![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
"Klan"
Jest wiele watkow na temat innych seriali a przeszukalam wyszukiwarke i nie ma nic na temat Klanu.Kto oglada i lubi ten serial?Ja bardzo lubie Dorote Naruszewicz grajaca Beate w Klanie.
Lubie tez Ole czyli Kaje Paschalska.Moze male wypowiedzi na temat odcinkow co bedzie sie dzialo.
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Klan"
Up
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ogladam baaaardzo rzadko. Jak dla mnie nic tam sie nie dzieje. Wszyscy sa ospali, jakby im sie ciagle krzywda dziala.A na Ole Lubisz to nie moge patrzec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jak nie mam nic lepszego do roboty to w ostateczności oglądam "Klan". Jak dla mnie wszystkie postaci w tym serialu są nudne i wymiękłe. Nie ekscytuję się losami żadnego z bohaterów. A Olą Lubicz i jej siostrą to już zupełnie.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Kiedyś oglądałam każdy odcinek bo koleanka mnie tym serialem zaraziła.Potem chyba z rok nie oglądałam a ostatnio znowu oglądam
![]() A najbradziej nie lubię Oli Lubicz w ogóle jako aktorki.Dla mnie ona jest taka sztuczna i jej zachowanie i mimika twarzy mnie odzucają |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
A dla mnie wszyscy są tam sztuczni. lepszym aktorem jest chyba worek kartofli, bo oni tam to zdecydowanie grać nie potrafią
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Rysiu i Ela powinni dostac medal dla aktorow najbardziej "wymieklych"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
nie wiem kto to jeszcze tak naprawde oglada, to jest gorsze od mody na sukces
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
jejku to jeszcze to ktos ogląd?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam pierwsze odcinki, ale to było 10 lat temu, wtedy cos się działo, wszyscy zresztą chętnie oglądali Klan, bo nic innego nie było na tyle ciekawe. Ale teraz? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Jak trafię to oglądam
![]() PONIEDZIAŁEK Po powrocie z zagranicy Rysiek spostrzega, że podczas jego nieobecności Mariusz bardzo ofiarnie pomagał Grażynie. Z Jerzym kontaktuje się Marek, kolega ze szkolnej ławy, i proponuje mu spotkanie. W redakcji "Gazety Brukowej" koleżanka zaczepia Agnieszkę i wypytuje ją o szkołę rodzenia. Kamila i Błażej wybierają się na wagary, ale zostają złapani przez wychowawcę chłopaka. W dodatku następnego dnia jest wywiadówka, na którą Surmaczowa wysyła Koziełłę. Jacek informuje Rafalskiego, że u nich w banku zwolniło się stanowisko sekretarki. WTOREK Karolina Rafalska dzwoni do Jacka. Umawiają się na rozmowę. Dorota wciąż ma wątpliwości, czy powinna zmienić zakon. Zwierza się Elżbiecie, że coraz częściej myśli o tym, żeby założyć własne zgromadzenie. Matylda namawia Elżbietę na wspólny jogging. Aby wzmóc presję, daje jej dres w prezencie. Agnieszka zapisuje się do szkoły rodzenia. Denerwują ją pytania na temat ojca dziecka. Koziełło wraca w złym humorze z wywiadówki. Błażej tłumaczy się z wagarowania. Jerzy składa oficjalną wizytę Markowi i jego siostrze Alinie. ŚRODA Rodzina Lubiczów wybiera się na cmentarz. Ze względu na Władysława najpierw grób Marii odwiedzają Dorota i Stanisława, a później Elżbieta. Na grób mamy wybiera się też z własnoręcznie przygotowaną wiązanką Kamila. Bożenka nie chce jechać z Rysiem i Grażynką na groby rodziny. Michał nie zastaje w domu ani Kingi, ani dzieci. Czeka przed domem. Do Mariusza przychodzi znajoma Halszki, która właśnie wyszła z więzienia. Domaga się, żeby przenocować ją przez kilka dni. Paweł, Krystyna, Ola i mały Pawełek wracają z cmentarza. CZWARTEK Krystyna martwi się o kondycję psychiczną Agnieszki. Paweł uważa, że to wina ciąży i rozstrojenia hormonalnego. Po południu odwiedza ich Dorota. Krystyna liczy, że rozmowa z nią Agnieszce dobrze zrobi. Po wyjściu Mariusza Kaśkę nachodzi znowu znajoma Halszki z więzienia. Domaga się pożyczki na noclegi, które tutaj miała obiecane. Michał pyta Stefana o wartość zdjęć robionych z ukrycia jako materiału dowodowego. Prawnik pozbawia go złudzeń. Karolina odwiedza Jacka w jego gabinecie. Dziękuje za pomoc w uzyskaniu pracy w banku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
kiedyś jak się zczół na sapmy początku oglądałam,miałam przerwe 5lat a teraz też nieraz obejrze jak mam wolny czas
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
moja mama to ogląda, czasem zajrzę. kiedyś najbardziej lubiłam wątek z ryśkami, ale teraz troche przynudzają, jak bożenka sie nie buntuje. kamilka to straszna zołza, bo rzuciła maciusia dla błażejka. a ruda ola - PRZEPRASZAM BARDZO ZA PORÓWNANIE - zawsze mi się kojarzyła z ruską tirówką.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehe ![]() ![]() ![]() Ja czasem z nudów patrze... ale mnie to juz nie wciąga... ![]() a widzieliście Ole (Kaje Pashalską) w ,,Tańcu z gwiadami"??? sorki ze to pisze - ale ochyda!!! Ta sztuczność - do przesady... szczególnie w swoim ostatnim tacu... bleee ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
do Paschalskiej mam straszną awersję, w TzG była rzeczywiście okropna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Oj, parę lat temu oglądałam, ale teraz? toż to okropne jest
![]() straszne, nudne, oklepane, już nie wiedzą co wymyślać ![]() wątki beznadziejne, obsada jeszcze gorsza, wszystko ble ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
bozenka- hhahahahahahhah
![]() rysiek ![]() ![]() ![]() oglądam to z nudów jak nie mam co robic
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Też oglądam czasami ten serial,ale z nudów żeby się ponabijać z Ryśka i tej dobrej żony Jerzego....A noi zapomniałam o cioci Stasi,która lubi zaparzać ciągle czaju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
czaju
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Jak mam czas,to obejrzę,ostatnio chyba ze 2 tyg.temu patrzyłam.Taki krótki,że jak tylko zaczyna się rozkręcać,to już się kończy
![]() A fakt,z cioci Stasi mam nieraz polewkę,ciągle tylko czaju,czaju,czaju...albo "Bożesz Ty mój"i jeszcze inne śmieszne zachowania i teksty ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Generalnie z całego klanu Ryśków jest straszna zwała. Raz slyszałam jak ktoś w autobusie mial dzwonek "co sie stao" ( bo powstał taki techno remix) I jeszcze ten od Absolutnie..Tadeusz,który ma wieczną zadyszkę. I to jego " w rzeczy samej".
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Taaaa zapomniałam właśnie o tekście cioci Stasi,bożesz ty mój...
![]() Noi jakże o absolutnie i w rzeczy samej : ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
bożesz ty mój- elżuniu, zaparzyc ci czaju?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
czaju??
![]() a co to ![]() albo słynny tekst Stasi do Wladzia ![]() "Wladziu podaj mi śmietanke z laski swojej" ![]()
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Błożesz Ty mój, to jeszcze ktoś to ogląda?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zaczęłam oglądać "klan" bo wciągnął mnie zaskakujący i romantyczny wątek bużliwej miłości Kamilki i Błażejka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
~~~~
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.