![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
...
WATEK NIEAKTUALNY
3.odzywka do rzes oriflame zuzycie jakies 5% 4.tusz do rzes paloma z ceramidami kolorek zielony noweczka!! 5.pojedynczy cien do powiek vipera klorek lekka brzoskwinka tylko mazniety 6.podwojny cien do powiek oriflame visions kolorek ciemny braz zosto 40% polowa i jasny zloty zostalo 70% 7.mapka cieni sensique kolorki miedz i zloto nieruszane brazowego zostala polowa 9.cekiny do paznokci srebrne caly woreczek nieuzywane 10.cekiny czerwone gwiazdki zostalo 70% w fiolce 11.lakier do paznokci joko kolorek sliwka zostalo troche ponad polowa 12.koncowka na jakies 4 uzycia odzywki do wlosw shauma aroma (ta rozowa) 13.penseta interesuja mnie tylko wymiany hurtowe ![]() ![]() Edytowane przez kafetka Czas edycji: 2007-01-17 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ...
poza nimi w zasadzie nic więcej mnie nie interesuje, więc chyba z wymianki nici...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
co chcialabys za
blyszczyk brazowy z drobinkami brokatu pachnie slicznie jak guma do zucia owocowa tylko wyprobowalam daje delikatny kolorek kremowy cien palma z aplikatorem kolorek bialy mocno blyszczacy tylko mazniety lakier do zdobien firmy vollare kolorek bialy nowy nieuzywany |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie te rzezczy :
3.odzywka do rzes oriflame zuzycie jakies 5% 4.tusz do rzes paloma z ceramidami kolorek zielony noweczka!! 5.pojedynczy cien do powiek vipera klorek lekka brzoskwinka tylko mazniety 6.podwojny cien do powiek oriflame visions kolorek ciemny braz zosto 40% polowa i jasny zloty zostalo 70% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
za krem i balsam proponuje odzywke i dwa cienie ,a nie masz jeszcze jakis "mazidel "poza watkiem to zrobilybysmy wymiane hurtem-to bardziej sie oplaca??
Edytowane przez kafetka Czas edycji: 2006-11-09 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
niestety blyszczyku nie ma, zuzucie kredki to max 15% a mleczka ok20%-maksymalnie.
niestety ja nie szukam kosmetykow-jedynie kolorowki do oczu w bardzo jaskarawych mozcny kolorach-zieleni,zółci itp oraz pedzla do pudru,rozu. ale najbadziej interesuje mnie ciuszki i dodatki-link do mojego watku szukam w podpisie ![]()
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
hej
może byś coś u mnie wybrała ale mam tylko ciuszki. z kosmetyków mam tylko podkład revlon shine control matujący, kolor nude pół buteleczki, beżowy błyszczyk maybelline używany.
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za błyszczyki ?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1162546750 z napisem kobiety i ten na dole w tubce po lewej zapraszam i odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
niestety perfumy chcę zamienić na perfumy
![]()
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
kurcze niestety nic
![]() ![]() ja raczej z kosmetykow szukam blond farb do wlosow z lepszych firm, mocnych dobrych pianek i sprayi ale jak masz moj rozmiar to moze masz jakies butki? byle na płaskim albo na małym baqrdzo obcasiku? balerinki,baletki,halówki ? albo jakies bluzeczki opiete XS-S ciemne kolory najlepiej czarne.? ![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
interesuje mnie
3.odzywka do rzes oriflame zuzycie jakies 5% 4.tusz do rzes paloma z ceramidami kolorek zielony noweczka!! 5.pojedynczy cien do powiek vipera klorek lekka brzoskwinka tylko mazniety jeżeli są aktualne to odpisz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.