![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Szach i oby mat dla nadmiaru wrazen...
WATEK NIEAKTUALNY - ZALOZYLAM NOWY:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=188050 DOKLADKA WIOSENNA 25 KWIETNIA ![]() Witajcie Znow naszly mnie wiosenne porzadki, bo zimy nie czuc ni troche ;-) Chcialabym sie pozbyc jak najszybciej jak najwiecej kosmetykow, bo mam juz dosc poczucia, ze mnie niedlugo przywala, jak otworze szafe ;-) Dlatego tez preferuje wieksze wymiany, chetnie pozbede sie kilku rzeczy za jakas jedna, bede nie tyle wybredna, co konsekwentna – przyjme jedynie rzeczy, ktore naprawde zuzyje w krotkim czasie. Nie wyceniam swoich kosmetykow na podstawie ich wartosci handlowej dlatego moze sie zdarzyc ze zamienie cos z wyzszej polki na cos z nizszej, co mi sie przyda, wiec prosze schowac do kieszeni takie wyliczenia i smialo proponowac rowniez takie wymiany (najwyzej sie nie zgodze ;-) Jedyne ograniczenie, ktore podpowiada mi moj racjonalny umysl (zdaniem facetow jednak "racjonalny inaczej") to ze rzeczy na ktore sie wymieniam musza jednak przekraczac wartosciowo koszty przesylki... Ah, jeszcze jedno... Osoby, ktore nie maja zadnej Przekupki poprosze o wyslanie przesylki jako pierwsze - przepraszam wszystkie (napewno znakomita wiekszosc nowych wizazanek), ale po kilku oszustwach jakich doswiadczylam na wizazu moje zaufanie nieco przygaslo ;-) Na wymianę mam następujące kosmetyki: ZAPACHY: - Gucci Eau de Gucci EDT z 50 ok 48 ml - Bourjois Kobako Parfum de toilette, z 50ml zostało 45 ml i dezodorant z 75 ml zostało 3/4 KOLOROWE: CERA: Clinique Clarifying Powder Makeup, clarifying neutral 02, sredni bez, odcien neutralny, zostalo 40% (na samym srodku pokazalo sie dno) Bielenda Fluid witaminowy, jasny 01, zuzycie 10% OCZY: REZERWACJA SEPHORA Mascara renversant - tusz do rzes, kupiony niedawno, uzyty dokladnie piec razy (liczylam ;-) Bielenda Magic Eyes - tusz wydluzajacy do rzes, kupiony niedawno, otwarty tydzien temu, uzyty dokladnie raz, efekt naturalny, dlugich rzes, ale nie pogrubia ESSENCE Liner- granatowy z blyszczacymi drobinkami, uzyty dwa razy Max Factor Khol pencil - czarna kredka do oczu, kupiona razem z tuszem, ale jej nie potrzebuje, nowa USTA: Pupa konturowka nr 5, po dwoch temperowaniach (uzyta pare razy) Avon Rhinestone roses szminka piękny roz ze srebrnymi drobinkami, uzyta pare razy, brakuje 0,5 mm od gory Constance Carrol Blyszczyk do ust, jasny roz z drobinkami, uzyty raz na wyprobowanie Wibo Szminka do ust kolor