![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Noworoczny kramik - wciąż sporo dokładek :)
Hej mam na wymiane nowy podkład revlonu z kompleksem soft fles odcien sand beige oraz effaclar k LRP.Nie interesowałyby Cie, poniewaz ja w twoim wątku wypatrzylam cos dla siebie
![]() Interesuje mnie przede wszystkim: # woda micelarna Provegol SVR połowa z 250 ml # Vichy Purete Thermale żel-pianka do mycia twarzy zostało ok.60% z 125 # Iwostin - maseczka lipidowa na noc - odzywczo-regenerująca - 3 saszetki po 10 ml - nowe - apis maseczka błotna energizująco-wygładzająca |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Hejka Medlaine
![]() jestem u ciebie zainteresowana: *podkład NIVEA Beauté Beauty Protect Make-up średni beż, niestety dla mnie za ciemny, odcień Ivory beige, pojemność 30 ml, ubytek ok.1/6, podkład zawiera kompleks witaminowy, wygładza, liftinguje * odzywka Farouk Silk Therapy Smoothing Conditioner - zostało 35% z 300 ml - wygładza, odzywia, nawilża, nadaje połysk Wynajdziesz cosik u mnie??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
lakier do paznokci Estee Lauder pink Clouds złoto-różowy, opalizujacy, 5 ml, raz uzyty
lakier do paznokci Estee Lauder Shimmering Pink, 5 ml, raz testowany, transparentny róż z mnóstwem mikrodrobinek, które tworza na powierzchni poświatę opalizującą w odcieniach srebra, fioletu i różu znajdziesz cos u mnie?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Witaj, czy reflektowałabyś na następującą wymianę:
- Christobal Balenciaga EDT 100 ml z ubytkiem w granicach 5 ml na In Black Jesus del Pozo EDT 100 ml. minus kilka psików. Poza tym interesują mnie: - maska Loreal do włosów suchych Intense Repair, opakowanie 200 ml, ubytek nieduzy, może brakuje jakichś 10-15 % - serum do włosów cienkich Thicker Fuller Hair mini opakowanie 50 ml, - Clarins Multi Active Jour krem do cery suchej młodość i witalność - nowy, 5 ml z kartonikiem Zajrzyj proszę do mojego wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
hej Madlaine, interesuje mnie:
Lancome limitowany sypki cień do powiek, mozna nakładać także na inne partie twarzy, złoty, waga 2 g, uzyty ze 3 razy, ubytku nie widać szampon Kerastase kapiel wzmacniajaca z vita-ciment, 250 ml,została ok połowa maska Loreal do włosów suchych Intense Repair, opakowanie 200 ml, ubytek nieduzy, może brakuje jakichś 10-15 % roletka Chanel Chance - 5 ml, zaoliowana, idealna do torebki |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
kamuflaż ArtDeco w odcieniu 6 beż - ubytek mysle że w granicach 15-20%
woda micelarna Provegol SVR połowa z 250 ml balsam brązujący Dove do jasnej karnacji, zostało troche więcej niz połowa opakowania i cos z rzeczy do wloskow bym tez wybrala pewnie ![]() znajdziesz cos u mnie? ![]()
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
# nabłyszczacz Toni&Guy - pojemność 100 ml, ubytek w granicach 25 % - widoczny na zdjęciu, pachnie obłędną wanilią, nie przetłuszcza, nie obciąża,
# SCHWARZKOPF OSIS SPARKLER nabłyszczacz w sprayu, pojemność 250 ml, uzyty kilka razy, ubytek niewielki # Aveda brilliant finishing gloss with rice bran oil - 75 ml, ubytek 5 ml, nabłyszcza, wygładza, eliminuje pierzenie, wykańcza fryzurę i chroni włosy Na ile wyceniasz każdy z tych produktów?
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poszukuję dobrego nabłyszczacza (do tej pory miałam tańsze i nie zachwyciły mnie) i tak mnie kuszą te Twoje, bo nie widziałam ich nigdzie i się zastanawiam czy nie kupić wzamian kilku rzeczy ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko, to pomyśl na spokojnie, ja zawsze jestem chętna na wymianę na rzeczy, których potrzebuję, obecnie najbardziej przydałyby mi sie cienie IsaDory lub ArtDeco w pasujących mi kolorach
![]() ewentualnie bardzo chętnie sypkie Gosh z najnowszej kolekcji - zielony i pomarańczowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko, może czwórki IsaDory, albo 2 Goshe, albo 2 ArtDeco, zreszta sama musisz sprawdzic ceny cieni i wybrac ode mnie rzeczy o wyższej wartości, bo w końcu cienie będa nowe i musi się Tobie opłacać,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.