![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
CZYM ZASKAKUJECIE/ZASKOCZYŁYSCIE WASZYCH TŻ-ów-pomysly, wrazenia
Hej Dziewczynki!
Tak się zastawiam w jaki sposób urozmaicałyscie wasze związki? Co robiłyście zeby zaskoczyć swoich mężczyzn w sypialniach i nie tylko? Zaczynajać od "gierek" bo np. taniec w zmysłowej bieliznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZYM ZASKAKUJECIE/ZASKOCZYŁYSCIE WASZYCH TŻ-ów-pomysly, wrazenia
ja tez dołaczam do pytania, bo sama nie mam wielkiego doświadczenia i chętnie czegos się nauczę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Odnoszę wrażenie, że gdzieś taki wątek juz był.. no ale nie ważne..
Podam kilka sytuacji..
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja kiedys..napuscilam mojemu TŻ-owi wody do wanny, zrobilam wielką piane, i wyslalam do kapieli, po kilku minutach weszlam z taca pelna swiec, zgasilam swiatlo...w blasku swiec zdielam wszytsko co mialam na sobie i kapalismy sie razem, no i mozecie sobie dopowiedziec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Szkoda, że nikt wiecej sie nie wypowiada.. wątek w sumie ok przeciez
![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
up-chętnie posłucham czegos jeszcze
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
No właśnie faceci uwielbiają być zaskakiwani...
![]() ![]() Striptiz on uwielbia i tu mam taki mały dla was pomysł- troszkę trzeba być odważną- chodzi mi o moment zdejmowania dołu, czyli stringów czy fig- mój oszalał gdy obróciłam się do niego tyłem i powolutku schylając się z wyprostowanymi nogami je zdjęłam ![]() ![]() Pewnien czas temu gdy szliśmy na jakąś imprezę założyłam bardzo obcisłą sukienkę a pod nią pończochy- i to była cała odzież którą miałam na sobie, zero bielizny ![]() ![]() Oj aż się zaczerwieniłam od tych wspomnień ![]() Chyba wizażanki są pruderyjne... ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-12-02 o 14:22 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja EDYCJI/MULTICYTOWANIA proszę z nich korzytać. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
moj TZ uwielbia jak dla niego tańczę.zreszta ja tez to lubię, czuje się wtedy strasznie atrakcyjna
![]() poza tym czasem nie mam na sobie bielizny, często , kiedy TZ to odkrywa po prostu wychodzi z siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Pamietam ze jeszcze dopiero zaczynaliśmy sie spotykac.TZ miał motor,pojechalismy na przejazdzke przez las.Musiałam to zrobic przy motorze
![]() ![]() ![]() ![]() Lub np. na grzybkach...Całkiem nieoczekiwanie...Chyba mam jakieś zboczenie,moze to leśne powietrze tak na mnie działa? ![]() Numerek bez bielizny działa niezawodnie,nawet jeśli masz na sobie spodnie(pod warunkiem ze TZ o tym wie).Mam 100% pewnośc ze nie odejdzie ode mnie w trakcie imprezy,a kilka razy jak u SiSleyS skończyło sie w toalecie lub na dworze za kątem "wychadząc na papieroska" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
hehe,fajnie,fajnie.u nas największym szaleństwem,że tak powiem,był szybki numerek w łazience u mojego przyjaciela,do którego jeszcze z kilkoma osobami poszliśmy w odwiedziny.było super i mamy ochotę to powtórzyć kiedyś coś takiego.poza tym mój TZ ma niedługo urodzinki i zastanawiam się nad striptizem...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
oj wiele wiele jest takich rzeczy
![]() zaproś TŻ i przywitaj go w sexownej bieliźnie (może jakiś gorsecik)w pończoszkach i szpilkah i od drzwi rzuć się na niego. Niezawodne ![]() ugotuj coś na niego a potem pozwól mu zjeść nie tylko kolację przy świeczkach ale i siebie na tym stoliku ![]() zabierz go do parku, do lasu i zaskocz siebie i jego zupełnie zapominając gdzie jesteście (oczywiście pod warunkiem że jesteście bezpieczni) ![]() na urodziny w tym roku mój TŻ dostał sypielanie wypełnioną w każdym miejscu świeczkami. Wszystko płonęło....muszę przyznać że taki nadmiar romantyzmu działa niezwykle może weźcie razem kąpiel bądź prysznic. W wannie pijcie szampana. Róbcie sobie masaż stóp... oczywiście działają nieraz te niezwykłe miejsca typu toaleta albo idźcie razem na imprezę i powiedz mu że nie masz bielizny. zawsze skutkuje i kończy się w miejscu o którym pisałam na początu zdania ![]() a może kup sobie nizwykła bieliznę. Ja uwielbiam się bawić w ten sposób. Raz słodki różowy gorsecik i słodziutka opaska na głowie, a innym kobieta wamp w czerni i czerwieni. Bielizna bardzo dużo odzwierciedla. Zmień po prostu otoczenie. czasem wystarczy po prostu nie zrobić tego na łózku jak zwykle czy w niezwykłym otoczeniu jak toaleta, łazienka, fotel czy kuchnia, ale zrzucić po prostu kołderkę na podłogę i postawić na ziemi kilka świeczek. Nagle wydaje się jak w innym miejscu.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
