![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
*Diesel Green, Angel Peony,Chanel DoublePerfection,Tigi,Uni fiance LRP,Pupa
nieaktualne
wymienione: A) groszek75: - Diesel Green - mini Angel - edt Oriflame b) mamamichałka: - Unifiance - balsam Sephora - Yr Pur Desir Rose - odypki Skinlights - cień L'oreal c) tomama: - paleta Pupa
Edytowane przez daigee Czas edycji: 2007-02-23 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: *Diesel Green, Angel Peony,Chanel DoublePerfection,Tigi,Uni fiance LRP,Pupa
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: *Diesel Green, Angel Peony,Chanel DoublePerfection,Tigi,Uni fiance LRP,Pupa
Byłabym chętna na:
1.Emulsja rozświetlająca Revlon Skinlights kolor 03 Peach Light - ubytek max. 10% 2.Airbrush Sun - samoopalacz do twarzy w sprayu Sally Hansen - tylko wypróbowany A Aniołek Piwoniowy najprawdopodobniej poleci już do kogoś innego.
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
-jestem zainteresowana rzeczami ;
Chanel Double Perfection (tylko czy ten jego kolor to bardzo jasny, czy raczej naturalny?) Pur Desir Rose Yves Rocher, 30ml EDT, kartonik -Zapach róży ze słodką, "przyprawową" (wyczuwam coś podobnego do gałki muszkatołowej i wanilii) domieszką. Bardzo kobiece i urocze (jaki ubytek ??) -kieszonkowy zestaw do makijażu Oriflame Visions Colour Harmonies, zestaw kolorystyczny Urban Chic. W jego sklad wchodzą: korektor, 2 perłowróżowe pomadki (jaśniejsza oraz ciemniejsza) plus mieniący cień w kolorze iskrzącej szarości. To forma takich 4 sztyftów wkładanych jeden w drugi ![]() co proponujesz?? za ktore 2 rzeczy wymienilabys sie na moje 2 rzeczy ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() - perfumy mają ubytek max 1ml - były tylko testowane - zestaw nie jest używany. Jedynie jeden sztyfcik ma maluteńką ryskę. Co do wymiany to (nawet pomimo faktu, że jestem przeciwna wyliczaniu wartości kosmetyków co do grosza) to jednak nie oddam 2 z 3 wymienionych przez Ciebie kosmetyków za to co ja sobie wybrałam. Np koszt całego podkładu to 160zł. Czekam jeszcze na decyzję palau odnosnie wymiany perfum YR. Na razie proszę Cię bardzo o rezerwację sztucznych paznokci i bibułek - co do wymiany dogadamy się wkrótce.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
ok...a pasuje wymianka na podklad za rzeczy ktore u mnie wybralas?? moglabym poprosic jeszcze dokladny numerek albo nazwe koloru?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Pozwól, że się zastanawię. Chanel to najwyższa półka makijażowa a Essence to marka marketowa... Muszę przemyśleć sprawę.
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaka jest pojemność i zużycie balsamu? W tej chwili trwają rozmowy nad Revlonem - proszę o wstępną rezerwację róży YR i balsamu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Mam E.Arden Red Door 25 ml (psikniete 2 razy)+zel pod prysznic i balsam o tym samym zapachu. Tusz do rzęs Maybelline Volum Express (użyty kilka razy, mokry)+to co w moich wątkach.
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Balsam jest w dużej tubie - 200 może 250ml ( pojemność obiecuję sprawdzić, gdy bedę go miała przy sobie) Ubytek cięzko ocenić - opakowanie jest nieprzezroczyste. Ale nie jest większy niż 15%
Rezerwację dla Ciebie na te dwie rzeczy ( w głowie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co Cię u mnie zainteresowało?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
- podkład w płynie Tigi Glamma Liquid - Pur Desir Rose Yves Rocher - perfumowany nawilżający balsam do ciała Sephora Jaśmin&Lotos
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
co do wszystkich wymienionych przez Ciebie kosmetyków trwa jeszcze rozmowa
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
chciałabym poznac twoją decyzję co do mojej oferty. Jeżeli uważasz, że to za mało za twój podkład to ok, po prostu to najbardziej wpadło mi w oko z twojego wątku. Chciałabym poznac twoją decyzję jeszcze dzisiaj, ponieważ mam wiele chętnych na bibułki i tipsy z wątku ciuszkowego a póki co zarezerwowane są dla ciebie :
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
okej spoko
![]() ![]() ysl- teint de soie estee lauder- futurist lancome- absolue teint wszystkie tylko wypróbowane niestety nie jestem do nich przekonana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
nie widzę nic u Ciebie na taką wymianę.
![]() |
![]() |
#24 |
Witchdoctor
|
Daigee, niestety tusz YSL i Dior poleciały na wymianę za kosmetyki na które polowałam od bardzo dawna....
Ralph wolny, podobało Ci się coś jeszcze? Mam jeszcze trochę kolorówki nie wpisanej w wątku ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
ojej, straszna szkoda bo taką miałam ochotę na YSL
![]() No trudno, będziemy kombinować dalej... Ralph wstępnie by mnie interesował - bardzo zintrygował mnie opis. A czy Happy to miniaturka czy wieksza próbeczka? Kolorówkę możesz śmiało wypisywać - nie zainteresują mnie jedynie kolorowe cienie do powiek oraz błyszczyki (no chyba że to Glam Shine albo Juicy Tubes), poza nimi chyba wszystko. Najchętniej ciemnobrązowe róże do policzków, czarne pogrubiające tusze do rzęs, korektory płynne, złociste cienie do powiek ... Zerknęłam na Twoją listę Wanted i przypomniałam sobie, że mogę oddać Ci jeszcze dużą próbkę 2ml Angel le Lys Thierry'ego Muglera ![]() ![]() No i dobrze Ci radzę - pozaznaczaj wymienione kosmetyki jako nieaktualne, bo Cię będą maltretować żebyś oddała to, czego już nie ma ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Witchdoctor
|
Złocisty cień i Juicy Tubes pewnie by się znalazł, tylko muszę się zastanowić, czy się potrafię z nimi rozstać,
jeden złocisty jest w wątku Manhattan, ale całkiem fajny ![]() hmmm
![]() |
#30 |
BAN stały
|
chetnie bym je wymienila
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.