|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
kilka rzeczy na wymianę:)(L'Oreal, Bourjois, YR, IsaDora)
NIEAKTUALNY!!!!!! witamK, z góry proszę o wyrozumiałość jako że do grona Wizażanek należę krótko
Po porządkach w moich kosmetykach na wymianę mam: 1. czarny tusz Bourjois 'talons aiguilles', zakupiony dokładnie 11.01.07, nie ma na nim niestety dokładnej daty ważności (30 m-cy od daty produkcji), prawie nieużywany,może 4-5 razyleci do eweska 2. czarny tusz L'Oreal 'panoramic curl', zakupiony przed Św. Bożegonarodzenia '06, użyty kilka razy (max. 10), ważny do 06.2009 leci do jagabrz 3. tusz Yves Rocher 'luminelle mascara ultra-volume', nie ma na nim daty ważności, mam go od jesieni '06, użyty też kilka razy (wg. mnie do delikatnego makijażu, nawet bardzo delikatnego ) 4. pudrowy fluid Maybelline 'wonder finish', kolor: sand, ważny do maja 07, zużyłam ok. pół opakowania 5. lakier do paznokci IsaDora'wonder nail' gleaming plum (nr.30) ważny do 09 2008leci do gothic_daisy 6. saszetki z próbkami podkładów Vichy, kremów Nivea, YR 7. saszetka z szamponem 10 ml i odżywką 10 ml got2b 'so blonde' 8. ozdoby na paznokcie [do naklejania] 2 różne komplety, nie mam niestety aparatu żeby zrobić im zdjęcia , na życzenie postaram się dokładnie opisać 9. cień do powiek Wibo nr 11 (trzy zielenie), użyty raz, ważny do 12.2007serdecznie zapraszam ![]()
Edytowane przez szpilka_77 Czas edycji: 2007-09-18 o 19:15 Powód: wątek nieaktualny |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: kilka rzeczy na wymianę:)(tusze i fluid)
Cytat:
moze cos u mnie za tusz?
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
hej
3. Recznie malowana w kwiatowe motywy, lakierowana, drewniana bransoleta o wewn. srednicy 6,5 cm i szerokosci 3 cm podoba mi sie ) mam nadzieje, ze tusz masz juz przetestowany bo ja nie miałam i to był błąd ale wracając do wymiany - jeśli taka zamiana Cię urządza to możemy jej dokonać ]
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Może cos u mnie za jeden z tuszy?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
1. czarny tusz Bourjois 'talons aiguilles', zakupiony dokładnie 11.01.07, nie ma na nim niestety dokładnej daty ważności (30 m-cy od daty produkcji), prawie nieużywany,może 4-5 razy
Znajdziesz cos za tusz?
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
1. czarny tusz Bourjois 'talons aiguilles', zakupiony dokładnie 11.01.07, nie ma na nim niestety dokładnej daty ważności (30 m-cy od daty produkcji), prawie nieużywany,może 4-5 razy
Czego szukasz?
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Hej moze cos u mnie?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168178 – mój wątek z ciuszkami |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
znajdziesz cos? odp u mnie
|
|
#13 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(byle nie YR, Oriflame i Avon)
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Kwc: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=6791 opis kremu
Jak cos to odp u mnie w watku.pzdr.
|
|
#18 |
|
Moderatoreska
|
Dot.: kilka rzeczy na wymianę:)(L'Oreal, Bourjois, YR, IsaDora)
To by mnie interesowalo
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: kilka rzeczy na wymianę:)(L'Oreal, Bourjois, YR, IsaDora)
Cytat:
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
4. pudrowy fluid Maybelline 'wonder finish', kolor: sand, ważny do maja 07, zużyłam ok. pół opakowania znajdziesc cos u mnie w zamian? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.

Po porządkach w moich kosmetykach na wymianę mam:
, na życzenie postaram się dokładnie opisać

ale wracając do wymiany - jeśli taka zamiana Cię urządza to możemy jej dokonać
]

(byle nie YR, Oriflame i Avon)