naturalny, cielisty (efekt widoczny na zdjeciu) - uzyta 3 razy AKCESORIA: L’Oreal Kosmetyczka rozowa, praktycznie nie uzywana, moze nosic niewielkie slady od przekladania w te i z powrotem w szafce, stan bardzo dobry Estee Lauder Torebka/kosmetyczka w paski bezowo-brazowa z mala saszetka, nie uzywana, stan idealny PIELEGNACJA: Pantene Pro V Odzywka wzmacniajaca kolor wlosow rudych - nowa Frieda Frizz Ease Spray prostujacy do wlosow, zuzycie ok 50% St Ives Gladkie nogi - balsam przedluzajacy efekty depilacji - uzyty 2 razy Avon Planet SPA balsam do ciala z mleczkiem ryzowym, zuzycie minimalne Yves Rocher SPA 3w 1, balsam ujedrniajacy i wygladzajacy do ciala, zuzycie minimalne Beauty Babes Truskawkowy balsam do ciala i pigulka musujaca do kapieli, balsam raz uzyty do rak Yves Rocher Biospecific, maseczka do cery wrazliwej, sklonnej do zaczerwienien, zuzycie ok 30% Ziaja Krem pod oczy z witamina E - uzyty dwa razy, zuzycie minimalne Flos Lek Zel pod oczy z arnika - zuzycie ok 10% Neutrogena Visibly Young z - krem przeciwzmarszczkowy pod oczy, zuzycie minimalne Yves Rocher Inositol - krem przeciwzmarszczkowy i rozswietlajacy pod oczy, zuzycie ok 15% Dermika Vitamina P , Zel obkurczajacy na naczynka, zuzycie widac na zdjeciu ok 30% Kamill z - krem do rak, zuzycie minimalne Oceanic Etakselz - krem dezodorujacy do stop, raz uzyty TERAZ POTRZEBUJE: - JAKIS DOBRY PREPARAT DO PIELEGNACJI BIUSTU - SALLY HANSEN ZMYWACZ DO PAZNOKCI - INGLOT PREPARAT WYSUSZAJACO-NABLYSZCZAJACY Z APLIKATOREM - JAKIES FAJNE OZDOBY/NAKLEJKI DO PAZNOKCI (latwo aplikowalne ;-) - LUMENE VITA NECTAR – ZEL KREM PORZECZKOWY - ISA DORA CIENIE NR 27 CRYSTAL AMETHYST - ART DECO CIENIE MAGNETYCZNE - CHLODNE ODCIENIE NAJCHETNIEJ JASNE, CIELISTE albo SLIWKI, ZIELENIE CIEMNE - KOSMETYKI VOGLIA DI - zakochalam sie w niektorych zapachach - POLLENA AROMA DR BETA SERIA ROZANA I KOSMETYKI DO HIGIENY INTYMNEJ z innej beczki szukam: - TORBY SPORTOWEJ NA BASEN ZAWSZE tez chetnie przyjme rzeczy szybkozbywalne ;-) czyli: - platki do demakijazu - dezodoranty do obuwia - dobre pilniki i polerki do paznokci - tampony z aplikatorem (normal i super) - plastry do depilacji Strep Body Crystal GSK (i tylko te) lub wosk do depilacji w sloiczku VEET, ew. pasta cukrowa - Aspiryne w tabletkach musujących lub Ibuprofen w postaci tabletek - plyny do soczewek kontaktowych (tylko nowe) Edytowane przez silencio Czas edycji: 2007-05-09 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szach i oby mat dla nadmiaru wrazen...
