![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Wymienię-górna półka
NIEAKTUALNE
NIESTETY BĘDĘ TROCHĘ MARUDNA, NIE CHCĘ NAZBIERAĆ ZBĘDNYCH MI KOSMETYKÓW Najchętniej oddam to dwóm-trzem osobom, najchętniej za rzeczy z mojej listy, preferuję większe wymiany. Za Oriflame i Avon dziękuję. Chwilowo nie mam aparatu więc zdjęć nie będzie, mogę dokładnie opisać kolory. Nie szukam cieni , lakierów i pudrów Szukam w pierwszej kolejności i za to mogę oddać nawet coś wartościowszego - Eris – krem doskonalący cerę - Zestawu Hydracid SP + krem Hydracid Alfa+ - Błyszczyków Chanel nr. 15 i 16 Cristalle Gloss - Zapachów - Aptecznych emulsji do mycia ciała i buźki-bez mydła Na wymianę mam: >> Błyszczyk Chanel Lumiere Intanse nr. 73 Passion-raz użyty, z kartonikiem, piękny kolor , niestety nie mój >> Aqua Allegoria Pamplelune z 75 ml zostało ok 50-55 ml. z kartonikiem już oddane paula 78 Estee Lauder Amber Bronze nr. 11 Sun Kiss puder brązujący sypki, została połowa, może ciut mniej, oddam z puderniczką i pędzelkiem >> puder brązujący Guerlain Terracotta Light , dla blondynek nr 1 z kartonikiem >> avene – maseczka kojąco-nawilżająca – KWC, została połowa >> lirac – Night Peel – zostało conajmniej 1/3 dodam do większej wymiany >> effaclar A – zostało ok. 12 z 15 ml >> czarny tusz Estee Lauder Lash XL użyta 2 razy(mam kartonik) >> kasetka Art Deco na cztery cienie magnetyczne z cieniami satynowymi, bez drobinek w kolorach : -delikatny rozbielony róż -granat -ecru -przygaszony wrzos >> potrójna paletka cieni Clarins 08 Sirocco- matowe >> podwójne cienie Maybelline nr 44 Wooden Rose >> granatowy cień nr 120 BeYu >> pojedynczy cień Collistar – biały perłowy z pięknymi złotymi żyłkami >> potrójne cienie Inglot Sprint - zieleń , żółć i granat >> cień pyłkowy Bourjois nr 08 >> 2 testery podkładu Clinique po ok. 8 ml każdy -soft finish nr 02 soft cream już nie ma stay true nr 21 stay light – beztłuszczowy >> pomadka Lancome – Le Rouge Absolu nr 06 Rose Nu – użyta 4-5 razy >> całe 30 ml podkładu zrobionego z dwóch innych podkładów – z Lancome Magie Matte nr 02 Lys Rose (pianka) i Double Wear nr 2. Wyszła z tego piękna mieszanka – nic się nie zważyło i wygląda wspaniale. Po zmieszaniu wyszło tego 60 ml i nie jestem w stanie tego zużyć przez najbliższy rok, dlatego chętnie się podzielę. Krycie podkładu średnie ( mniejsze niż Double Wear ) , za to kolor piękny ![]() zapraszam Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2006-11-27 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię-górna półka
moze cos u mnie za Lauder puder sypki lub/i lub teracote.
