![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Estee Lauder, Stila, OPI, Amouage, Trussardi, Lanvin
nieaktualne, zapraszam do nowego wątku:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=3728779 Wymienione: Krem Dax Express Illuminator, z wit. C i E, betakarotenem. Opakowanie 30 ml z pompką, żadnego wkładania palców do kremu nie było. Ubytek jakieś 20%. jagabrz Szminka ochronna OPI. Nowa. jagabrz zdjęcie drugie Kosmetyczka Lanvin, gift do perfum Eclat d'Arpege, z okrągłym lusterkiem, jeszcze zabezpieczonym. Nowa. 9x17.5 cm. jagabrz Próbka Trussardi Skin. Raz wąchana. jagabrz Krem Superdefense Clinique do cery normalnej-suchej. 50 ml, ubytek jakieś 5%. femme fatale Cień Nars kremowy, jak na zdjęciu (w moim kolejnym poście w tym wątku). Nowy, nietknięty, z kartonikiem. femme fatale Edytowane przez anexxa Czas edycji: 2007-02-18 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Estee Lauder, Stila, OPI, Amouage, Trussardi, Lanvin
Ja co prawda nie mam nic z Twojej listy, ale jesli bedziesz rozwazac inne oferty, zerknij czy u mnie znalazlo by sie cos za roz Stila?
link w podpisie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Niestety, nie mam nic z Twojej listy, ale interesuja mnie:
pomadka OPI oraz ewentualnie Estee Lauder cienie Graphic Color Quad kolor Sizzling Coral, z aplikatorami, nowe. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
11. Shiseido Benefiance emulsja na dzień 7 ml. Nowa.
14. Estee Lauder Graphic Color Quad kolor Enigmatic Khaki, bez aplikatorów, zużycie niech będzie po 15% każdego cienia. 15. Estee Lauder Graphic Color Quad kolor Sizzling Coral, z aplikatorami, nowe. Interesują mnie te rzeczy. Proponuję, żebyś zajrzała do mojego kramiku, a oprócz tego mam ok 80% świeżutkiego Dove Summer Glow fair to normal skin użytego trzy razy (bardzo delikatnie brązuje {mam jasną karnację}, ale ja nie mam cierpliwości do systematycznego aplikowania) Zajrzyj na straganik ( w podpisie) i może zrobimy przedświąteczną wymiankę ![]() Edytowane przez poziomka61 Czas edycji: 2006-12-17 o 23:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ivvonka - dziękuję, ale nie, teraz mam jakiś tusz, a i tak używam go przeciętnie 1 w miesiącu, więc raczej wystawię ten, który mam
![]() Poziomka61, no niestety, nic poza tym Dove by mi się nie przydało. Astronomiczna ania - hm, masz tt concentrate, ale zarezerwowany i 10 ml, szkoda. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za
cienie Estee? albo 1 albo 2 ![]()
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Daisy, a nie masz niczego więcej z pielęgnacji? Cienie to nie dla mnie, wyzbywam się jak widać własnych, bo przestałam ich używać, pzanokcie też mam zawsze takie same z frenczem, którego sama nie robię, więc lakiery też mi się nie przydadzą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
anexxo krem z kinetyną w rezerwacji dla drei i ewelinki. Czekam na wieści od dziewczyn.Także w tej chwili nic na 100% odnośnie kremu nie mogę powiedzieć. U ciebie wpadła mi w oko paletka cieni EL i róż
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hmm, na dzien dzisiejszy to nic nie mam więcej, niestety.
Ale jak będę robić dokładki - zapraszam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
jeśli sugerować miałabym się real foto to zdecydowanie Sizzling Coral natomiast patrząc na paletę doklejona przez Ciebie do zdjęcia waham się czy kolory w której kolwiek będą mi odpowiadać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Palau, przepraszam, ale co mam odpowiedzieć? Sama zaproponowałaś wymianę. Może przejdź się do Sephory czy Douglasa i obejrzyj te cienie na żywo, są dostępne. Tzn. Sizzling Coral nie muszą, bo to limitowana edycja, ale w Douglasie w Warszawie widziałam je niedawno.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Palau, jeśli chodzi o zdjęcie Enigmatic Khaki, to zdjęcie oddaje kolory. Sizzling Coral wygląda też jak na zdjęciu, minus to, że cień nr 2, czyli ten wyglądający na różowy, jest w rzeczywistości jasnopomarańczowy (nie jaskrawy). Przejdź się jednak do perfumerii, nie chcę Cię wprowadzić w błąd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Anexxo dziękuję, niestety oba zestawy kolorystyczne nie są dla mnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.