![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Pierwszy kramik. Dobre kosmetyki. Może coś wymienię??
Znajdziesz cos u mnie??
Jose Eisenberg trio molecular complexe anti-age - żelowy krem poj. 50 ml zużyty mniej więcej w połowie AA Age expert wzbogacone mleczko do demakijażu z kompleksem rozświetlającym do skóry wrażliwej i alergicznej (kupione w komplecie z naprawdę świetnymi kremami z tej serii- górna półka AA- ale ja nie używam mleczek, więc jest tylko wypróbowane - flakon z wygodnym dozownikiem 200ml Thicker Fuller Hair Instantly thick thickening serum do włosów cienkich i delikatnych (marka USA dostępna w Sephorze) bez spłukiwania poj. 100 ml użyte 3, może 4 razy Astor Natural fit 12h stay true nr 201(raczej jasny, ładnie się stapia z kolorytem) podkład poj 30 ml zużyty w 10-20% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapraszam do wątków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A mzoe cos u mnie?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161972 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Niestety reszta propozycji nie jest w dalszym ciągu tym, czego szukam. Dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Dopisałam do kramiku o czy informuję (eh, to roztrzepanie) dr. Irena Eris krem stymulująco ujędrniający fortessimo maxima na dzień dobry poj. 50 ml. została prawie połowa. Akurat ten nie na moją buzię.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Mnie interesuje SVR Xerial 50 creme na zrogowacenia (pięty, łokcie) użyty może 3 razy poj. 40 ml. Jeśli znajdziesz coś w zamian w moim kramiku (link w podpisie) daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy kramik. Dobre kosmetyki.!!!!!pełnowymia rowe
Cytat:
![]() Zerknij do mnie, może coś Ci się spodoba za te rzeczy ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pierwszy kramik. Dobre kosmetyki!!!
Dzięki, Palau, za odpowiedź. Przechodzę na pw i podaję namiary.
Aga 79, Basia 39 - sorki, ale nic nie znalazłam ![]() Edytowane przez poziomka61 Czas edycji: 2006-12-13 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Thicker Fuller Hair Instantly thick thickening serum do włosów cienkich i delikatnych (marka USA dostępna w Sephorze) bez spłukiwania poj. 100 ml użyte 3, może 4 razy
znajdziesz coś u mnie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Maggie-79 (przez pomyłkę odpisałam w Twoim wątku. Teraz się poprawiam
Awięc konkretnie: najbardziej interesuje mnie - Lancome Pure Focus Lotion (tonik)– 50 ml. oraz Lancome Bi-facil (dwufazowy plyn do demakijazu oczu)- 30 ml., za który skłonna jestem dołożyć w buteleczce szklanej 10 ml po olejku do ciała Hauschki odlewkę jego pysznego olejku do twarzy, saszetkową próbkę perfum Givenchy very irresistible summer dwa próbkowe żeliki do mycia twarzy SVR Provegol gel surgrace tubkową próbkę balsamu do ciała SVR xerialine 500 saszetkę Clinique liquid facial soap mild Saszetkę superaktywnego kermu pod oczy z linii Extremale Dermiki saszetkę z próbką Oreala double lifting Spróbujmy więc Niestety, RedButterfly, nic nie znalazłam z rzeczy, które by mi się przydały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Jakoś nie mogę znaleźć czy mi odpisałaś czy nie, więc się pytam ponownie czy coś znajdziesz u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
przepraszam, Gothic Daisy, ale potraktowałam Cię zbiorczo odpowiadając nieco wyżej "Niestety reszta propozycji nie jest w dalszym ciągu tym, czego szukam"..
Jeszcze raz sorki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Jestem chetna na serum Thicker fuller i na pianke Lancome- czy cos u mnie znajdziesz???
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=160005 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
jagabrz
To jest to. Odpisz w wątku, a ja zajrzę do Ciebie. Niestety zdjęcie nie oddaje dokładnie koloru. Jest ciemniejszy i trochę bardziej chłodny, ale nie udało mi się dokładnie tego uchwycić ![]() Ale znalazłam w necie fotkę profesjonalną i to jest real. Za to u Ciebie w wątku nic mi nie przypasowało ![]() Może masz coś jeszcze? Edytowane przez poziomka61 Czas edycji: 2006-12-21 o 20:05 Powód: zdjęcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
To chyba jednak nie mój kolor. Szkoda.
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.