![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() HALLOWEEN,Lancome Juicy Tubes,Smackersy, Miniatury perfum, Podkład Revlon,I inne
NIEAKTUALNE
Ostrzegam będę wybredna co do niektórych rzeczy ![]() Czego szukam: Chętnie(ale mniej): -Aqua Allegoria (tylko nie kwiatowe) -DKNY Delicious, Alien(tylko dlatego nie b. chętnie bo już mam, ale mogę mieć więcej ![]() Armani City Glam Organza Classic Hugo Boss Deep Red -Ralph Lauren Cool -Nina Ricci( prawie wszystkie) -Provocative E.Arden Moshino I love love -Ultraviolet B.Chętnie (oddam wiele) -Promese Cacharel -Femme de Mont Blanc(to te fioletowe) -Mont Blanc Femme Individuelle Eclat D'arpege D'ELICIES DE CARTIER Magie Noire Pure Poison Dior Scent Intense, Costume National (czarne) Le Baiser du Dragon Dune Diora Emporio Armani -Black Kenneth Cole -VERSACE DREAMER (Tak to męski) -Sensations Jill sander Ale rozważę inne zapachowe propozycje. Poza zapachami: -khol -fioletowe, czerwone cienie z górnej lub średniej półki -paletki dobrych firm(Lancome, Dior) -baza o fioletowej poświacie -biały puder -Szminki i barwiące ale nie iskrzące się balsamy, z górnych półek Poza kosmetykami -kolczyki do brwi, i kolczyki typu industrial -ciekawa biżuteria, stara(najmniej) -Amulety celtyckie i inne, pierścienie(najmniej) NIE CHCĘ: -Podróbek -Avonu i Oriflame -Za to co w tym wątku ciuchów Mam na wymianę: -Lancome Juicy tubes POP nr.43, to z tej serii powiększającej usta. Ubytek ...nie jestem w stanie stwierdzić, bo kiedy kupowałam widziałam że tubki nie są napełniane fabrycznie do końca. Więc z tym ubytkiem początkowym to razem będzie z 25% a bez ubytku początkowego koło 20%. Nieaktualne, leci do daigee - Smakowe balsamy do ust SMACKERS, na tym forum dość znane i lubiane 3 sztuki: -s'Whirl Gloss Berry-Strawberry Twist ubytek bardzo nieznaczny (może 3%)Nie mam oryginalnej nakrętki- jest od innego smackersa -s'Whirl Gloss Cherry'Nilla Twist ubytek jak wyżej -Lip Smacker Sugared Spicy Cookie bez ubytku- maźnięty kilka razy. ZAPACHY (tylko za inne) -J.Del.Pozo- Halloween = ok 20/50ml W zestawie z płynem do kąpieli (zostało ok 1/3) i ślicznym balsamem do ciała ( którego zostało ok. 50%), mam pudełko od zestawu ( z wymiany, ale nie podpasował mi za bardzo) -Visit for women, Azzaro, perfumowany balsam do ciała o zapachu Visit. Z 50ml zostało ok.45% ale trudno do końca stwierdzić, bo na górze tubki się jeszcze odłożyło. Miniatury -"Lauren" Ralph Lauren ed.chyba 3.5ml. Użyłam raz. Kod na nalepce: 7B158 -"Tabu" Dana. Również raz użyte -"Cabochard" Gres Pais 1,8ml. Użyłam dwa razy. -Paloma Picasso. Ubytek widoczny na zdjęciu, w moim wątku- było 5ml. To miniatrura tej perfumy: http://img.epinions.com/images/opti/...resized200.jpg Lecą do silencio Próbki -Puma Jamaica- raz użyta próbka -Próbka zapachu Visit Azzaro -Lacoste-Inspiration w papierowej "kopercie"? Nie rozerwanej, użyte raz. ----------------------------------- Podkłady -Podkład "Revlon-Color Stay SPF6" odcień 180 Sand Beige. Świetne do używania w podróży- w postaci dziesięciu saszetek. Niestety, muszę wymienić mam bardzo jasną karnację, i ten "normalny" odcień jest dla mnie dużo za ciemny. -Podkład Oriflame "Visions" Fresh look Foundation 35ml, nie wiem ile zostało chyba ok 75%, dla mnie za ciemny kolor mam baaardzo jasną karnację, Kolor naturalny "Natural Beige" Inne: -Muss do ciała o cudnym cynamonowym zapachu, z serii "Dermika- Variete, figura do ciała" modelujący ciało zostało ok. 45% ale to dużo bo z 250 ml - Odżywka cynamonowa do włosów, z profesjonalnej serii fryzjerskiej "Selective professional" wygładzająca włosy- do modelowania. Została mniej więcej 1/4,ze 150 ml ale jest baaardzo wydajna DOKŁADKA -Podkład Sephora SPF 15 z witaminą E. Bardzo ładnie rozprowadza się po skórze. Trzeba wstrząsnąć przed kazdym użyciem bo odkłada się taki oleisty płynek, jak się tego nie zrobi ( to już było jak kupowałam, na to pomagać w rozprowadzaniu no i nawilżanie skóry). Oddcień podkładu to najjaśniejszy z dostępnych nr 001. Zużycie koło 8-10%, bo nawet ten jest dla mnie za ciemny ![]() Edytowane przez alorah Czas edycji: 2007-01-11 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
