|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Fragile Gaultier, Panthere de Cartier!, Amorito Body Shop, Fleur de Jasmin Sephora:)
Hi
![]() Fragile EDT Jeana Paula Gaultiera 50ml z małym ubytkiem, kartonik.NIE AKTUALNE ![]() Panthere de Cartier Cartiera 50ml z małym ubytkiem-rarytas niedostępny w Polsce z piękną szklaną panterą na korku!!! zapach jest absolutnie świeży!!(w sensie, że nie stary ![]() ![]() Amorito Body Shopu 30ml z ubytkiem widocznym na zdjęciu. Jasimin Fleur de Sephora 50ml z małym ubytkiem, kartonik. Wszystkie zapachy są świeże, przechowywane w ciemności, posiadają korki. Bardzo chętnie w zamian przygarnę Desnudę, Oriental Summer-JUż ZDOBYłAM:d, For Her Rodrigueza EDT, Lovely, Gucci EDP II, Eau des Merveilles, Angela Le Lysa we flakonie 25ml lub sam jego flakon ![]() ![]()
Edytowane przez Etiuda Czas edycji: 2008-07-17 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Fragile Gaultier, Panthere de Cartier!, Amorito Body Shop, Fleur de Jasmin Seph
Witaj, Etiudo
![]() może tym razem znalazłabyś u mnie coś na wymianę za Fragile ewentualnie Amorito. Gdyby coś wpadło Ci w oko, to prosiłabym o jakieś bliższe info na temat tego ostatniego (piramida nut zapachowych wygląda bardzo interesująco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fragile Gaultier, Panthere de Cartier!, Amorito Body Shop, Fleur de Jasmin Seph
Witaj,
Mam Oriental Summer ok.40 ml, kartonik. Bylabym wstepnei zainteresoewana Fragile, musialalbym jednak przypomniec sobie zapach ale to bedzie mozliwe dopiero w przyszlym tyg. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety Twoja pielęgnacja do cery suchej, cienie kuszą, ale kurcze za dużo ich mam. Innym razem. Ciągle korzystam z ActiveC pod oczy od Ciebie, bardzo wyajne te tubki ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Niestety wg tego zdjęcia bardzo trudno szacować pojemność jaka została, wg mojego obliczenia dokonanego linijką na monitorze z przymrużeniem oczu sposobem oszacowania proporcji w tym flakonie zostało 36ml. Mogę się mylić bo to zdjęcie jest malutkie
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Szczerze, to trudno mi ocenic jednoznacznie, a nie chcialabym wprowadzac w blad.(ale z Ciebie spryciula z ta linijka..dobry pomysl
![]() ![]() Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2007-01-26 o 19:06 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Niestety nic mi nie pasuje
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Jeżeli Dorota się nie zdecyduje na wymianę na Celinę to bardzo chętnie... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.