla mnie? Czytalam recenzje, ale trzeba chyba spróbować. Dam znać co z tym Rouge. Widze, że Ty lubisz takie konkretne, mocne zapachy ![]() Jak widze Aniu to jesteś z Krakowa, to mas zdostęp do perfumerii, bo u nas to prawie nic nie ma, a nowości to w ogóle, dlatego jakbys chicała, to nawet bym sie wymieniła na zapachy z karteczek, bo nie wiem czy z nowych jakąs próbeczkę można dostać, a bym chciała Jette Joop i Bvlgari Rose... |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Groszku!
Już jestem. ![]() Jestem dalej zainteresowana Rouge Hermesa i Esentia de Duende. Zastanawiam się właśnie, czy nie mam w domu Jette Joop. Sprawdzę, jak wrócę z pracy. Mam ciągle Tea Rose dla Ciebie. A co masz z próbek Dr. Hauschki? Pozdrawiam, Alina |
|
|
|
|
#26 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,to poczytaj sobie więcej o Image Jeśli będziesz chciała go testować mogę zrobić Ci próbkę Chyba, że zdecydujesz się na całą miniaturkę Zrobię też w takim razie próbeczkę/próbeczki Love Fills L'Air du Temps Niny Ricci. Mogę Ci też, skoro masz utrudnienia w dostępie do testerów, przekazać po kropelce (bo niestety nie mam więcej ):- O Oui Lancome (1/3 fioleczki z Sephory) - Aqua di Gio (1/2 oryginalnej próbki) - Dior Addict 2 (1/2 fioleczki z Sephory) Z "najnowszych nowości" mam REMIX Armani'ego (jakieś 1/3 fioleczki z Sephory). Jette Joop! i Bvlgari Rose mogę napsikać na blottery jak najbardziej Ze zdobyciem próbeczek miałabym natomiast problem .Oryginalne "fabryczne" próbki można dostać w krakowskich perfumeriach w zasadzie tylko robiąc zakupy. A ja w planach na razie nie mam kupowania niczego Zakupy robiłam w zeszłym tygodniu i zostałam obdarowana próbką zapachu męskiego . Damskich rzekomo nie było .Swego czasu w Sephora'ch mozna było nawet bez robienia zakupów "wyżebrać" jakąś próbeczkę zapachu z testera do firmowej fioleczki. Niestety ostatnio obeszłam trzy perfumerie Sephory i w żadnej z nich nie ma już tych fioleczek . W jednej z Sephor konsultantka powiedziała, że więcej juz tych fioleczek mieć nie będą, ponieważ taka jest decyzja centrali we Francji.Ufff... wypisałm juz wszystko, co mam. Czekam teraz na info od Ciebie, co ostatecznie chcesz Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-08-31 o 18:54 |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jeszcze z Lancome po 15ml w buteleczkach oryginalnych, małe słodkie : aroma tonic, aroma fit i aroma calmdo włosów parfum tendre pour les cheweux 35 ml chanel allure z atomizerem. krem lancome hydra zen do normalnej i suchej cery 30ml, może raz czy dwa uzyłam. dax cosmetics baza wygładzająca ważna do 11/07, ja nie lubię tego. to napisz co chcesz. |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisałam Ci meila, bo tu cos wolno chodziło mi od rana. wezme cerruti Image i Nine. A dla Ciebie tylko 3 , bo ten rouge zaklepany. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Groszku!
Jeśli Astronomicznej Ani zależy na Rouge, to ja mogę z niego zrezygnować. Nie ma problemu. U Ciebie zainteresowało mnie teraz baaardzo: do włosów parfum tendre pour les cheweux 35 ml chanel allure z atomizerem. Duże jest zużycie? Sprawdziłam w domu, ta próbka Joop, to Muse niestety. Ale mam dużo innych próbek, na pewno znajdziesz coś interesującego dla siebie. Oprócz Tea Rose, oczywiście, które już są dla Ciebie zaklepane. Pozdrawiam, Alina |
|
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.

a czy z mojego watku cos bys wybrala za Matmate???

.
):
. Damskich rzekomo nie było
.
. W jednej z Sephor konsultantka powiedziała, że więcej juz tych fioleczek mieć nie będą, ponieważ taka jest decyzja centrali we Francji.