|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Najszczęśliwsza!
I oto mija drugi dzień odkąd jestem narzeczoną. Póki co jestem w sporym szoku, bo zaręczyn spodziewałam sie dopiero po obronie mojego TŻ, a tu taka niespodzianka!
![]() Do ślubu jeszcze daleko, bo chcemy wziąć po mojej obronie, czyli sierpień 2008. Jednak myślę, że powoli warto się rozglądać za jakąś restauracją lub salą na wesele. Są tu może jakieś Wizażanki z okolic Gliwic lub Zabrza? Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Najszczęśliwsza!
Cytat:
![]() No widzisz,jak twój facet zrobił ci fantastyczną niespodzianke. Tu jest sporo wizażanek,które planują slub na 2008 rok ![]() Aż chciałoby się to przeżyć jeszcze raz,jak czyta się o zaręczynach ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
No dobrze,napisałaś nam o oświadczynach,to pochwal się też tym cudenkiem który nosisz na palcu
![]() EdiT; Wrr,to nie tu miałam o tym napisać ![]() To nic,to samo moge skierować do ciebie,tym bardziej,że jesteś świeżo upieczoną narzeczoną ![]() Edytowane przez atka83 Czas edycji: 2006-11-18 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Zdarza sie
![]() A to moje cudo ![]() Edytowane przez evilcia Czas edycji: 2007-07-03 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
evilcia bardzo ładne jest twoje cudeńko-pierścionek zaręczynowy.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pięknie jest patrzeć na szczęście koleżanki i pięknie jest patrzeć na szczęście dwóch zakochanych osób. Zazdroszczę w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Na ślubach się nie znam, ale mogę jedynie powiedzieć, że w takim dniu chciałabym zrealizować wszystkie swoje marzenia z dzieciństwa: o białej sukience księżniczki, o wielkim torcie z parą na górze, o druchnach i przystojonym kościele. Uważam że takie imprezy powinny mieć wielkie BUM i nie chciałabym tego robic po cichu. To powód by wykrzyczeć to całemu światu!! Podąrzaj za marzeniami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dziękuje
![]() No to teraz nic tylko czekać na Twoje zaręczyny :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
ehh co prawda moje zarczyny byly 7.10 ale szczescie do tej pory mi sie udziela i nadal plywam w oblokach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Gratulacje! Ja bujam w obłokach od maja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
evilcia serdecznie gratuluje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]()
evilcia ja też Ci serdecznie gratuluję, ślub tez planujemy w 2008 a dokładniej 28 czerwiec
Gdzieś pośród sześciu miliardów głów Dwie pary rąk dwie pary nóg na zawsze Ty i ja I mówię ci to nie pierwszy raz Za nami już przed nami jeszcze kupa czasu Ty i ja http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201401430.png Waiting for my only miracle. Mój Aniołeczek 05.10.2009 [*] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Witaj.
Zareczylismy sie 2 m-ce temu a juz mamy zarezerwowany kosciol,sale,auto, zespol. Bierzemy slub w sierpniu 2008.Proponuje juz sie rozgladac za wszystkim i rezerwowac. U mnie w Plocku wiele terminow na sierpien 2008 jest zajetych, zwlaszcza jesli chodzi o kosciol i zespol. Pozdrawiam. Pierscionek sliczny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.