|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
kto zna tytuł?
mam taką prośbę do wszystkich kto zna tytuł filmu- ja postaram się go trochę streścić. Mężczyzna przebiera się za kobietę i morduje młode dziewczyny które są dziewicami. jego matka została kiedyś zgwałcona i on jest tym dzieckiem z gwałtu. na koniec młodzi ludzie urządzają imprezę podczas której młode dziewczyny mają stracić dziewictwo aby nie być potencjalnymi ofiarami. może trochę chaotycznie to opisałam ale może ktoś kojarzy i będzie w stanie mi pomóc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: kto zna tytuł?
Krew niewinnych
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ubiegłaś mnie Fjorgynn
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
To może teraz ja poproszę o małą pomoc...
![]() Szukam tytułu filmu, który obejrzałam jakiś czas temu (chyba 2 lub nawet 3 lata) na TVN, z cyklu "Prawdziwe historie". Bohaterkami są dwie kobiety, młoda i staruszka, a dokładnie mówiąc - matka i córka. To film o przemocy. Chodzi w nim o to, że córka bije swoją matkę, wpada w gniew nawet z najdrobniejszych powodów i nadużywa siły, a robi to tylko dlatego, że w przeszłości, gdy była jeszcze dzieckiem, to matka również stosowała przemoc względem niej... Szczególnie utkwiła mi w pamięci scena, kiedy staruszka zasypia przed telewizorem, na kanapie z papierosem w ręku i ten po krótkim czasie spada na podłogę wzniecając wielki pożar... Czy ktoś może zna tytuł ? ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może jednak ktoś zna ?
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
podłączę się pod ten wątek, żeby nie zaśmiecać
![]() Poszukuję filmu opowiadającego o małej dziewczynce i chłopaku chorym psychicznie lub z autyzmem (nie pamiętam). Mieszkali na jakimś campingu i mamie dziewczynki nie podobała się ta znajomość. Pewnego dnia uciekli razem do starego wagonu i tam jakis czas przebywali. Wzieli w rzece ślub po ktorym chłopak się przeziębił i chciał wrócićdo swojej mamy. Jedyne co jeszcze pamietam to to, że pod koniec gdzies sie spotkali, przytulili i na koniec obsuneli sie na ziemie a wtedy mama tej dziewczynki ich zauwazyla i wezwala policje twierdzac, ze chłopak molestuje jej córkę (chyba tak to było) Pamięta ktoś może ten film?? Będę wdzieczna za pomoc ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.