![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pielęgnacja apteczna, E.Arden, Versace, Estee Lauder - duży wybór 42 produkty!!!
W ą t e k n i e a k t u a l n y
Witam Wszystkie Wizażanki. Jestem tu nowa, ale mam nadzieję, że pozwolicie mi z Wami się powymieniać. Chętnie pozbędę się niżej wymienionych produktów: ZAPACHY 1. Versace Woman EDP zostało 95 ze 100 ml – oddam nawet za dużo mniejszą pojemność, bo to był nietrafiony zakup, nie będę tego na pewno używać i NIECH KTOŚ TO ODE MNIE WEŹMIE! 2. Elisabeth Arden Provocative EDP 9 z 10 ml – bardzo ładna miniaturka, ta nietypowa pojemność to prezent do zestawu kosmetyków 3. Emporio Armani SHE (White) EDT około 10-15 ml z 75. Trudno powiedzieć ile, bo butelka jest nieprzezroczysta, ale na pewno zostało więcej niż 10 ml. - poleciało do Ravelyn Próbki: wszystkie nowe i nie używane 4. Zapachy damskie: 5. Hugo Boss Femme (EDP) 2 ml bez atomizera 6. Guerlain L’Instant de Guerlain EDP 1 ml z atomizerem 7. Kenzo L’eau par Kenzo EDT 1,5 ml z atomizerem 8. Zapachy męskie: 9. Ermenegildo Zegna Zegna EDT 1,2 ml z atomizerem 10. Givenchy Verry Irresistible EDT 1 ml z atomizerem 11. Emporio Armani Remix EDT 1,5 ml z atomizerem – rozerwany kartonik, próbka nieużywana 12. Lacoste pur Homme czerwone EDT 2 ml z atomizerem Wszystkie próbki nieaktualne - lecą do palau MAKIJAŻ 13. Maybelline Express Makeup Shine Control w sztyfcie kolor Ivory jasny beż zostało ok. 2 cm 14. Dr Hauschka Translucent Make-up Intrada 01 próbka podkładu rozświetlającego 5 ml – zużycie: tylko rozsmarowany na ręce w celu sprawdzenia koloru - - nieaktualne - leci do pola 15. Artdeco Korektor rozświetlający Perfect Teint Concealer odcień 1 16. Estee Lauder – Pure Color Long Lasting Lipstick kolor 186 Tiger Eye odcień miedziany z błyszczącymi drobinkami zużycie niewielkie ok. 5-10% - nieaktualne - leci do AgataT 17. Estee Lauder Pure Color Gloss kolor miedziany z błyszczącymi drobinkami – zużycie niewielkie 5-10% - nieaktualne - leci do AgataT 18. Bourjois cienie Suivez mon regard kolor różowy mieniący się, odcień 03 Regard rose or zużycie niewielkie ok. 10-15% 19. BeYu cień pojedynczy, kolor 259 złoty metaliczny, bez drobinek, bardzo ładnie wygląda przy lekkiej opaleniźnie lub oliwkowej cerze; zużycie mniej niż 5 %, nie ma nawet wgłębienia na powierzchni cienia 20. Inglot Integra cienie potrójne róże i fiolety, zużycie ok. 5% 21. Sephora cień sypki brokatowy w kolorze srebrnozłotym, ślicznie się mieni na powiekach. Można też używać go jako puder rozświetlający na twarz lub ciało. Odcien 01N, zużycie mniej niż 5% 22. Sally Hansen Maximum Growth odcień nasycony ciemny róż (fuksja) Beautiful Berry, zużycie ok. 5 % 23. Volare – 2 lakiery do french manicure, biały kryjący i jasnoróżowy z drobinkami – zużycie 1 raz. 23 a. Artdeco baza pod cienie - zużycie niewielkie, ok. 5% - nieaktualne, leci do palau PIELĘGNACJA 24. Avene woda termalna – 150 ml oraz 50 ml. Ta większa nie używana, mniejsza psiknięta kilka razy - nieaktualne - duża woda idzie do mimbla, a mała do palau 25. La Roche Posay woda termalna 50 ml psiknięta kilka razy - nieaktualne - poszło do mimbla 26. La Roche Posay Effaclar A.I. 15 ml, nowy, w kartoniku, nigdy nie używany - nieaktualne - leci do nom_de 27. La Roche Posay Effaclar Gel Moussant Purifiant 15 ml nowy 28. La Roche Posay Effaclar woda do demakijażu, 15 ml, nowa 29. La Roche Posay Hydraphase Lait Demaquillant Hydratant 15 ml nowy - poleciało do Ravelyn 30. Dermedic Acne Expert