|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Alchimie,Angel,Miracle Intense,Rochas Absolu Intense Simple Red -oddam!
nieaktualne - zapraszam do nowego watku
Witam! Chętnie pozbędę się następujących zapachów. DOLCE VITA - 40/100 ml - tylko za coś czego szukam ,chętnie Mania Alchimie de Rochas - deo perfum - 100 ml -nowe w pudełeczku - nieaktualne - leci do Margott Zestawik Angel -odlewka Angel le lys - ok. 4ml w atomizerku - próbka nowa Angela Pivoine - 2ml - próbka Angel Violette - 2ml Angela traktuję jako całość do wymiany - razem to 8 ml ODDAM TYLKO ZA COŚ EKSTRA Miracle Intense -edp 45/50 ml mam kartonik Rochas Absolu Intense Simple Red - nowe w kartoniku -50 ml ubytek 4 psiki. Armani Emporio Night ( czerwone ) - ok. 20-23/30 ml Wymienię to tylko na inne zapachy.Szukam czegoś ciepłego,ale niezbyt słodkiego i mdłego. Chętnie Mania,Champs Elysesse ( do wypróbowania), sama nie wiem co... Pozdrawiam i zapraszam. Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2007-01-27 o 07:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Alchimie,Angel,Miracle Intense,Rochas Absolu Intense Simple Red -oddam!
Rochas Absolu Intense Simple Red - nowe w kartoniku -50 ml ubytek 4 psiki. Może Cie interesuje Bvulgarii pour femme tester 50 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Rochas Absolu Intense Simple Red - nowe w kartoniku -50 ml ubytek 4 psiki. Może Cię interesuje Bvlgari pour femme etp - tester 50 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]()
Miracle Intense -edp 45/50 ml mam kartonik
Mam Champs-Elysees 50ml z kartonikiem. Psikniete zostalo moze z 4razy. Zakupilam je w rosmanie, mam paragon.Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Zestawik Angel -odlewka Angel le lys - ok. 4ml w atomizerku - próbka nowa Angela Pivoine - 2ml - próbka Angel Violette - 2ml Angela traktuję jako całość do wymiany - razem to 8 ml Znajdziesz cos za aniołka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
zadowolniona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Witaj,
Czy za Miracle Intense zainteresowałby Cię Woman Versace EDP 95 ml/100 ml? To dosyć słodki zapach, raczej niezbyt mdły, więc może by Ci odpowiadał? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Może u mnie coś za Armaniego?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.