|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: Shiseido Compact Foundation
Poziomko z wątku nic mnie nie zainteresowało, a co masz poza nim?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Z opisu uspokaja, łagodzi i nawilża Maska o działaniu nawilżającym, wynikającym z obecności ekstraktów z alg, fiołka oraz pochodzących z owsa witamin A, B i E. Posiada działanie aromaterapeutyczne, pomaga się zrelaksować. Kosmetyczka nakłada to cudo na 1 raz chyba 0,5 cm. warstwą, ale w domu wystarcza spokojnie na 3 razy (100 ml. pachnącego nośnika żelowego i 24g proszku do rozrobienia) Błyszczyk do ust guerlain w kolorze miedziano-złotawym, cień clinique dwuskładnikowa saszetka do włosów (odżywka i serum) Moisture miracle Może jaśniutka szminka dobrej marki Może podkład? Edytowane przez poziomka61 Czas edycji: 2007-01-11 o 22:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Poziomko napisz proszę coś więcej- jaki to podkład i który błyszczyk konkretnie? Szminkę i cień też bym zobaczyła. No i poprosiłabym o link do tej maseczki
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() cień clinique blue lagoon-nowiutki spokojny niebieski z aplikatorem tylko raz wypróbowany Podkład IsaDora hydralight antique beige, nie rozstawałabym się z nim, ale podkładów nam sporo i jestem skłonna go odać. Zostało ok 30% Reszta w PW ![]() Zdjęcie guerlaina z sieci (nie mam teraz swojego) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
zapraszam do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.