|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Dla kobitek, które muszą spędzić TE DNI bez Niego
A teraz chciałabym pozdrowić wszystkie Wizażanki zmuszone do rozłąki z ukochanym w TE DNI. Wiersz ten napisałam w takim właśnie czasie:
![]() [W tę jedyną noc w tę tajemniczą noc w tę cudowną noc zapatrzona w pełną obietnic gwiazdkę falującą we łzach wzruszenia zasłaniam uszy lecz i tak najcichsze z mych życzeń i tak dochodzi do nich z odległych głębin serca gdyby się spełniło byłabym śnieżynką całującą Twe rzęsy otulającym Cię powiewem wiatru lampką na Twojej choince cieniem płomienia wigilijnej świecy słodyczą kutii gorącą iskierką zimnego ognia okruszkiem opłatka na białej porcelanie gdyby się spełniło o północy położyłabym się na Twoich kolanach poddała pieszczocie Twych dłoni mrucząc i unosząc z zadowolenia puszysty ogon i powiedziałabym ludzkim głosem "kocham Cię" [/B] A potem już wszystko jest dobrze. Czego i Wam życzę z okazji Świąt ![]() ![]() ![]() Edytowane przez poziomka61 Czas edycji: 2006-12-23 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dla kobitek, które muszą spędzić TE DNI bez Niego
Dzięki Bogu nie jestem tą,która spędza te dni bez Niego.Ale wiersz mnie tak zauroczył,że chcialam Poziomko Ci podziękować i życzyć abyś następne mogła pisać z innej-radosnej okazji.I żeby nie było na naszym wizażu dziewczyn,którym można by było Twój dzisiejszy wiersz dedykować.
WESOŁYCH ŚWIĄT
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Dla kobitek, które muszą spędzić TE DNI bez Niego
Cytat:
Bo już tyko lepiej... ![]() A jeśli będziecie chciały, to optymistyczny wiereszyk na po Świętach Edytowane przez poziomka61 Czas edycji: 2006-12-23 o 23:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.