![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Zamienię... :) - uporządkowany wątek i nowe rzeczy :)
NIEAKTUALNE
Witam wszystkie dziewczyny Mam do zaoferowania kilka zbędnych kosmetyków a poszukuję w pierszej kolejności : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=170380 SZUKAM ! ale oczywiscie wszytskiego innego ![]() Najpierw próbki : Nivea Hair Care - Szampon odżywiający kolor do włosów farbowanych –10 m; próbka kremu nivea w takim ładnym małym metalownym opakowaniu - została ok 1/2 z 10 ml Szampony: Ziaja – /olej rycynowy/ do włosów farbowanych zostało troche mniej niż 1/3 Avon – advance technoiques przeciwłupieżowy szampon z odżywka 2w1 zostało troche mniej niż ¼ Kolorówka : Błyszczyki i pomadki: Błyszczyk oriflame day dream kolor bliss ( czekoladowy) użyty kilkanaście razy [rezerw.] Błyszczyk bezbarwny bez firmy nie wiem skąd go mam ![]() Błyszczyk Joko waterproof 2w1 biały (przeźroczysty) i fioletowy użyty kilkanaście razy[rezerw.] Pomadka w płynie Bell Twist style użyta tylko na spróbowanie -pomadka jasno czerwno - Twist nie użwana chociaż troche zniszcozne opakownie jasny puder w kamieniu starta nazwa firmy została więcej niż 1/2 Kredka do oczu double-colour jasno niebieski i granatowy uzyta kilka razy Cienie : Opalizujący cień do powiek w żelu mona lisa mincer z 10 ml została ok. ¼[rezerw.] Joko – jasno niebieski cień do powiek cień nieznanej mi firmy jasno i troche ciemniej fioletowy Pielęgnacja : emulsja intensywnie nawilżająca neutrogena 50 ml , przelana do innegosłoiczka La roche posay balsam po opalaniu posthelios - 40 ml Brokatowy Żel do upiększania skóry i włosów mona lisa mincer z 15 ml została niecała połowa Na wypryski bezbarwny sztyft przeciw wyproskom - Avonzostała ok 1/3 Inne: - roleteka perfumowana o blizej nie określonym zapachu dodawana do gazety - prasowanka na ciuchy z napisem ' 4you' -mam do wymiany także kolczyk do uszu bez przebijania tzw. nausznica ![]() ![]() jakby kogoś interesowały puste buteleczki po oryginalnyc zapach to mam celine dion oraz cindy crowford ![]() Dołaczam foty ![]() nie piszczcie do mnie czy mam coś POZA WąTKIEM tutaj je wypisuje i nie mam do wymiany nic wiecej ![]() nowa pasta cynkowa pół błyszczyka oriflame starstruck (czerowny) lekko zużyty cien vollare trio : brazowy ( prawie cały zuzty) jaśniejszy brązowy oraz beżowy ale z rozwalonym opakowaniem , nienapoczęty jeszcze szapmonik bambi dla dzieci ( bardzo go lubię ) puder creme puff wymienie tylko na dcień jaśniejszy niż NOUVEAU BEIGE gdyż taki własnie mam i ejst troszke za ciemny ![]() Zapraszam Zapraszam także do moich pozostałych wątków : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=166460 do domu http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=166239 ciuchy http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=3428873 książki i płyty ![]() Zamienione: Vichy – mleczko ochronne do Twarzy i ciała po 7 ml SPF 30 UVA ++ - posiadam dwie takie próbki SPF 50+ UVA ultra Vichy - krem ochronny – twarz i miejsca często eksponowane po 1.5 ml [/size] SPF 20 UVA