zdjecia
Edytowane przez silencio Czas edycji: 2007-04-25 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
nastepne zdjecia 2
Edytowane przez silencio Czas edycji: 2007-03-20 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
nastepne zdjecia 3
Edytowane przez silencio Czas edycji: 2007-04-25 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
nastepne zdjecia 4
Edytowane przez silencio Czas edycji: 2007-04-25 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
nastepne zdjecia 5
Edytowane przez silencio Czas edycji: 2007-04-25 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
nastepne zdjecia 6
Edytowane przez silencio Czas edycji: 2007-04-25 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Witam interesuje mnie balsam do ciala healing garden i olejek do masazu aroma Avon lub Max Factor Nailfinity kolor Copper Flame 200, uzyty dwa razy i Bourjois Lakier Efekty Specjalne – matujacy, zuzycie jak na zdjeciu, stara wersja jeszcze, wazny do maja 2007. Może znajdziesz cos u mnie link w podpisie. Jesli to nie problem odpowiedz w moim watku ps. poza wątkiem mam ozdoby samoprzylepne do paznokci w kszalcie platkow sniegu, gwiadzek oraz kwiatkow z cyrkoniami i lakiery do zdobien : blekitny, srebrny i czarny
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Maju,
A co znaczy "Lub" - ze chcesz balsam i olejek albo lakiery, czy jak? ;-) Ozdoby do paznokci bym chetnie ujzala na zdjeciach ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Moze cos u mnie za Kobako
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...03#post3334803 Poza watkiem mam Serum do biustu Eveline, 150ml 2 razy uzyte |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za Pupa ZOO niedorzeczna paletka – slonik – zawiera dwa blyszczyki jeden przezroczysty, jeden z brokatem. I w glowie cos srebrnego – moze cien (?) – tylko dotknieta palcem na sprobowanie, ale jakos nie czuje bluesa... i Fruttini, Cherry Body Butter, nowy, folia odchylona dla wyprobowania zapachu?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
przepraszam za brak konkretow
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chetnie wymienie wszystkie kosmetyki (gdybys chciala cos jeszcze jestem otwarta na propozycje) "Spray do wlosow John Frieda Frizz Ease prostujacy (Ingenious blow dry spray) zostalo ok 70% ale wymienie za cos naprawde dobrego" Jesli nie chcesz sie pozbywac sprayu to moge tez wymienic sam olejek albo balsam w zamian za serum i te ostatnie naklejki samoprzylepne. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Witaj
Mnie by interesowal zestaw Frutitni ,mozesz napisac jaka ma date waznosc ,korektor IR i blyszczyk manhattanu ,na wymiane mam raz uzyta pomadke Manhattanu mocna swiecaca z drobinkami ale nie jest kryjaca ,srebrzysta gruba kredka Astora raz wyprobowana,odzywka Loreal do wlosow zniszczonych nowosc ta rozowa ,reszte bede szukac ale glownie kolorowka u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
interesuje mnie Fruttini, Cherry, Peeling do ciala, raz uzyty, Rimmel Opalizujaca kredka do powiek w kolorze miedzi/zlota z blyszczacymi drobinkami, uzyta pare razy, Avon Aroma Olejek do masazu, nowy
z Twojej listy poszukiwanych mam tampony super ob, szt 48 (nowe pudelko, ale jest bez aplikatora). Czytalam też że szukasz naklejek na pazurki, ozdóbek takich nie mam, ale mam lakier do paznokci z niebieskimi ozdóbkami, są to sześciokąty- nie malowalam nim paznokci, tylko nakladalam na nie te ozdóbki. Nie wiem co mogę Ci jeszcze zaproponować bo wątku aktualnego nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Marta, Anitka,ewapawliszyn - niestety dziekuje - ja wlasnie chce sie pozbyc kolorowki
![]() Ahankaro, jeszcze sie wstrzyma z decyzja, ale w razie czego chetnie do Ciebie wroce ![]() Edytowane przez silencio Czas edycji: 2007-01-16 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Jesli dobrze zrozumiałam chcesz wymienic wszystkie 4 kosmetyki za spray Johna Friedy? Dorzuciłabym te nalepki