![]()
Kolejne zdjęcia i miejsce na dokładkę
DOKŁADKA: Zdjęcie podkładu Edytowane przez alorah Czas edycji: 2006-12-25 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: HALLOWEEN,Lancome Juicy Tubes,Smackersy, Miniatury perfum, Podkład Revlon,I inn
Może innym razem, Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: HALLOWEEN,Lancome Juicy Tubes,Smackersy, Miniatury perfum, Podkład Revlon,I inn
Zerknij do mnie,może znajdziesz coś za JT?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
aga79 Nic dla siebie nie wyszukałam
Daigee U ciebie w wątku spodobały mi się: - 10/50ml I Love Dior EDT, jest kartonik, limitowanka - zapach nieosiągalny już w regularnej sprzedaży - 30/75ml Versace Red Jeans EDT, forma testerowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
No to fajnie, że coś wyszukałaś
![]() ![]() Czy Juicy Tubes na fotce jest identyczny jak ten, którego masz? aha, i jaka jest początkowa pojemność? Jest to pełnowymiarówka czy dwa razy mniejsza miniaturka?
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ten mój ma pojemność 15 ml, oryginalny jest na pewno sama kupowałam w sephorze, ale wolę te niepowiększające usta( i mój kochany nr 52;p), dodam jeszcze z doświadczenia że są bardzo wydajne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Jeszcze jedno pytanie
![]() Czy jest to ta letnia seria limitowana? JT z tej linii tak "gryzą" (teoretycznie efekt chłodzący) - może to stąd sugerowany przez producenta efekt powiększenia ust ? Mogę wymienić Versace na ten błyszczyk ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Ja jestem na tak
![]() P.S. Będę mogła wysłać dopiero w czwartek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Podnoszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Podnoszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Byłabym bardzo zainteresowana Haloween. Nie mam niestety nic z Twojej listy wishów
![]()
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
No to szkoda
![]()
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
No niestety
![]() Może innym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Na górze za moment DOKŁADKA
Podkład Sephora |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Uwaga w wątku poniżej propozycja kolczyka do brwi ze stali chirurgicznej
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=160355 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1165792160 ![]()
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie saszetki podkaldu Revlon'a Color stay
moglabys pokazac jakos odcien tego podkladu.?
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Tak, mogłabym ale chyba dopiero w czwartek. Mam jeszcze jedną swoją nie wykończoną saszetkę, to pokażę odcień na kartce. To raczej optymalny kolor, do normalnej skórki, a ja mam bardzo jasną więc kicha... :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hmm..to zobacze w czwartek.
ale mysle ze bylby ok. a sluchaj na ile starcza ci jedna saszetka?
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Jak używałam to (ale tylko raz używałam) zużyłam chyba pół saszetki na jeden raz. To może się różnić między nami, wiesz- wielkość twarzy, zapotrzebowanie na warstwy;p ....
Edytowane przez alorah Czas edycji: 2006-12-28 o 23:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Aha ok.
A co bys za nie ew chciała ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.