|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Szukam
W związku z tym, że obiekty moich poszukiwań zmieniają się w tempie zastraszającym, zakładam nowy wątek.
Wszystko co mam do wymiany znajduje się w linku podanym na końcu posta Szukam: - produktów Kerastese (do włosów cienkich, rzadkich, chętnie seria z cementem) oraz odżywek i masek bardzo silnie nawilżających do włosów - Meteory Guerlaina - nr 01 Mythic - tylko i wyłącznie w oryginalnym opakowaniu bądź jakieś z serii zimowej (w obu przypadkach kulek nie musi być pełnowymiarowa ilość, może być odsypka, zależy mi jednak na pudełku - najlepiej pełonowymiarowym) - tylko i wyłącznie za nie mogę zaproponować Miss Dior Cherie, ok. 25 ml (z 50) bądź Dolce Vitę, polowa z 30 ml - pudru brązującego Terracota (tylko i wyłącznie w oryginalnym opakowaniu), najjaśniejszy kolor - pielęgnacja apteczna, żele do mycia twarzy, toniki, płyny micelarne (zwłaszcza Rosaliac), filtry - zwłaszcza bezalkoholowe), kremy do skóry naczynkowej - Farmona serum z wit. K - serum Fuller Thicker Hair z zapachów: Tendre Poison oraz Eau des Mervilles (wyłącznie w oryginalnych butelkach) Mój kramik: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=178434 Edytowane przez bieta Czas edycji: 2007-04-04 o 17:02 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam
Witaj!
W wątku mam emulsję rozświetlającą revlon , mogę podzielić się kremem do rąk Sally Hansen - świetne opinie na kwc http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=3717, na porządne testy mogę odlać dzieciaczka spf 40 LRP. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Palau - a czym ode mnie byłabyś zainteresowana? Widzę, że masz ten rozświetlacz z Revlona nr 3, jak on wygląda? Obawiam się, że może być dla mnie albo za ciemny, albo zbyt w róż wpadający, jestem baardzo blada i walczę z naczynkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli masz możność sprawdź sobie odcień - będzie najpewniej ![]() Sprawdziłam i z tego co masz w wątku , jedynie coś z zapachów a i tak musiałabym przetestować i próbkę toleriane - jaki to kolor?. Chyba że planujesz dokładkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Palau - w najbliższym czasie raczej nie planuję dokładek
![]() ![]() Neonko - ja szukam raczej 1, nie wiem dokładnie, jak dwójka wygląda, ja mam bardzo jasną cerę i obawiam się wszystkiego co zbyt ciemne i zbyt różowe (naczynka) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Bieta umiesz rozwiązać zagadke kodu na rozświetlaczu? Chodzi o termin ważności. Kupiłam go na allegro jakiś czas temu więc uczciwie przyznaje, że trzeba sprawdzić termin.
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
bieta ania pisze że kodów Revlona nie umie rozszyfrować.
![]() Oto on: 3 0997-5839-01 2 a na tubie napis 491 Sama kupowałam ten rozświetlacz na allegro więc trudno mi powiedziec.
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Neonko, stokrotnie przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam, nie miałam zbyt wiele czasu i zupełnie zapomniałam. Okazało się, że koleżanka ma tę emulsję, faktycznie dla mnie nie za bardzo się nadaje. Dziękuję za propozycję i cierpliwość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
oddam prawie całą wodę perfumowaną YSL Baby Doll 50 ml( edycja limitowana woda perłowa, pudełko z pozytywką) za Flowerbomb EDP
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.