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() interesuje mnie cokolwiek z poniższych: Pupa ZOO niedorzeczna paletka – slonik – zawiera dwa blyszczyki jeden przezroczysty, jeden z brokatem. I w glowie cos srebrnego – moze cien (?) – tylko dotknieta palcem na sprobowanie, ale jakos nie czuje bluesa... L’Oreal Kosmetyczka rozowa, praktycznie nie uzywana, moze nosic niewielkie slady od przekladania w te i z powrotem w szafce, stan bardzo dobry Soraya Beauty Creator, Balsam nawilzajacy z drobinkami rozswietlajacymi zuzycie minimalne, data waznosci do czerwca 2007 Avon Aroma Olejek do masazu, nowy Coty, The healing garden, balsam do ciala, raz uzyty Fruttini, Cherry Body Butter, nowy, folia odchylona dla wyprobowania zapachu https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1168868717 Zapraszam do mnie ![]() Buziaki, Ewa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
L’Oreal Kosmetyczka rozowa, praktycznie nie uzywana, moze nosic niewielkie slady od przekladania w te i z powrotem w szafce, stan bardzo dobry
Yves Rocher Couleurs Nature Korektor i rozswietlacz, nowy, zafoliowany Manhattan Sweet sixties nr 115, Zestaw dwoch blyszczykow w kostce w odcieniach bezu, raz wyprobowane w wątku co prawda już prawie pusto, ale zajrzyj ![]()
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
odpowiada mi ![]() Sle PW! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Ewuniu,
Avon Aroma Olejek do masazu, nowy Coty, The healing garden, balsam do ciala, raz uzyty juz napewno nieaktualne, bo leca do Maji. Co do reszty to tocza sie rozmaite dyskusje ;-) Napewno znow sie wymienimy, bo patrze na te Twoje kroliczki i patrze i oczywiscie, staje sie wielka Twoja fanka ![]() Napewno chcialabym przygarnac Michaline w pomaranczowej sukience. Co do reszty to jeszcze kombinuje, bo wszystkie kroliczki sa przeslicznosciowe! Acha i standardowe pytanie - czy przerobienie kolczykow na klipsy nadal wchodzi w gre? Sciskam Cie serdecznie i milo Cie znow widziec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
Rimmel Opalizujaca kredka do powiek w kolorze miedzi/zlota z blyszczacymi drobinkami, uzyta pare razy Rimmel Cien do powiek w flamastrze, jasny fiolet, nowy, nie uzywany mam w watku torbe sportową, watek z kosmetykami zrobie za kilka dni ![]()
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co do kolczyków, to bardzo mi przykro, ale nie mam w tej chwili ani jednej klipsowej zawieszki ![]() może chciałabyś wymienić słonika, balsam Soraya i masło za dwa króliczki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
interesuja mnie te jeansowe rybaczki - czy moge poprosic o wymiary w biodrach i szerokosc nogawki na wysokosci uda oraz sklad materialu? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1163322188 i pomaranczowy pasek - poprosze o dlugosc paska ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1167691909 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
paseczek ma dlugość 96 ze sprzączką
rybaczki : Mają dwie wpuszczane kieszenie po bokach, zapinane na guziczek, jeden jest w zapasie i zamek pas bez rozciągania - 40 - plus 3 cm z rozciąganiem długość 79 cm biodra ok 49 cm bez rociagania skład materiału to: 60% cotton 38% polyester 2% elastan
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Titino, To moze sie zmieszcze ;-) A nogawka spodni - znaczy szerokosc, niestety moje uda podobne sa kolumnom greckim, tyle, ze w grubosci a nie w smuklosci ;-) Kredke i cien trzymam dla Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Karolinko,
Narazie nic, ale dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Titino,
bylabym chetna na wymiane ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Ewuniu,
Chyba na razie nie mam zapotrzebowania na trzeciego kroliczka ![]() ![]() Poprosilabym o Michaline i te kolczyki z brazowymi kuleczkami - poprosze kumpele to mi przerobi na klipsy (albo sobie zgarnie ![]() ![]() paletke Pupy chyba bede chciala wymienic na cos iunnego, ale proponuje Ci: L’Oreal Kosmetyczka rozowa, praktycznie nie uzywana, moze nosic niewielkie slady od przekladania w te i z powrotem w szafce, stan bardzo dobry Soraya Beauty Creator, Balsam nawilzajacy z drobinkami rozswietlajacymi zuzycie minimalne, data waznosci do czerwca 2007 Fruttini, Cherry Body Butter, nowy, folia odchylona dla wyprobowania zapachu Zajrzyj jeszcze do mojego nowego watku ciuszkowego - sporo nowych rzeczy tam wrzucilam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.