![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KERASTASE, FEKAI, THICKER FULLER, KANEBO, LANCOME, GIVENCHY, DIOR, AVENE itd...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: KERASTASE, FEKAI, THICKER FULLER, KANEBO, LANCOME, GIVENCHY, DIOR, AVENE itd...
Hej moze cos u mnie?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168178 – mój wątek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Zawsze masz mase fajnych rzeczy-wiec tylko skromnie zapytam czy cos u mnie znajdziesz-bo bez sensu żebym wypisywała co mi sie podoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Hej
może jednak znajdziesz coś u mnie interesuje mnie *Kanebo, Oil Control Wash and Mask *GIVENCHY PRISME AGAIN kolor Impertinent Rose, ubytek ok.20% mam micele Biodermy, żel Toleriane do mycia twarz i żel Estee Lauder do mycia twarzy Sparking clean http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167308 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
interesuje mnie odżywka rene furterer. Może zerkniesz na mój post?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
hej
Moja propozycja wymiany to micele biodermy, żel do mycia twarzy Toleriane 1 1/2 opakowania, 4 próbki masek Lireac i podkład LRP unifiance 10 ml na puder GIVENCHY PRISME AGAIN kolor Impertinent Rose, ubytek ok.20% ok |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
interesowałoby cię coś stąd?
TWARZ: -2 szminki nieużywane (raz maźnięte do spróbowania) Loreal color riche-śliczny brązik Caramel Eva i lekko wiśniowa Natalie Ruby -próbki: vichy lift activ krem przeciwzmarszczkowy 1.5ml, vichy lift active krem przeciwzm. na noc 1,5ml, vichy lift activ pod oczy 1,5ml -Avon Beautiful Morning- krem energizujący (ok.,1/3 z 50ml) -Avon Botanicsource relaksujący żel pod oczy (prawie cały 30ml) -maseczka ekspresowo wygładzająca z retinolem i wit.c Bielenda (1/2 z 50ml) -Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzień ciemno tonujący (użyty z 5 razy, 75ml) -Wibo fluid matujący kolor naturalny (prawie cały) -tusz Avon Color trend ciemnoniebieski (połowa) -tusz Wibo Magic Lashes (połowa) WŁOSY: -Londa style Easy Smooth- fluid z filtrem uv i prowitaminą b5 do wygładzania, prostowania włosów dostęony jedynie w salonach fryzjerskich (1/3 ze 150ml) -Loreal Paris FX studio- Straight- mleczko do wygładzania, prostowania włosów (1/3 ze 150ml) -Goldwell Structure Repair szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 50ml -Goldwell Inner Effect szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Goldwell Color Definition szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -preparat Diamond Hair do ściągania włosów przedłużonych metodą easy on (1/2 z 150ml) -odżywka naprawcza bez spłukiwania Avon naturals w sprayu (ponad połowa ze 125ml) -Joanna brylantyna w sprayu (ponad połowa ze 150ml) -Rossman styling blond- spray do rozjaśniania włosów (czarna butelka więc trudno określić ile zostało myślę że ok. połowa z 200ml) CIAŁO: -Adidas body lotion (kupiony dawno temu i brak daty ważności, ale wciąż pachnie na ciele, dla fanek dawnego Adidasa z seledynową nakrętką- 1/3 z 200ml) -krem do ciała Little Black Dress (prawie cały 75ml) -Avon naturals balsam waniliowo-sojowy (ok 1/3 z 200ml) -Avon body krem na rozstępy (połowa z 200ml) -antyperspirant Rexona activ reserve (150ml) psiknięty ze 4 razy -próbki vichy liposyne 7ml, vichy lipocure 7ml -samoopalacz w piance Dax Cosmetics (ok.połowy z 150ml, bez zamknięcia) -żel do kąpieli Acqua di Gio Giorgio Armani (1/5 z 30ml) -Avon ujędrniający balsam do ciała (trudno powiedzieć bo opakowanie jest ciemne, ok,1/3 z 400ml) -dezodorant Concertino Summer (ok. połowy z 75ml) -Wild Rose and Raspberry lotion do rąk i ciała (prawie cały 170ml) -termoaktywny żel wyszczuplająco-drenujący Bielenda (ok.1/3 z 175ml) ZAPACHY -Light Blue świeży zapach (chyba podróbka ale pachnie b. intensywnie-ponad połowa ze 100ml) -perfumik w kremie PAZNOKCIE: -preparat przeciw obgryzaniu paznokci Avon (12ml prawie cały) Interesuje mnie: KERASTASE RESIASTANCE pianka nadjąca objetość z cementem,użyta kilka PANTENE PRO-V serum regeneracyjne bez spłukiwania,LEKKA FORMUłA, dla włosów zniszczonych, trudnych do ułożenia, ubytek ok 1cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
A może mój podkładzik za korektor?