moge miec oprocz tego co w wawtku Czarna henna Refectocil ,mam tez kilka cieni lancome ,lauder . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
moze znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;3039660]Paulo byłabym chętna na wodę clarinsa[/QUOTE]
super a co chcesz oddac za nia ? i czy jestes chetna na henne ? czy mam przeslac foty cieni? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;3039731]Za cienie dziękuję, hennę chętnie(nowa,czarna?) oddam sypki[/QUOTE]
ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
>> Estee Lauder Amber Bronze nr. 11 Sun Kiss puder brązujący supki, została połowa, może ciut mniej, oddam z puderniczką i pędzelkiem
>> puder brązujący Guerlain Terracotta Light , dla blondynek nr 1 z kartonikiem Mam: - emulsja Olay complete Care do cery mieszanej. Ze 100ml zuzyte max.20ml - marker - odżywka Essence przyspieszająca wzrost paznokci - utwardzacz paznokci top choice, cały - cien pojedynczy Inglot Sprint, ciemny brąz z drobinkami nr 81, maźnięty raz - cień Rival De Loop nr 12 Black Velvet - Podkład Clinique Stay True, kolor 27 stay Nude, kolorek jasny bez do jasej cery, z 30 ml zuzyte ok. 1/2 (wymienię na inny podklad - z mojej listy) - garderoba do rzęs Bourjois w kolorze turkusowym (tusz nakładany pałeczką na końcówki rzęs) - Cień Clinique jasny beż, użyty kilka razy, Not For Sale - Pomadka Avon, kolor Gold Dipped (złocisty brąz), nowa, maznieta kilka razy - Light Day Lotion Oriflame. Lekka emulsja na dzień. Beztłuszczowa emulsja nawilżająca na dzień idealna dla cery tłustej. Wchłania się z łatwością, nie pozostawiając na skórze błyszczącej powłoki. Filtry przeciwsłoneczne SPF 2 oraz witamina E chronią skórę przed destrukcyjnym wpływem środowiska. 50 ml. nowa, nieuzywana. Data wazności luty 2008. - Puder w kompakcie prasowany Golden rose, kolor nr 4. Jasny beż do jasnej karnacji, zuzycie niewielkie ok. 5% Mam do niego pudełko. - Puder prasowany Feather Finish, kolor translucent III 37, zuzycie - niewielkie wgłębienie, uzywany przez ok. 3 tyg. , pościerane troche napisy od noszenia w kosmetyczce i pęknięte wieczko zamykające - Dermacol nr 217, ok. połowy, wazny do 03.2008 - Oriflame - Visions, metalicznie cienie w kredce, maźnięte dla sprawdzenia koloru, złoty i miedziany - Avene cleanance 25ml, po 5ml w tubkach, nowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;3040328]Oczywiście że dorzucę
![]() super ,poprosze tester stay true ![]() pisze pw. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Dusia, ja mam nowy w 100%, zafoliowany fabrycznie Doskonalacy Cere Erisa, ważny do 06.2008 , ale podoba mi się u Ciebie tylko Teracota Guerlain, a to chyba za duzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
>> kasetka Art Deco na cztery cienie magnetyczne z cieniami satynowymi, bez drobinek w kolorach :
-delikatny rozbielony róż -granat -ecru -przygaszony wrzos ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
GIVENCHY 1 kredka do brwi dla blondynek ze szczoteczka. Temperowana moze dwa razy. Jest to TESTER |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Dusiu, w warku jest zdjecie: jest to taka pomieszana szarosc z brazem, idealne dla blondynek. Ja mam teraz ciemniejsze wlosy i farbuje brwi henna, wiec dla mnie stala sie za jasna. Jest bardozo fajna, daje bardzo naturalny efekt (jest twardsza niz kredki do oczu, przez co mozna precyzyjniej podkreslic luk)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;3041916]Ivvonko , kredka mogłaby być, ale może zaproponujesz dokładkę bo wymiana nie byłaby równa, niestety w Twoim wątku nic więcej nie widzę dla siebie[/quote]
Hm... Z Twojej listy mialabym resztke (jakies 25 ml) zelu Rosaliac do twarzy i dwie probki (chyba po 10 ml). Zamierzam wystawic tez puder Lucidity EL (jak dojdzie do mnie paczuszka z innym), odcien medium 02, jest bez talku. Mam tez samoopalacze: Autohelios LRP i L'oreala Sublime bronze (tonujacy z drobinkami)... Moze TBS z 10% wit C ? Skoro szukasz preparatu z witaminka C... A moze wybralabym tylko czesc cieni? Czy chcialabys pozbyc sie kompletu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wolę oddać cały komplet oczywiście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
The Body Shop Intensive Night Treatment z 10% witamina C (np. w Active C LRP jest jej tylko 5%). W sumie nie wiem czy sie chce go pozbywac, bo to naprawde dobry kremik, ktory rozjasnia cere i fajnie dziala na naczynka.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.