![]() |
#1 |
Moderatoreska
|
Wymianka,cienie APC, Rhea, Inglot itp.
NIEAKTUALNE
Wymienione: 19) Cien w kremie Avon Color Trend kolor Golden Pearl - nieuzywany, data produkcji 2006r 20)Cien w kremie Avon Color Trend kolor Bronze Sunset - nieuzywany, data produkcji 2006r 23) Cien sypki Rhea kolor Blackberry - nowy 24) Cien sypki Rhea kolor Diamond - nowy 25) Cien sypki Rhea kolor Darma queen - zuzycie ok 3% 26) Cien sypki Rhea kolor Mahogany - nowy 28) Cien sypki Rhea kolor Siena - nowy 29) Cien sypki Rhea kolor Retro - nowy 31) APC nr 10 - nowy 32) APC nr 30 - zuzycie ok 5% 33) APC nr 22 - zuzycie ok 5% Puder sypki roswietlajacy Joko Winter Glamour nr. 23 - zuzycie ok. 5% http://www.joko.pl/pl/?f=pudersypki 5) Carroll potrojne cienie nr. 73 - zuzycie ok 40%. 6)Roz w kulkach Vollare braz - zuzycie minimalne, delikatnie pekniete opakowanie. 30) APC nr 25 - ze dwa razy uzyty Zestaw do domowej mikrodermabrazji 3 stopniowy, DermaVital firmy Amincer Pharma - uzyty dwa razy. * Dermacol nr. 216 - zuzycie widoczne na zdjeciu. Masazer motylkowy z pilotem- 2 baterie, pilot, zapasowa nakladka, uzyty 3 razy. W pudelku z instrukcja obslugi. Puder prasowany Joko Colour Collection Velvet Finish w puderniczce cieply bez - zuzycie ok 30%. http://www.joko.pl/pl/?f=367e9c42915...75abcd04140510 *Kremowe cienie Revlon- zuzycie widoczne na zdjeciu. 21) Cien sypki Rhea kolor Electric blue - raz uzyty-REZERWACJA 22) Cien sypki Rhea kolor Cats eye - uzyty 2 razy-REZERWACJA * Brazujacy krem do ciala ze zlotym polyskiem Eveline Spa - uzyty 2 razy, zalecany do stosowania po solarium.-REZERWACJA * 1 blyszczyki Eveline 3D - uzywane ok 5 razy z noszenia w kosmetyczce starly sie czesciowo napisy. * Podwojny blyszczyk Eveline 3D- uzyty ze 3 razy.-REZERWACJA 34) APC nr 12 - nowy 27) Cien sypki Rhea kolor Fog 36) Pianaka do wlosow bardzo mocna Professional Line- nowa. 37) Lakier do wlosow Taft Schwarzkopf 3 in 1 effect - psikniety dwa razy. 41) 1 blyszczyk Eveline 3D - uzywane ok 5 razy z noszenia w kosmetyczce starly sie czesciowo napisy. 42) Blyszczyk Duble lip gloss extreme shine - uzyty 3 razy. 43) Blyszczyk Quiz- uzyty 2 razy 44) Blyszczyk Vollare Glim shine holografic- uzyty ze 2 razy. 1) Cienie Avon- zuzycie poszczegolnych kolorow widoczne na zdjeciu, niestety nie znam ich daty waznosci, ale powinny byc jeszcze wazne ![]() 2)Duo Eyeshadow Golden Rose nr.54 - mazniete dla sprawdzenia koloru. 3)Cien Carroll perlowy jasny braz nr. 91 - mazniete dla sprawdzenia koloru z aplikatorem. 4)Carroll bialy nr. 53 - zuzycie ok 10%, troche starte napisy na opakowaniu. 7)Roswietlajacy potrojny cien do powiek Lovely nr. 57 - zuzycie ok 5 %. 8)Czarny cien Carroll nr. 87 - mazniety raz. 9) Joko Winter Glamour nr. 811 kolor srebny - raz mazniety. 10)Ruby Rose nr. 30 - zuzyty ok 10% 11) Welurowy cien duo Lovely nr. 56 - zuzycie ok 1 % 12) Cien duo z rozswietlaczem Lovely nr.64 - zuzycie ok 1% 13) Cien pojedynczy Ruby Rose nr. 1 - raz lub dwa mazniety. 14) Cien duo z roswietlaczem Lovely nr.14 - zuzycie ok 1% 15) Golden Rose pojedynczy cien nr. 02 - mazniety raz 16) Cien do powiek perlowy nr. 67 Inglot - mazniety ze 2 razy 17) Cien do powiek Inglot Sprint nr. 89 - mazniety raz 18) Cien do powiek Inglot Sprint nr. 39 - zuzycie ok 1%[/COLOR] Edytowane przez eweska Czas edycji: 2007-03-01 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymianka,cienie APC, Rhea, Inglot itp.