Kuracja Przeciwtrądzikowa Krem Intensywnie Nawilżający do skóry trądzikowej ze skłonnością do przesuszenia 50 ml, zużycie 50% 31. Elisabeth Arden Hydra-Gentle Cream Cleanser – krem-żel do zmywania twarzy do skóry suchej, 50 ml, zużycie 50% 32. Vichy Purete Thermale Demaquillant Integral One Step Cleanser – preparat do demakijażu twarzy i oczu (3 w 1 mleczko, tonik mleczko do demakijażu oczu) 30 ml, użyty 1 raz - nieaktualne - leci do palau 33. Vichy Purete Thermale, płyn micelarny 30 ml, nowy - nieaktualne - leci do palau 34. Vichy Lipidose, krem pod prysznic, 15 ml, zużycie 70% 35. Bioderma Photoderm Flush SPF 50, do skóry wrażliwej odcień jasny beż, 40 ml zużycie 40% 36. MetroRuboril krem do popękanych naczyniek krwionośnych do cery wrażliwej, 30 ml, zużycie 15% 37. Yves Saint Laurent Contour Expert Yeux – krem przeciwzmarszczkowy pod oczy, 3 ml, nowy 38. Avene emulsja z filtrami SPF 50+, 5 ml, nowa - nieaktualne - leci do nom_de 39. Dove, kremowy żel pod Prysznic z Olejkiem, 50 ml, nowy 40. Juvit, krople z wit. C, 40 zl, zużycie 20% 41. Noxezema Chusteczki odświeżające z mentolem, kamforą i eukaliptusem, przeciwtrądzikowe do skóry przetłuszczającej się, w opakowaniu było 25 sztuk, teraz zostało ok. 15. 42. SVR Xerial 30 krem do skóry nadmiernie zrogowaciałej, rybiej łuski, miejscowych zgrubień, 100 ml, zużycie 20%. Nie ma go na zdjęciu. - - nieaktualne - leci do palau Wysyłam tylko listem poleconym, może być priorytet i takiej samej przesyłki poleconej oczekuję. Jestem z Gliwic, codziennie bywam w Katowicach, a raz na dwa tygodnie w Krakowie, więc w tych miastach jest możliwy odbiór osobisty. Poszukuję: tuszu do rzęs brązowego (najchętniej Max Factor Masterpiece), pudru sypkiego, zielonego korektora na naczyńka, kosmetyków Dermablend (albo innych mocno kryjących - podkładu i korektora w kolorze jasnobeżowym do bladej karnacji), zapachów Hot Couture Givenchy EDP i EDT i Allure Sensuelle Chanel. Chętnie przygarnę też kosmetyki Mary Kay - pielęgnację - najchętniej mikrodermabrazję. Nie jestem zainteresowana żadnymi odlewkami, odsypkami itp, ani żadnymi kosmetykami do włosów, jak również nie chcę żadnych szminek ani błyszczyków. Ale piszcie, co macie, nie będę bardzo wybredna. Pozdrawiam, Miotła Edytowane przez Miotla Czas edycji: 2007-06-04 o 21:49 Powód: Aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pielęgnacja apteczna, E.Arden, Versace, Estee Lauder - duży wybór 42 produkty!!
Witamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pielęgnacja apteczna, E.Arden, Versace, Estee Lauder - duży wybór 42 produkty!!
Może coś u mnie wyszukasz?
P.S. Mam jeszcze na wymianę Cabotine Gres EDT. Jakieś 3/4 z pierwotnej pojemności 15ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Zerknij do mnie. Intersuje mnie ktorys z wymienionych ponizej Twoich kosmetykow. Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hej szukam filtrów, moze cos u mnie?. Sprawdz tez watek ciuszkowy gdyż oprocz ciuchow mam tam wiele innych rzeczy i moze akurat cos Ci sie przyda
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167036 -mój wątek kosmetyczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
15. Artdeco Korektor rozświetlający Perfect Teint Concealer odcień 1 26. La Roche Posay Effaclar A.I. 15 ml, nowy, w kartoniku, nigdy nie używany Znajdziesz coś w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Witaj znajdzissz cos u mnie za to
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Moze cos za Versace?