![]()
Jeszcze w zielone gramy... Edytowane przez AniaM69 Czas edycji: 2007-01-27 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Goldwell Structure Repair szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 50ml -Goldwell Inner Effect szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Goldwell Color Definition szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml jakbyś mogła jakiś link do tych szamponów ewentualnie napisz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Może ciuszki??? Chetnie sie wymienie, zajrzyj do mnie i odp.w moim watku. Pozdrawiam
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=170604 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
To teraz ja się podczepie
![]() Bo ja widzę u Ciebie dużo ![]() Ale może tym razem uda Ci się coś wyszperać ![]() ![]() 5. E.LAUDER PERFECTIONISTCorrecting Concetrate for lip lines ( ołówek na zamrszczki i bruzdy wokół ust, uzyty 3 razy 3. DIOR SCULPT Korektor Liftingujący 01,użyty kilka razy, kartonik 2. KERASTASE NUTRITIVE BAIN SATIN szampon nr.2,(włosy suche, zniszczone, uwrażliwione)ubytek ok.2cm z 250ml (Tylko czy nie z silikonem...) 2. DIOR Capture R-Lisse Patch De-Rideur 5 Minutes/Smooth-Away Wrinkle Treatment - Krem wygładzający zmarszczki 50ml - ubytek ok.1/2 Edytowane przez poziomka61 Czas edycji: 2007-01-30 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
witam
![]() znajdziesz coś u mnie? TWARZ: -2 szminki nieużywane (raz maźnięte do spróbowania) Loreal color riche-śliczny brązik Caramel Eva i lekko wiśniowa Natalie Ruby -próbki: vichy lift activ krem przeciwzmarszczkowy 1.5ml, vichy lift active krem przeciwzm. na noc 1,5ml, vichy lift activ pod oczy 1,5ml -tusz Rimmel Extra super lash- z zakręconą szczoteczką (użyty może ze cztery razy, tylko opakowanie trochę starte od leżenia w kosmetyczce) -tusz Avon Color trend ciemnoniebieski (połowa) -tusz Wibo Magic Lashes (połowa) -cień Inglot Sprint Super Star-nr 98*- z drobinkami ciemnobrązowy (użyty z pięć razy) -cień Miss Sporty- nr 41 basalt- z drobinkami popielaty (użyty ze dwa razy) -cień Bell „świetlisty pył”- nr 9- sypki z drobinkami, oliwkowy (praktycznie cały) -Avon Beautiful Morning- krem energizujący (ok.,1/3 z 50ml) -Avon Botanicsource relaksujący żel pod oczy (prawie cały 30ml) -maseczka ekspresowo wygładzająca z retinolem i wit.c Bielenda (1/2 z 50ml) -Fcuk glow- srebrny połyskujący cień sypki (można użyć na ciało) (0.8g) -Fcuk lip gloss- bezbarwny błyszczyk do ust (3/4 z 10ml) -próbka podkładu Lirene city matt- naturalny 1,5ml -próbka podkładu Soraya Lifting make up- naturalny- 2ml -Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzień ciemno tonujący (użyty z 5 razy, 75ml) -Wibo fluid matujący kolor naturalny (prawie cały) WŁOSY: -Goldwell Structure Repair szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 50ml -Goldwell Inner Effect szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Goldwell Color Definition szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Londa style Easy Smooth- fluid z filtrem uv i prowitaminą b5 do wygładzania, prostowania włosów dostęony jedynie w salonach fryzjerskich (1/3 ze 150ml) -Loreal Paris FX studio- Straight- mleczko do wygładzania, prostowania włosów (1/3 ze 150ml) -saszetki Palette instant colour 2 sztuki- kolor słoneczny blond (utrzymuje się 6-8 myć, brak rękawiczek) -odżywka bez spłukiwania Avon naturals w sprayu (ponad połowa ze 125ml) -Joanna brylantyna w sprayu (ponad połowa ze 150ml) -odżywka bez spłukiwania Professional Care (3/4 z 500ml) -preparat Diamond Hair do ściągania włosów przedłużonych metodą easy on (1/2 z 150ml) -Rossman styling blond- spray do rozjaśniania włosów (czarna butelka więc trudno określić ile zostało myślę że ok. połowa z 200ml) CIAŁO: -Adidas body lotion (kupiony dawno temu i brak daty ważności, ale wciąż pachnie na ciele, dla fanek dawnego Adidasa z seledynową nakrętką- 1/3 z 200ml) -krem do ciała Little Black Dress (prawie cały 75ml) -Avon naturals balsam waniliowo-sojowy (ok 1/3 z 200ml) -Avon body krem na rozstępy (połowa z 200ml) -antyperspirant Rexona activ reserve (150ml) psiknięty ze 4 razy -próbki vichy liposyne 7ml, vichy lipocure 7ml, Soraya Beauty Creator wyszczupl.ujędr. krem do ciała 7ml -Spa Energize body shaper producent:Loreal- żel wyszczuplający (prawie cały 200ml) -termoaktywny żel wyszczuplająco-drenujący Bielenda (ok.1/3 z 175ml) -samoopalacz w piance Dax Cosmetics (ok.połowy z 150ml, bez zamknięcia) -żel do kąpieli Acqua di Gio Giorgio Armani (1/5 z 30ml) -Avon ujędrniający balsam do ciała (trudno powiedzieć bo opakowanie jest ciemne, ok,1/3 z 400ml) -dezodorant Concertino Summer (ok. połowy z 75ml) -Wild Rose and Raspberry lotion do rąk i ciała (prawie cały 170ml) ZAPACHY -Light Blue świeży zapach (chyba podróbka ale pachnie b. intensywnie-ponad połowa ze 100ml) -perfumik w kremie PAZNOKCIE: -preparat przeciw obgryzaniu paznokci Avon (12ml prawie cały) -lakier Wibo czekoladowa perła (11ml prawie cały) Mnie interesują: GIVENCHY PRISME AGAIN kolor Impertinent Rose, ubytek ok.20% /racoon2 2. RENERGIE LIFT DUO CONCEALER Korektor rozświetlająco-liftingujący.DOUGLAS puder sypki, matująco-rozświetlający2. KERASTASE NUTRITIVE BAIN SATIN szampon nr.2 6.PANTENE PRO-V serum regeneracyjne bez spłukiwania 1. AVENE żel do demakijażu ubytek ok.1cm z 200ml 13. SoBlonde 4: dry, damaged DARK BLOND Pędzelek od pudru CLINIQUE Blended Face |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.