wczoraj gdy wróciliśmy do domku udając bardzo zmęczoną położyłam sie do łóżeczka gdy TŻ wyszedł na chwilkę do ubikacji zgasiłam światło zapaliłam całe mnóstwo świeczek a pod piżamkę szybciutko ubrałam seksowy gorsecik który zresztą sam mi kupił, i do łóżeczka udając spiącą ... ale był zaskoczony
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Jejku dziewczyny bardzo bym chciała zrobić stripiz mojemu facetowi, ale mam jakies opory, nie wiem z czego to wynika
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
mam tak samo. Wypij tyle szampa aile uderzy ci do głowy ale tyle ile będzie cię trzymało na nogach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Właśnie, niezawodny szampan
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
coś, co go powala...
Naszło mnie na takie wieczorne przemyślenia....
Powiedzcie, czy macie jakiś "patencik" dzięki któremu Wasz mężczyzna zostaje "powalony na kolana" w jednej chwili? chociaż drobny gest, który sprawia, że odrazu ma na Was ochotkę ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dot.: coś, co go powala...
no, mojego kręci jak korzystam z wyszukiwarki.
![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
<hahaha> ehhh.... przepraszam
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Matko ten tekst mnie rozbroił
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Próbowałam szukać, ale nie bardzo wiem, jakie hasełka wpisać
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
straszna jestem, wiem.
![]() Kropeczkoo, najlepiej jak poprzeglądasz to forum i na pewno znajdziesz wątki związane z Twoim tematem. a jak szukasz inspiracji to moze nie masz jeszcze gry erotycznej? albo nie spędzaliście razem wieczora z winkiem? albo nie ubierałaś się tak jak on lubi? zawsze też może to być bielizna. albo użycie afrodyzjaka ![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Tak tak....
![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
może jestem niesprawiedliwa, bo dokładnie takiego wątku znaleźć nie mogę. ale tak jakos tamto przyszło do głowy, bo 50% forum jest na podobne tematy.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=85793 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=158272 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146538 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=84578 tutaj wątki gdzie możesz poszukać inspiracji. tak myślę ![]()
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I proszę korzystać z wyszukiwarki. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Przepraszam bardzo i dziękuję
![]()
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Cóż, ja nie tańczyłam i nie robiłam zbyt szalonych rzeczy.
Biedny chłopak zdziwił się tylko, że może osiągnąć orgazm, gdy ja masuję jego podbrzusze :P Ale muszę przyznać, że i ja byłam tym zaskoczona ;D Choć... Nie zapomnę jego miny, gdy budził się nad ranem (to było na obozie) i zastał mnie pod kocem, a sam nie miał już na sobie majtek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Z takich zwykłych ale niezwykłych:
Jedna z moich lasek jak pracowałem przy kompie, wchodziła do pokoju i stawała, tak abym ją widział kątem oka. Podwijała spódniczkę i ściągała majtki. Podchodziła, kładła mi je na klawiaturze i mówiła: -Sprawdź, są wilgotne... i wychodziła. Oskładałem wszystko na bok i.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Mój TŻ bardzo lubi gdy czasami zaskakuje go swoimi zdjęciami wysłanymi na mial. Zazwyczaj "wabie" go w ten sposób gdy jest daleko, jakas delegacja, wyjazd. Zawsze ma ze soba laptop wiec jest fajnie
![]() Najlepsza zabawe miałam kiedy wpadłam na to po raz pierwszy i wysłałam mu to do pracy. W ciagu 30min zjawił się w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.