![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zapachy/kolorowka i inne roznosci :)
NIEAKTUALNEBvlgari Black (oponka)
75 ml uzywane z ubytkiem okolo 1ml - nowka zakupiona w Rossmanie (nie podpasowal) WYMIANA NA: Essenza di Zegna, Armani Black Code, Eau Savage Dior, Cartier Declaration lub Declaration Intense, Gucci Envy - nowki lub lekko uzywane (podobne zuzycie), podobny przedzial cenowy Pur Desir de Rose NIEAKTUALNE - LECI DO DAIGEE 30 ml do wymiany - nieuzywane, z pudelkiem (kupione w amoku w salonie YR). Wymienie na inne Pur Desir - najlepiej Gardenia lub Lilie (taka sama pojemność). DOKLADKA SWIATECZNA Zapachy 50% z 15 ml perfumetki Yria 60% z 15 ml perfumetki Ming Shu 1,5 ml z 5ml miniaturki Dior Addict Kolorówka L'Oreal Glam Shine Holographic - kolor 44 (czerwien mieniaca sie na zielonkawo) prawie pelne - ubytek niewidoczny Szminka Luminelle - Corail Givre (jasny perlowy losos - bardzo jasny) - maznieta moze z kilka razy - ubytek prawie niewidocznyNIEAKTUALNE - WYMIANA Z ENNKAA Le Crayon Khol, Noir, Lancome - gratis, 0,7 g, czarna kredka do oczu, nieuzywana Podklad Rimmel Recover, odcien 100 Ivory - zostalo z 40% z 30 ml Baza Sephora Professionnel, 1 saszetka 2 ml (druga poleciala do Ennkii ![]() Pielegnacja Biotherm Biopur - Fluide Fondant, fluid matujacy, zostalo okolo 1/4 z 20ml Kanebo Volumising Shampoo, pelna nieuzywana probka 15ml, Ziaja LipoCell Blocker, saszetka 7ml Ziaja Sopot Sun, Mleczko po opalaniu z wapniem, 7ml WYMINIE NA: miniaturki zapachow ![]()
Not all those who wander are lost. MNIEJ CHEMII / NIE MARNUJ! ![]() Legite aut Perite! Edytowane przez d'ou vient le vent Czas edycji: 2008-05-08 o 16:08 Powód: dokladka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Pur Desir de Rose YR
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Lolitka nie jest we firmowym flakoniku - to 5ml odpsikane do atomizerka
![]() Ja byłabym zainteresowana Pur Desir de Rose YR więc musiałabyś wybrać dla siebie coś więcej ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ok - no to ja bym chciala to:
- miniaturka Love Prism Givenchy, 5/7,5ml - Lolita Midnight Lolita Lempicka, 5ml w atomizerku - miniaturka (w tubeczce) podkładu Clinique Superbalanced, kolor Alabaster, jasny (jaka pojemnosc?) i ewentualnie miniaturka Volie d'ambre Yves Rocher - jaka pojemnosc? Nat
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Clinique - 10 lub 7 ml ( nie mam przy sobie i głowy nie dam)
Voile d'Ambre - 5ml W załączniku jest fotka mini Lovely Prism - to unikat i nigdzie w Polsce nie widziałam ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ok - to ja bym to chciala:
- miniaturka Love Prism Givenchy, 5/7,5ml - Lolita Midnight Lolita Lempicka, 5ml w atomizerku - miniaturka (w tubeczce) podkładu Clinique Superbalanced, kolor Alabaster, jasny Moze byc? Nat
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie?podoba mi sie pare rzeczy..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś?
acha....chodzi mi o pomadkę luminelle ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
To ja bym reflektowala na Evidence za pomadke
![]() Nat
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy Ci się to opłaca bo nie wiem ile kosztuje pomadka (w KWC nie podali ceny). Zauważylaś,że z ubytkiem?Ale ja się zgadzam
![]() Pełna nazwa na miniaturce to Comme une Evidence...ale innego nie ma chyba, nie? ![]() Jak się wymieniamy? Czekam na PW
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy juz Ci kiedys przypadkiem nie proponowalam, ale moze 75ml Lagerfeld Femme?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Lalesiu - dzieki ale nie
![]() Ennkaa - pomadka tez nie jest nieuzywana (co prawda ubytek sladowy ale jest( a cenowo to chyba wychodzi podobnie jak miniaturki. Nat
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ok
![]() Czekam na PW. Będę w Łodzi jutro wieczorkiem ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
W gre wchodzi wymiana probek na puste 1-2 ml fiolki na probki (o ile sa szklane, szczelne i z koreczkiem)
Nat
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.