ultra – posiadam 4 [/size] SPF 50 [/size] Cienie do powiek – dax cosmetics : ciemny niebieski , jasny niebieksi , ciemny zielony , jansy zielony i filetowy ( wszystkie razem – takie wysuwane) użyte na wypróbowanie [size=2]Oriflame 500% volume mascara kolor [size=1]turkusowy trudno mi powiedziec ile zostało ale użyta [size=1]kilknaście razy [[size=1]Uwaga ! [size=1]Za coś naprawde fajnego oddam bibułki matujące [size=1]shiseido myslę że zostało ich ok 50 jak komus bardzo [size=1]zalezy mogę policzyc ![]() [size=1]Błyszczyk oriflame miętowy aqua vibes [size=1]zostało ok 1/3 ale to za coś fajnego bo jest to jeden z moich [size=1]ulubionych błyszczykow ![]() - [size=1]gazetka shape z maja tego roku + DVD pilates -[size=1]balsam zwalczający celulit firmy tanita (ze 150 ml została niecała połowa [size=1]Zestaw do makijażu oriflame visions colous harmonies 4w1 zużyty tylko korektor i lekko cień [size=1]Dezodoranty : [size=1]dezodorant nommi z aquarela użyty kilka - kilkanaście [size=1]razy ale zapch bardzo ładny ![]() [size=1]dezodorant Fa (caribbean lemon) , [size=1]durch das (aroma del sol) f [size=1]loral deo spray z wyciągiem z peoni - [size=1]2 średkowe przywizione z niemiec nabradziej zuzyty jest fa - pedzelek do cieni użyty raz czy dwa kulki vollare roz ![]() ![]() Gazety: - 3 gazety 'bądż śliczna' rekomendowane przez 'dziewczyne' z lata 04 , 05 i 06 Eveline – slim extreme 3D serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające- 2 próbki po 10 ml Oriflame- pure skin mattifying cream 1.5 ml Clearasil krem przeciw wypryskom – 3 dni 3ml Iwostin – krem tłusty hypoalergiczny 3 ml Kolastyna- Krem jogurtowo-odżywczy o działaniu łagodzącym Shampoo – apteka z sercem – 20 ml -próbki perfum : gordani gold ( niecała) 1ml maseczka z daxa perfecta czysta cera antybakteryjna peel-off zostało na wypróbowanie J&J holiday skin jest to odlewka z tubce z dove 50 ml zostało więcej niż połowa Eveline – specjalistyczny żel punktowy antybakteryjny ( nie widać ile zostało ale podejrzewam ze z 15 ml została niecała połowa) Edytowane przez Karolinka:):) Czas edycji: 2007-02-19 o 23:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zamienię ... :)
Znajdziesz coś u mnie za próbki Vichy - jaką posiadają datę ważności?, Oriflame 500% volume mascara kolor turkusowy trudno mi powiedziec ile zostało ale użyta kilknaście razy i Pomadka w płynie Bell Twist style użyta tylko na spróbowanie - jaki daje kolor na ustach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Paula , z Twoich rzeczy inetresuje mnie niestety tylko meseczka do stóp z avonu ale wszystkiego za to nie oddam :P Wiec wybierz sobie coś jeśli chcesz
![]() Anitka - na próbkach z vichy niestety nie ma daty ważnosci ale jestem pewna ze bea długo ważne gdyż dostałam je ok miesiac temu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A spytam się jeszcze Ciebie czy ten tusz jest mokry?
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ta piramidka cieni jest w postaci prasowanej czy kremowej? kolory nie są przekłamane? nie masz zdjęcia tej paletki oriflame?
