![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gentle Light Powder, Cerruti, Issey i inne :)
Witaj
Interesuje mnie puder Clinique oraz Vanish . Czego poszukujesz w zamian ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za którąkolwiek z tych rzeczy? Poza wątkiem mam dwie paletki 'cieniowe' clinique
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś w moim wątku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Witchdoctor
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Witchdoctor
|
YSL VOLUME EFFET CILS, słynna maskara pogrubiająca, podkręcająca i wydłużająca. Użyta 4-5 razy. Kolor czarny. Mam do niej oryginalny kartonik.
HELENA RUBINSTEIN LASH QUEEN czarna maskara pogrubia,wydłuża i podkręca. Zużycie ok. 30%. DIOR DIORSHOW UNLIMITED czarna maskara multi-efekt, pogrubia,wydłuża i podkręca, używana przy pokazach mody. Zużycie ok. 30%. W jakim stadiu mokrości są tusze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia aktualnie zrobić nie mogę, natomiast jutro postaram się aby aparat wrócił z naprawy i wkleję zdjęcia. Tymczasem proszę o rezerwację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Czy Madness Chopard Cię interesuje ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() interesuje mnie Gentle Light. Mam na wymianę 30 ml Cacharel Amor Amor -najnowsza jego wersja-Elixir Passion-butelka nie jest przezroczysta, ale zużyte jest max 5 ml. Oczywiście ręczę za oryg. Mam tez miniaturę 4 ml Clinique Happy, ubytek minimalny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie te kosmetyki.Znajdziesz coś u mnie?
Już kupiłam-L'eau de Issey edt 50 ml, ubytek ok 15 ml Argiletz, glinka zielona w tubie, gigantyczna - 400 g, ubytek ok 50 g Yves Rocher Pur Desire de Lilas, edt 30 ml, dwa razy psiknięte Yves Rocher Pur Desire de Lilas, żel pod prysznic 200 ml, ubytek mniej niż 1%, Yves Rocher Pur Desire de Lilas, balsam do ciała 200 ml nowy Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2007-02-05 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
YSL jest bardzo mokry, gdyż użyłam go kilka razy, a z racji, że bardzo dbam o swoje kosmetyki (taka mała słabość
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Byłabym zainteresowana Cerutti i glinką.
Mam Versace Red Jeans, pół miniaturki Sensi Armaniego, Celine Dion Belong(dezodorant perfumowany), cienie błyszczące jeden fioletowy, drugi złoty (zdjecia), tusz Maybelline (czarny, mało używany)+to co w wątkach.
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
A moze u mnie cos znajdziesz? Interesuje mnie m.in. zielona glinka
![]()
![]() |
#20 |
Przyjaciółka KWC
|
Interesuje mnie puder Clinique i [ewentualnie] Vanish i/lub glinka. Może coś znajdziesz?
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
A moze bys chciala za Cerutti 1881 L'eau de Issey 30ml Hugo Boss Woman 30ml z kartonikiem i odlewke 15 ml EA Spiced green tea ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Interesują mnie zapachy i vanish, zerknij do mnie, mam sporo cieni
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168767 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Czy w zamian za puder interesowalaby Cie nowe, w kartoniku perfumy Cindy Crawford Summer Day 15ml oraz nowy duza 4 ml miniaturka tuszu Estee Lauder Illusionist Noire Intense-piekna gleboka czern ? moge tez zrobic odlewki zapachow... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Witchdoctor
|
Witaj, puder już prawie nieaktualny, ale może znajdziesz coś innego za Summer Day?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cholerka, jesli to takie srebrno-szare kolory to nie bardzo dla mnie... ale juztro bede w perfumerii wiec jeszcze zerkne dokldaniej, ok.?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Dot.: Gentle Light Powder, Cerruti, Issey i inne DOKŁADKA:)
znalazłabyś cos u mnie?
![]() TWARZ: -2 szminki nieużywane (raz maźnięte do spróbowania) Loreal color riche-śliczny brązik Caramel Eva -próbki: vichy lift activ krem przeciwzmarszczkowy 1.5ml, vichy lift active krem przeciwzm. na noc 1,5ml, vichy lift activ pod oczy 1,5ml -tusz Rimmel Extra super lash- z zakręconą szczoteczką (użyty może ze cztery razy, tylko opakowanie trochę starte od leżenia w kosmetyczce) -tusz Avon Color trend ciemnoniebieski (połowa) -tusz Wibo Magic Lashes (połowa) -cień Inglot Sprint Super Star-nr 98*- z drobinkami ciemnobrązowy (użyty z pięć razy) -cień Miss Sporty- nr 41 basalt- z drobinkami popielaty (użyty ze dwa razy) -cień Bell „świetlisty pył”- nr 9- sypki z drobinkami, oliwkowy (praktycznie cały) -Avon Beautiful Morning- krem energizujący (ok.,1/3 z 50ml) -Fcuk glow- srebrny połyskujący cień sypki (można użyć na ciało) (0.8g) -Fcuk lip gloss- bezbarwny błyszczyk do ust (3/4 z 10ml) -próbka podkładu Lirene city matt- naturalny 1,5ml -próbka podkładu Soraya Lifting make up- naturalny- 2ml -Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzień ciemno tonujący (użyty z 5 razy, 75ml) -Wibo fluid matujący kolor naturalny (prawie cały) WŁOSY: -Goldwell Structure Repair szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 50ml -Goldwell Inner Effect szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Goldwell Color Definition szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Loreal Paris FX studio- Straight- mleczko do wygładzania, prostowania włosów (1/3 ze 150ml) -saszetki Palette instant colour 2 sztuki- kolor słoneczny blond (utrzymuje się 6-8 myć, brak rękawiczek) -odżywka bez spłukiwania Avon naturals w sprayu (ponad połowa ze 125ml) -odżywka bez spłukiwania Professional Care (3/4 z 500ml) -preparat Diamond Hair do ściągania włosów przedłużonych metodą easy on (1/2 z 150ml) -Rossman styling blond- spray do rozjaśniania włosów (czarna butelka więc trudno określić ile zostało myślę że ok. połowa z 200ml) CIAŁO: -Adidas body lotion (kupiony dawno temu i brak daty ważności, ale wciąż pachnie na ciele, dla fanek dawnego Adidasa z seledynową nakrętką- 1/3 z 200ml) -Avon naturals balsam waniliowo-sojowy (ok 1/3 z 200ml) -Avon body krem na rozstępy (połowa z 200ml) -antyperspirant Rexona activ reserve (150ml) psiknięty ze 4 razy -próbki vichy liposyne 7ml, vichy lipocure 7ml, Soraya Beauty Creator wyszczupl.ujędr. krem do ciała 7ml -termoaktywny żel wyszczuplająco-drenujący Bielenda (ok.1/3 z 175ml) -samoopalacz w piance Dax Cosmetics (ok.połowy z 150ml, bez zamknięcia) -żel do kąpieli Acqua di Gio Giorgio Armani (1/5 z 30ml) -Avon ujędrniający balsam do ciała (trudno powiedzieć bo opakowanie jest ciemne, ok,1/3 z 400ml) -dezodorant Concertino Summer (ok. połowy z 75ml) -Wild Rose and Raspberry lotion do rąk i ciała (prawie cały 170ml) ZAPACHY -Light Blue świeży zapach (chyba podróbka ale pachnie b. intensywnie-ponad połowa ze 100ml) -perfumik w kremie PAZNOKCIE: -preparat przeciw obgryzaniu paznokci Avon (12ml prawie cały) -lakier Wibo czekoladowa perła (11ml prawie cały) interesuje mnie: cerutti art deco-cień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.