![]() - Burberry London (stara wersja), tester bez korka, 95/100ml - Lagerfeld Femme, tester 75ml - Light Blue D&G, 80/100ml - Opium EDT, produkt jeszcze w folii, 30ml - Ming Shu, ok 20/30ml (na wyrownanie wartosci przy wiekszej wymianie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Alorah,
Z Twojej listy podoba mi się tylko J.del Pozo Halloween. Balsam niekoniecznie. Co z mojej listy chciałabyś za ten zapach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Mi podoba się Versace woman. A Halloween w fazie negocjacji- wizażanka nie odpisuje, także chyba jej uprzejmie napiszę że rezygnuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Zanecia, z Twojej listy "baza wygładzająca Dax Cosmetics Cashmere (użyty pare razy)" podob mi się. Co powiesz na wymianę bazy na 18 i 20 z mojej listy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() moje kosmetyki: TWARZ: -2 szminki nieużywane (raz maźnięte do spróbowania) Loreal color riche-śliczny brązik Caramel Eva i lekko wiśniowa Natalie Ruby -próbki: vichy lift activ krem przeciwzmarszczkowy 1.5ml, vichy lift active krem przeciwzm. na noc 1,5ml, vichy lift activ pod oczy 1,5ml -Avon Beautiful Morning- krem energizujący (ok.,1/3 z 50ml) -Avon Botanicsource relaksujący żel pod oczy (prawie cały 30ml) -maseczka ekspresowo wygładzająca z retinolem i wit.c Bielenda (1/2 z 50ml) -Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzień ciemno tonujący (użyty z 5 razy, 75ml) -Wibo fluid matujący kolor naturalny (prawie cały) -tusz Avon Color trend ciemnoniebieski (połowa) -tusz Wibo Magic Lashes (połowa) WŁOSY: -Londa style Easy Smooth- fluid z filtrem uv i prowitaminą b5 do wygładzania, prostowania włosów dostęony jedynie w salonach fryzjerskich (1/3 ze 150ml) -Loreal Paris FX studio- Straight- mleczko do wygładzania, prostowania włosów (1/3 ze 150ml) -Goldwell Structure Repair szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 50ml -Goldwell Inner Effect szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Goldwell Color Definition szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -preparat Diamond Hair do ściągania włosów przedłużonych metodą easy on (1/2 z 150ml) -odżywka naprawcza bez spłukiwania Avon naturals w sprayu (ponad połowa ze 125ml) -Joanna brylantyna w sprayu (ponad połowa ze 150ml) -Rossman styling blond- spray do rozjaśniania włosów (czarna butelka więc trudno określić ile zostało myślę że ok. połowa z 200ml) CIAŁO: -Adidas body lotion (kupiony dawno temu i brak daty ważności, ale wciąż pachnie na ciele, dla fanek dawnego Adidasa z seledynową nakrętką- 1/3 z 200ml) -krem do ciała Little Black Dress (prawie cały 75ml) -Avon naturals balsam waniliowo-sojowy (ok 1/3 z 200ml) -Avon body krem na rozstępy (połowa z 200ml) -antyperspirant Rexona activ reserve (150ml) psiknięty ze 4 razy -próbki vichy liposyne 7ml, vichy lipocure 7ml -samoopalacz w piance Dax Cosmetics (ok.połowy z 150ml, bez zamknięcia) -żel do kąpieli Acqua di Gio Giorgio Armani (1/5 z 30ml) -Avon ujędrniający balsam do ciała (trudno powiedzieć bo opakowanie jest ciemne, ok,1/3 z 400ml) -dezodorant Concertino Summer (ok. połowy z 75ml) -Wild Rose and Raspberry lotion do rąk i ciała (prawie cały 170ml) -termoaktywny żel wyszczuplająco-drenujący Bielenda (ok.1/3 z 175ml) ZAPACHY -5th Avenue klasyczny kwiatowy zapach (2/3 z 30ml) bez zakrętki -Light Blue świeży zapach (chyba podróbka ale pachnie b. intensywnie-ponad połowa ze 100ml) -Perceive również świeży (brak daty ważności, prawie połowa z 50ml) -perfumik w kremie PAZNOKCIE: -preparat przeciw obgryzaniu paznokci Avon (12ml prawie cały) -lakier Wibo czekoladowa perła (11ml prawie cały) interesowałoby mnie: 1. Versace Woman EDP zostało 95 ze 100 ml 3. Emporio Armani SHE (White) EDT około 10-15 ml z 75. 7. Kenzo L’eau par Kenzo EDT 1,5 ml z atomizerem :-* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Moze znajdziesz cos u mnie? Interesuje mnie apteczna pielegnacja.
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
nom_de u Ciebie widzę krem Differin, któy pewnie mi się przyda. Co z mojej listy zrównoważy Ci jego stratę? ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie znajdziesz?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Przykro mi, toya2006, nic widzę nic dla siebie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
"P.S. Mam jeszcze na wymianę Cabotine Gres EDT. Jakieś 3/4 z pierwotnej pojemności 15ml."
Napisałam wcześniej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Witaj, kupilam dzis tusz do rzes Masterpiece - zgadnij jaki - brazowy! Pomalowalam sie nim raz i jednak mi nie podszedl..mialam kupic czarny
![]() Moglabym sie wymienic, najchetniej na jakis plyn micelarny, te ktore wystawiasz w straganiku to jednak troszke malo, nie masz moze gdzies wiecej zachomikowanych? ![]() aa, moglbysmy wymienic sie osobiscie nawet ![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
A może u mnie coś znajdziesz? Link w podpisie
![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Hejka Miotelka
![]() znajdziesz cosik za to?? 35. Bioderma Photoderm Flush SPF 50, do skóry wrażliwej odcień jasny beż, 40 ml zużycie 40% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Witaj, Miotełka
![]() Interesuje mnie 15. Artdeco Korektor rozświetlający Perfect Teint Concealer odcień 1 6. Guerlain L’Instant de Guerlain EDP 1 ml z atomizerem 33. Vichy Purete Thermale, płyn micelarny 30 ml, nowy Na wymianę proponuję Ci ok 1/3 z 30ml podkładu Double Perfection Fluid SPF 15 Chanel KWC - http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=1688 Jasny i śliczny Co Ty na to. Gdybym się nie odzywała, znaczy że neostrada odmówiła współpracy, wczoraj przez cały dzień nie mogłam wejść na wizaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168644 Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2007-01-25 o 16:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moze cos sobie dobierzesz ode mnie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:16.