|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kolorówka joyki :)
Co mam na składzie:
*MF Lasting Performance - odcień 105 Soft Beige (użyty 2-3 razy) *Avon, Eye Illuminating - cień w płynie, kolor niebieski (nowy) *Vollare - biały eyeliner - użyty dosłownie kilka razy *J&J, Holiday Skin (ten jaśniejszy) - połowa butelki Wymienione: *Rimmel, tusz Volume Flash Black Extreme - użyty parę razy, prawie nowy ---> poleciał do MagJi *Avon, błyszczyk w tubce - bronze horizon, arabian glow (brązowy ze złotymi drobinkami - maźniety dwa razy -> jednak blada blondynka nie wygląda dobrze w brązie) -> do Eithne *Maybelline Pure Makeup - 25 Perfect Beige (gdzieś tak połowa - chyba, akurat na spróbowanie)---> do rzyrafki Czego szukam? kosmetyków do włosów ,może jakiś kwasów, pielęgnacji, różu do policzków... i jasnego podkładu ![]() Edytowane przez joyka Czas edycji: 2006-12-19 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorówka joyki :)
Zainteresowana podkładem Maybelline
![]() Moja mała lista: - krem do rąk AquaVibes Oriflame- użyłam ze 3 razy i przestał mi się podobać zapach ![]() - próbki szminek Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (1), PaleRose(5), BerryMauve(6), Rose(7) StrawberryDelish(8), KnockoutPink(9), PlumFrost(10) - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 - różne brokaty - próbka Crystal Aura - cień do powiek podwójny Oriflame Visions, odcień Romeo&Julia (jasny róż + brąz, oba opalizują na złoto) użyty 2 razy - Maybelline WaterShineFusion, szminko-błyszczyk w kolorze 711 RoseBoost, zostało 2/3 ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
*Avon, błyszczyk w tubce - bronze horizon, arabian glow (brązowy ze złotymi drobinkami - maźniety dwa razy -> jednak blada blondynka nie wygląda dobrze w brązie)
Ja wyglądam dobrze w brązie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za Rimmel, tusz Volume Flash Black Extreme - użyty parę razy, prawie nowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz co rzyrafko... tak patrzyłam na ten podkład i tam chyba jednak nie będzie połowy... Był taniutki,a raczej nie wybiorę niczego w zamian. Nie chcę brać niczego na siłę, bo i tak będę musiała zabulić za przesyłkę, a Pure Makeup wyląduje w śmieciach podczas najbliższych porządków, bo jakoś mi nie pasuje... Jeżeli ci na nim zalezy, to może po prostu przelejesz mi na konto 5 zł za priorytet, a ja ci go "sprezentuję" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.