![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Gurelain, Dior, Collistar, Neonatura Cocon - zapraszam
Wątek przeniesiony: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...17#post3666717
Edytowane przez bieta Czas edycji: 2007-02-10 o 18:22 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Gurelain, Dior, Collistar, Neonatura Cocon - zapraszam
Czy zainteresowałby Cię podkłd w płynie Tigi (ta firma od kosmetyków do włosów) Glamma Liquid? Jest rozświetlający, z witaminą a, e oraz kwasem salicylowym. Kosmetyk dostyępny tylko w UK IUSA - wartość ok 20 funtów.
Jasny kolor - bisque, ubytek 30%
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Chyba jednak wolałabym coś sprawdzonego, bo kwas na filtry, na buzię katowaną kwasami w nocy to mi się trochę mijające z celem wydaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Jestem zainteresowana Neonaturą oraz cieniem Collistar . Z rzeczy których szukasz mam podkład Lumene Matt Touch , mogę zrobić próbkę Eau des Merveilles ( inne ) , mam też krem z filtrem Biodermy i inny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
aha- niedługo mam dostac od mMadeline serum Thick Hair a własnie dołozyłam produkt pogrubiajacy włosy.
Mam tez serum Zero Frizz oraz nabłyszczacz Johna Friedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Kasiek1987 - niestety nic
Lolu - byłabym zainteresowana wymianą z Tobą ![]() ![]() Opolanko - na razie Cocon jest w fazie negocjacji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Podkład Lumene to nr 01 Vanilla , raz testowany , kolor okazał się za jasny dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
witaj.byłabym chetna na neonature.poza watkiem z twojej listy mam podkład lumene w kolorrze vanilla który szukasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
lipiec na maksa!!! :)
|
mam vichy capital soleil, avene mleczko spf50+ i iwostin solecrin. Interesuje mnie neonatura. zuzycie wszystkich filtrow około 40%, ale neich bedzie ze sa to połówki fabrycznych obj bo ciezko ocenic. bylabys chetna?
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny - na razie Cocon jest negocjowany z Lolą.
Noseknosku - nic innego za te filtry by Cię nie interesowało? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
- Lancome Cils Booster - mam z wymiany, poprzednia właścicielka deklarowała 1/3, ja użyłam max. 3-4 razy (nie odpowiada mi), szczoteczka wilgotna.
Roma LB - odlewka ok. 3-4 ml w fiolce interesowała by mnie jeszcze próbencja Sun Moon Stars ![]() a za to cos? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Opolanko, mnie by interesowało w pierwszej kolejności to serum Fuller Thicker Hair i ten preparat Fat Hair firma FX.
SMS chętnie zrobię próbkę (muszę poszukać fiolki, chyba ma jeszcze jakąś) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
bietka- serum to Zero Frizz John Frieda, również bardzo dobre i polecane
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ght=zero+frizz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W kwestii ustalenia szczegółów - co byś była w stanie oddać za wymienione przez Ciebie moje rzeczy (bądź może coś jeszcze z mojego wątku by Ci się przydało?) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
to znaczy jako ostatnio nałogowy niuchacz chetnie zaopiekowałabym się odlewkami Romy, Allure oraz próbka SMS, no i Cilsem. Tylko czy teraz to tobie pasuje, ewentualnie no własnie co ty byś teraz chciala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Mi pasuje, najchętniej większości z wymienionych w wątku rzeczy hurtem bym się chciała pozbyć. Zaznaczam tylko, że odlewki są w fiolkach. Ilość określam na podstawie informacji od osób, które mi te odlewki robiły, bo sama dokładnie nie mierzyłam. Podobnie z Cilsem - ja mogę zagwarantować, że użyłam te max. 4x, bo pozostałą ilość podaję na podstawie informacji od osoby,z którą się wymieniałam.
Jeśli Cię jeszcze jakieś zapachy interesują to oprócz tej wymienionej w wątku odlewki Shalimara mam również próbki (robione) Chance Chanel i Jaipur Boucherona, a także Słonia (z tym, że ja w tej próbce wyczuwam jakąś dziwną nutę, nie wiem, z czego to wynika, próbkę mam od Wizażanki, która gwaranotwała oryginalność, ja tego na 100% nie potwierdzę - być może to wina takiej gumowej zatyczki od fiolki, w każdym razie jak dla mnie ta nuta przebija wszystko). Mnie nadal Fuller Thicker Hair interesuje i Zero Frizz (tylko ile poszczególnych odżywek jest i jak je wyceniasz, bo mi trudno ocenić wartość). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Bietko, dziekuje Słonika mam cała buteleczką
![]() ![]() Fat Hair uzylam 3 razy a serum planowalam odlac sobie, teraz jest prawie cale. jak widzisz nasza wymine?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Aha
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej - tak jak obiecałam - w załączniku zdjęciu mojego L'Instanta - 8 ml - czyste perfumy
![]() U ciebie interesuje mnie Shalimar i lakier Dior Addict ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Perfymy są oryginalne? Aha, ja jeszcze raz zaznaczam, że Shalimar to edt i odlewka (czyli nie są w oryginalnej buteleczce).
Mi taka wymiana pasuje, jeśli Tobie też to proszę podaj adres na PW, jutro będę na poczcie to poślę hurtem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Bieta - perfumy są oryginalne, zresztą komu by się chciało podrabiać takie cacko
![]() Mnie zapach kompletnie nie podchodzi, dlatego rozstaję się bez żalu ![]() Ubytek jest naprawdę nieznaczny, a sam zapach nie jest tak agresywny jak w wydaniu "normalnym". Wiem, że Shalimar to odlewka, ale i tak będę się bardziej z niej cieszyć niż z zapachu, który ma się kurzyć ![]() Piszę pw z adresem, bo w K-cach niestety nie bywam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.