![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Spódnice :)
Witajcie
![]() Po obejrzeniu kolejnego odcinka "Jak się nie ubierać" zaczęłam się zastanawiać dlaczego ja NIGDY nie chodzę w spódnicach ![]() ![]() Może miałybyście ochotę pokazać swoje spódnice i napisać/pokazać jak dobieracie do nich resztę stroju? ![]() Edit: ZDJĘCIA WASZYCH SPÓDNIC MILE WIDZIANE ![]() Edytowane przez iwciunia Czas edycji: 2007-01-13 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spódnice :)
Oj tez jestem ciekawa. Bardzo chcialabym chodzić w spodnicach.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Ja też nie chodzę w spódnicach, nie mój styl
![]() Raz w życiu założyłam no może 4 razy i ludzie mnie nie poznali ![]() Uwielbiam styl sportowy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
heh a ja bardzo często noszę spódnice
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
widze ze nie jestem sama
![]() w weekend wybieram sie po jakas spodnice ![]() ![]() http://allegro.pl/item155662305_slic...ilibi_s_m.html pozdrawiam ![]() jak cos znajde w weekend to pochwale sie moim zakupem;D ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ciesze się, że nie jestem sama
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Może ktoś nam podpowie jakie spódnice są na czasie i jak łączyć je z innymi ubraniami? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja rzadko nosze spódnice. Wydaje mi się, że nadal króluje mini. Mini z jeansu posiadam
![]() ![]() Niestety u mnie spódnice zdobią w sumie tylko szafe.... ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja też bardzo długo nie nosiłam spódnic i sukienek. Tylko na okazje albo przy strasznym upale. I jeśli już, to takie do ziemi.
Ale zmieniło się to w zeszłym roku (może to ten magiczny wiek, 22, bo ja podobnie jak zalożycielka, wtedy tyle miałam lat ![]() Jedyne co mnie ogranicza, to zimno na dworze, ale to też się da pokononać. A! I obcasów nie noszę wcale (może z 2 razy do roku), bo obawiam się, że w pogoni za autobusem zaryłabym buźką o najbliższy krawężnik. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Hmm..ja też nie noszę często spódnic, chyba, że na jakąś okazję lub egzaminy. Latem owszem zakładam częściej
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
spódnice nosze badrzo czesto ...mam najróżniejsze...mini i midi...w kratkę ,gładki,,z koronką,falbankami, plisowana,melanż..kolory czerń,zieleń,bile,musztar da,brąz jasny i ciemny,szara,czerwona,laz ur,krem ..materiał taż różne i krój
kupuje każdą która mi się spodoba ![]() tak jak z każdym strojem staram się żeby strój był uniwersalny i nie dublował się z co 2 panną na mieście... do pracy nosze eleganckie- zwykle do marynarki...i ciekawego topu albo z koronką albo gładką z dodatkami...skromnie w weekendy..wygląda to raczej jak wolna amerykanka ![]() jedna z moich ostatnio zakupionych ![]() Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2007-01-13 o 04:37 Powód: post pod postem, prosze uzywac Edycji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
ja też nosze często spódniczki,mam ich pełno i jest ich więcej od spodni
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
martini, lillu, scarlett może pokażecie jakie fasony spódnic nosicie i w jakich zestawach?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
no i tu jest problem bo nie mam cyfry by zrobić foto
![]() ![]() foto wcześniejsze nam z wygranej przeze mnie aukcji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
lillu - sliczna spodniczka
![]() ja kiedys też nie chodzilam za czesto w spodniczkach, tak od przypadku do przypadku, az do momentu gdy ubralam raz mini i uslyszalam same komplementy na temat nóg ![]() ![]()
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Ja raczej rzadko chodzę w spódnicach, ale ostatnio bardzo spodobał mi siękrój ołówkowy i myśle nad zakupem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
A ja często nosze spódnice. A moje ulubione to:
- króciutka, jeansowa mini (z legginsami) - ołówkowa jeansówa do kolana - plisowana czekoladowa, minióweczka Ostatnio myślę nad krateczką ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ja spódnice nosiłam tylko i wyłącznie latem
ale od czasu, gdy zadomowiłam się na "modzie", wiele zmieniło się w mojej "szafie" teraz latam w spódnicach (krótkich) dosłownie wszędzie ![]() zdjęć niestety nie posiadam ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Ja dołączam do grona fanek spódnic!! Też je uwielbiam, so strasznie wygodne!! Moja ulubiona długość do do kolan, lub lekko za nie!!
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
mini to raczej nie dla mnie
![]() a ołówkowa to taka wąska? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam spodniece
![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
A ja uwielbiam spodnice, ale tylko o dlugosci midi... Mini nie nosze, bo nie mam warunkow, a maxi mi sie nie podobaja
![]() Glownie zaopatruje sie w Promodzie (www.promod.com) ![]() Nosze o kazdej porze roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Ja bardzo długo nie mogłam się przekonać do spódnic... kojarzyły mi się z cukierkowatością, lalkowatością, albo pańciowatością - ubrana w spódnicę czułam się jak podstarzała nauczycielka, fuj...
Aż do zeszłego lata, kiedy przeszłam spódnicową rewolucję, odkryłam różne fasony i okazało się, że tak naprawdę pasują do każdego stylu i każdy może znaleźć coś dla siebie... Teraz w mojej szafie jest trzy razy więcej spódnic niż spodni ![]() Wklejam trochę zdjęć, pościąganych z sieci. Na początek - kolorowo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Klepsydrom dobrze we wszystkim :P
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
koronkowo i drapieżnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
he, he a ja kupiłam taką sama u tej Pani za 62zł ![]() ![]() ![]() umówiłam się z nią przez mail na osobna aukcję na kup teraz ![]() ![]() ![]() teraz czekam aż przyjdzie..tylko do czego ją nosić ??jest taka słodka ![]() ale na walentynki na pewno ją założę..tylko narazie myśle jakie buty:/
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
zwiewnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
ronja śliczne te Twoje spódniczki!!! Gdzie takie można dostać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Ta mi szczegolnie przypadla do gustu:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1168703635 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
do czego nosić? zazwyczaj noszę do sweterków, golfów dość obcisłych, tzn. dopasowanych, latem jest o wiele łatwiej, więcej możliwości.
większość moich spódnic jest o dł ciut za kolano, nie noszę mini (choć mam warunki ![]() mam sporo spódnic rozkloszowanych, kilka prostych, kilka dżinsowych. dzś udało mi się kupić 1sze w moim życiu kozaki, które sięgają mi naprawdę pod samo kolano, a nie 20 cm pod, więc będą świetne do spódnicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.