Niestety nie mam juz pudrów którymi byłas zainteresowana ale może znajdziesz u mnie coś innego dla siebie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderatoreska
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
hej hej paleta jak na razie w rezerwacji
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cześć Ewesko
![]() Czy mogłabyś mi powiedzieć - te ciemne z cieni sypkich na drugim zdjęciu to są tylko apc, czy wśród nich (tych ciemniejszych) są też rhea? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
znajdziesz cos u mnie za pare z tych kosmetyków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Najbardziej interesuja mnie cienie APC nr 10 i 22, ale takze inne
![]()
![]() |
#10 | ||
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Cytat:
Odpisze u ciebie. Edytowane przez eweska Czas edycji: 2007-01-27 o 11:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Moderatoreska
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyjaciółka KWC
|
Mogłabyś napisać coś więcej o kolorach tych cieni, których nie skreśliłam na zdjęciu?
![]() ![]()
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2007-01-27 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
juz mniej więcej sprawdziłam sobie te kolory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderatoreska
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Te rzeczy które Ty chcesz, oczywiście są wolne.
U Ciebie podobają mi się cienie Rhea: najbardziej te kolory: Mahogany, Blackberry, Siena, Fog, Drama queen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyjaciółka KWC
|
Ale się zagapiłam: już dołączyłam to poskreślane zdjęcie.
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie wszystkie cienie APC i RHEA
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
10)Ruby Rose nr. 30 - zuzyty ok 10%
13) Cien pojedynczy Ruby Rose nr. 1 - raz lub dwa mazniety. 21) Cien sypki Rhea kolor Electric blue - raz uzyty 27) Cien sypki Rhea kolor Fog - nowy Wstępnie to mnie interesuje ale jeszcze przemyśle i jutro wkleje moja liste ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Interesuja mnie cienie:
23) Cien sypki Rhea kolor Blackberry - nowy 24) Cien sypki Rhea kolor Diamond - nowy 26) Cien sypki Rhea kolor Mahogany - nowy 27) Cien sypki Rhea kolor Fog - nowy 29) Cien sypki Rhea kolor Retro - nowy 33) APC nr 22 - zuzycie ok 5% Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...98#post3498598 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | ||||
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie ma dalej tego zdjecia ![]() Niestety nic nie znalazlam. Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168407
interesuja mnie: 5,9,10,13,sypki rhea(ten kolokrek obok bialego),apc zloty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyjaciółka KWC
|
Jest
![]() Dołączyłam je do tego poprzedniego posta, więc może nie zauważyłaś ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Z kolorkow, ktore wybralas zostaly:Cats eye na zdjeciu jako Multikolor przez pomylke, Retro, Fog. Zaznaczylam je na zdjeciu. ![]() Fog jest perlowy, Multikolor zielony z drobinkami, Retro czarny z drobinkami zlota. Edytowane przez eweska Czas edycji: 2007-01-29 o 17:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
To ja bym prosiła o te kolory: Mahogany, Blackberry, Siena, Drama queen
![]() A u siebie w wątku rezerwuję te rzeczy dla Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderatoreska
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
22) Cien sypki Rhea kolor Cats eye - uzyty 2 razy
24) Cien sypki Rhea kolor Diamond - nowy 27) Cien sypki Rhea kolor Fog - nowy 29) Cien sypki Rhea kolor Retro - nowy 30) APC nr 25 - ze dwa razy uzyty 31) APC nr 10 - nowy 32) APC nr 30 - zuzycie ok 5% 33) APC nr 22 - zuzycie ok 5% 34) APC nr 12 - nowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=169717 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.