dwa watki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=160145 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Tzn., że nie jest suchy, nie ma suchych grud, po prostu widać, że tusz jest mokry. Ja bym była chętna na ten tusz i na próbki:
Vichy - krem ochronny – twarz i miejsca często eksponowane po 1.5 ml SPF 20 UVA ultra - 2 sztuki SPF 50 - 1 sztuka Vichy – mleczko ochronne do Twarzy i ciała po 7 ml SPF 30 UVA - 1 sztuka SPF 50+ UVA ultra ! sztuka Napisz co o tym sądzisz. |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
no to w takim razie jest mokry
![]() ![]() Gothika - cienie w postaci kremowej moge zrobić na jutro szczegole zdjecia ktore Cie interesuja , nie wiem o jaką paletke Ci chodzi jesli o ten zestaw w 'kredce' 4 w1 to również moge zrobić foty. Wrzuce je jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Eveline – specjalistyczny żel punktowy antybakteryjny ( nie widać ile zostało ale podejrzewam ze z 15 ml została niecała połowa)
Błyszczyk oriflame day dream kolor bliss ( czekoladowy) użyty kilkanaście razy Vichy – mleczko ochronne do Twarzy i ciała po 7 ml SPF 30 UVA ++ - posiadam dwie takie próbki SPF 50+ UVA ultra Vichy - krem ochronny – twarz i miejsca często eksponowane po 1.5 ml SPF 20 UVA ultra – posiadam 4 SPF 50 Nivea Hair Care Szampon odżywiający kolor do włosów farbowanych –10 m; Eveline – slim extreme 3D serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające- 2 próbki po 10 ml Oriflame- pure skin mattifying cream 1.5 ml Clearasil krem przeciw wypryskom – 3 dni 3ml Iwostin – krem tłusty hypoalergiczny 3 ml Kolastyna- Krem jogurtowo-odżywczy o działaniu łagodzącym Shampoo – apteka z sercem – 20 ml Interesuje mie to co powyzej. Pasuje Ci taka wymiana??? |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Paula , za maseczke do stóp z avonu moge oddać próbki : Vichy 2 kremy ochronne 20 SPF i mleczko do ciała i twarzy 30 SPF , nivea szapmon odżywiający kolor , iwostin krem tłust , oriflame krem matujący 2 serum 3D , clerasil w 3 dni i kolastne , i shampoo apteka z sercem + żel punktowy z eveline
pasowało by ci ? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dorzuce Ci ten żel przeciw wypryskom ale chciałabym wszystkie próbeczki Vichy. Co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
J&J Holiday skin , Bielenda, powitanie z Afryką i Pantene pro-V, odżywka bez spłukiwania i żel na wypryski za tusz do rzęs i wszystkie próbki vichy , jesli tak to wchodze w to
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
a te cienie piramidka jak się sprawują? nie wchodzą w załamanie powieki? zerkinij do tego wątku - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=160145
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Wszystko tak jak piszesz. Tylko mam nadzieje, że wiesz, że J&J to odlewka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dobra to wysyłam Ci adres na PW
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Gothika , Cieni praktycznie nie używałam wiec trudno mi powiedzieć ale myśle ze z daxa to raczej dobre
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Karolinka, a czy mogłabyś się tymi cieniami pomazać i powiedzieć mi jak ich trwałość? Wogóle to nie znam tych cieni, nie widziałam takich tej firmy, czy możesz mi powiedzieć gdzie je kupiłaś i ile kosztowały? Albo jakiś link?
A ten pędzelek to jaki jest? Jakaś firma? |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
ok właśnie je nałozyłam więc zoabcze
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
ok, więc czekam na relacje z tymi cieniami, jak kiepskie to pewnie od razu się zbiorą w załamaniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
powiem tak : cienie raczej dobre u mnie wytrzymały aż do wieczornego mycia spokojnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
OTO CO MNIE INTERESUJE, MOZE POZA WATKIEM MASZ COS Z TEGO:
*kosmetyków oczyszczających np: - La Roche Posay, Effaclar, Lotion Astringente Micro-Exfoliante (Tonik zwężający pory i przeciwdziałający ich zatykaniu) *fajniutkich błyszczyków, np: -Avon - Color Trend - Owocowy błyszczyk do ust w słoiczku brzoskwinia -INGLOT w kostce, -bezbarwny transparentny z AVONU - Eveline, Błyszczyk 3D Holografic Brilliant (jakiś jasny róż) - Błyszczyk Eveline Volume Lip Extreme (też jakiś jasny róż) *mascary AVON superFULL ale poszukuje ogolnie rzeczy pielęgnacyjnych i blyszczykow lekko różowych (bardziej naturalnych) lub bezbarwnych lub takich w słoiczkach lub pudełeczkach...wiesz o co mi chodzi.... moze masz cos z tego? ODP> u mnie jezeli mozesz:}:} |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.