|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
choinka z piórek
Nie wiem czy taki wątek juz był, ale postanowiłam się podzielić pomysłem z wami
![]() Dzisiaj powistała moja choinka z piórek. podam instrukcje jak ja zrobiłam a w niedługiim czasie dodam zdjęcie(bo aparat pozyczyłam kolezance) będzie nam potrzebne: blok techniczy(choć można zastąpić czym innym) klej i oczywiście piórka w miare fantazji różne ozdoby do naszej choinki (koraliki, brokat, włos anielski itp.) wykonanie: z papieru robimy stożek i następnie zaczynajac od dołu naklejamy nasze piórka i tak powstaje po krótkim czasie śliczna choineczka oczywiście bardzo orginalna. Następnie po wyschnięciu chineczki, włączamy naszą fantazje i szalejemy z ozdobami. Ja moją choinke ozdobiłam koralikami i gwiazdeczkami to co akurat miał w domu niec nie dokupowalam więc koszt zrobienia takiech choinki w moim przypadku to 2 zł. życze udanego tworzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: choinka z piórek
Jest tu : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...155298&page=18
18 stron, na 18 jest nawet kilka choinek z piórek. Nic więcej nie dodam oprócz tego że jeszcze się tu ktoś mniej milej pewnie wypowie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
![]()
PIRANIO_P - pewnie masz racje
![]() Wredna.JPG Wredna2.JPG Edytowane przez Blue_Lady Czas edycji: 2006-12-10 o 00:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Przepraszam, że wogóle ośmieliłam sie cos napisać. Nie rozumiem tych upomnień, myslałam że moge pisać to na co mam ochote, ale widze że panuja tu jakieś dziwne zasady. Szkoda
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
![]()
Tutaj nie chodzi o to, ze napisałaś coś na tym forum tylko chodzi o to, ze zanim to napisałaś mogła byś skorzystać z wyszukiwarki bo jak to ktoś kiedyś napisał "wyszukiwarka nie gryzie" i z pewnością byś unikła tych upomnień.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
A co jeśli użyłam wyszukiwarki, ale niestety nie udalo mi się znaleźć wątku o takiej wlasnie choince. I nawet wyszukiwarka mnie nie ugryzła
![]() Edytowane przez ella21 Czas edycji: 2006-12-10 o 00:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
![]() upominam sie sama, cóż za postępy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
![]()
Nie wiem co napisać "moja" wyszukiwarka znalazła tego linka : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...155298&page=17
Może używasz innej niż ja... ![]() ![]() Ps: Wybacz, że znowu będę musiała dać ci radę... do poprawiania błędów takich jak ort, błędy stylistyczne itp używa się przycisku pod postem "Edytuj" A teraz coś jeszcze ode mnie może się wydawać ze czepiamy się takich błahych rzeczy ale jeżeli tego nie będziemy robić to forum stanie się mało przejrzyste oraz nieuporządkowane. Pozdrawiam Edytowane przez Blue_Lady Czas edycji: 2006-12-10 o 00:14 Powód: Użycie przycisku "Edytuj" w celu dopisania jeszcze kilku moich przemyśleń :o) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Tez znalazłam tę stronkę, ale nie znalazłam tam takiej choineczki o której tu piszę. Pewnie cale zamieszanie polega na tym, że powinnam w tym własnie wątku dodać swoją choinkę, ale postanowiłam zacząć swój własny pierwszy wątek, szkoda że spotkalam sie z takim odzwem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
ella mogłaś go zatytułować np. moje prace, moje wytwory prace ella .... akurat o choinkach z piórek jest w wątku o Bożym Narodzeniu .... bo tak jakby choinka jest ozdobą ...
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Wiem własnie, że popełniłam błąd. Następnym razem zrobie tak jak mówisz. Dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dziekuje bardzo dla Pani ella21 za ten wspaniały pomysł z tą choinką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.