![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Chętnie oddam-dla równowagi przyjmę inne
NIEAKTUALNE
NIESTETY BĘDĘ TROCHĘ MARUDNA, NIE CHCĘ NAZBIERAĆ ZBĘDNYCH MI KOSMETYKÓW Za Oriflame i Avon dziękuję. Nie szukam cieni , lakierów , pudrów, tuszy i ubrań Oczekuję na propozycje równoważne cenowo Szukam w pierwszej kolejności i za to mogę oddać nawet coś wartościowszego - Głównie zapachów - Aptecznych emulsji do mycia ciała i buźki-bez mydła - Henny żelowej Na wymianę mam: >> błyszczyk Chanel Lumiere Intanse nr. 73 Passion-raz użyty, z kartonikiem, piękny kolor wymiana z Mirianką puder brązujący Guerlain Terracotta Light , dla blondynek nr 1 z kartonikiem >> maseczka do włosów Liss Extreme-serie expert 30 ml – nowa >> maseczka do włosów Freeman Papaya and Mango ze 150 ml zostało ok. 80% >> Lirene Peeling-masaż myjący anti cellulite 225 ml-nowy wymiana z palau SVR Xerial 10 100 ml- nowy >>effackar K – nowy fabrycznie zamknięty 30 ml >> effaclar A – zostało ok. 12 z 15 ml wymiana z Mirianką krem Kanebo z linii Sensai-Soothing Cream miniatura 8 ml. –nowy >> krem –żel ViViean z 2% BHA 50 ml-raz użyty nie lubię formy żelu >> kasetka Art Deco na cztery cienie magnetyczne z cieniami satynowymi, bez drobinek (zużycie widać na fotkach) >> róż Divinora Guerlain nr. 285 Rose Passion- zużycie znikome >> potrójna paletka cieni Clarins Trio Reflets 08 Sirocco >> potrójna paletka cieni Clarins Trio Reflets 01 Romantic >> pojedynczy cień Collistar , perłowy z pięknymi złotymi żyłkami >> pomadka Lancome Le Rouge Absolu nr 06 Rose Absolu – użyta 4-5 razy >> kredka do oczu Bourjios 06 violet artiste 2 razy temperowana >>pędzel do różu Pupa nr. 22 -mięciuteńki >> pędzel do pudru Barbara Hofmann-milusieńki wymiana z Mirianką meteoryty 03 w opakowaniu zastępczym, ale ręczę za oryginalność, ja dostałam połowę, troszkę używałam ,sporo obsypało się i jest na dnie w formie pudru, zresztą dokładnie widać na fotce >> ok. 20 ml podkładu zrobionego z dwóch innych podkładów – z Lancome Magie Matte nr 02 Lys Rose (pianka) i Double Wear nr 2. Wyszła z tego piękna mieszanka – nic się nie zważyło i wygląda wspaniale. Po zmieszaniu wyszło tego 60 ml i nie jestem w stanie tego zużyć przez najbliższy rok, dlatego chętnie się podzielę. Krycie podkładu średnie ( mniejsze niż Double Wear ) , za to kolor piękny >> 3 fajne kosmetyczki, nowe, szczególnie ta beżowa z delikatnego zamszu Gabrieli Sabatini-private edition ZAPRASZAM Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-03-26 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chętnie oddam-dla równowagi przyjmę inne
zajrzyj do mnie, mam dużo avonu i oriflame ale nie tylko, za effeclar
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Interesuje mnie effaclar K. Zajrzyj do mnie prosze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
witaj , interesuje mnie
SVR Xerial 10 100 ml- nowy effackar K – nowy fabrycznie zamknięty 30 ml prócz tego co w wątku mam jakies 30% żelu Toleriane do mycia twarzy, Diacneal, 14ml z 15ml Future Perfect Estee Lauder |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
>> potrójna paletka cieni Clarins Trio Reflets 01 Romantic
Znajdziesz cos? Zrobilam dokładke ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Hej, interesowalby mnie: pojedynczy cień Collistar, moze znajdziesz cos dla siebie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=158319. Pozdr.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witam mam na wymianę 30 ml Tendre Poison , 10 ml Trussardi Jeans , Galenic'a żel do mycia twarzy Cauterets (nieotwierany) oraz dwa mini produkty Lancome'a Renergie microlift Active redefining treatment oraz pod oczy i dwie tubki mleczka Avene Toleriane
a interesuje mnie u ciebie effeclar k i burberry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
>>pędzel do różu Pupa nr. 22 - czy jest nowy?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Burbery London?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Wiitaj,
Byłabym zainteresowana Teracotą i Effaclarem K. Może u mnie wpadnie Ci coś w oko? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=156904 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny ,przede wszystkim interesują mnie rzeczy z mojej listy , więc
gothica, zwierzun, palau,Gothic Daisy, madziak,beba75, niestety nic u was nie znalazłam Aniu -pisałam, pisałam ![]() ![]() ragutko-jestem zainteresowana Twoimi zapachami, zelem do buźki też jagabrz-pędzel był używany ok 2 tygodni, ale jest wyprany i prawie jak nowy, jeśli nadal chcesz, to parę rzeczy wpadło mi w oko i możemy rozmawiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
zielona 30 - niestety nic dla mnie
bieto-przygarnęłabym Opium( damskie?) ale za terracotte szukam całego zapachu( na prezent) a za effaclar to dla Ciebie za dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Mi się u Ciebie podoba pędzel Pupa i Burberry
![]()
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
krem HYDRAPHASE, wersja riche, LA ROCHE POSAY, zostało b. dużo z jakiej pojemności i jak dużo? widziałam parę rzeczy które by mnie zainteresowały ale to niestety miniaturki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
LRP był niedawno otwarty,ciężko mi dokładnie powiedzieć, ile go może być, ale uzywałam go b. oszczędnie, bo konsystencję ma bogatą i wystarczy dosłownie ociupinka. Pierwotna pojemność to 50 ml, opakowanie ma pompkę.
Jakie miniatury Cię interesują?
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie róż Guerlaina
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyjaciółka KWC
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;3160082]>> Lirene Peeling-masaż myjący anti cellulite 225 ml-nowy
>>pędzel do różu Pupa nr. 22 -mięciuteńki [/quote] Może coś u mnie?
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;3161466]
Aniu -pisałam, pisałam ![]() ![]() [/quote] Ojej, dusiu, faktycznie straszna gapa ze mnie ![]() Przepraszam ![]() Wymiana Addicta na Angela nie jest pewna, natomiast - niezależnie od tego - Addicta 2 chciałabym wymienić na inny zapach, i to taki, o którym wiem, że na pewno będę go używać ![]() Szkoda, że akurat on wpadł Ci w oko ![]() Może innym razem uda sie wymiana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
tylko od razu piszę że to nie jest ta stara wersja -ta pierniczkowa, tylko ta nowa ta raczej jaśminowa. Jeśli jesteś zdecydowana to proszę PW, ustalimy szczegóły. Lancomy niestety nie dla mnie, nad żelem rozmyślam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
- krem 50+, SVR, 5 ml - krem ultrakomfortowy do cery suchej i wrażliwej, NUXE, 5 ml co do LRP to jestem na tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.