![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lancome, Dior, Kanebo, Kerastase, Fekai, Rene Furterer, Avene. H.r, Dermika
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173778
Oto mój nowy wątek-jest w nim śliczny malinowy praktycznie nowy blyszczyk Lancome-kupiony wczoraj. Super kwc ![]() Interesuje mnie surrealist użyty 4-5 razy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lancome, Dior, Kanebo, Kerastase, Fekai, Rene Furterer, Avene. H.r, Dermika
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Wolne sąna razie wszystkie, bo z tamta wizażanką w końcu sie wymieniłam na co innego
![]() Interssuje mnie całkiem sporo: DIOR SCULPT Korektor Liftingujący 01, JEAN PATOU, JOY, miniaturka 2ml, atomizer, kartonik LIP INJECTION- blyszczyk powiekszajacy usta ( firma TOO FACED)kolor Techno Kiss (lekko rozowy)-zuzycie ok20%[/b] odlewka Amarige THICKER FULLER serum do włosów cienkich,nadaje objetość 100ml, ubytek ok 0,5mm WELLA SP nadający objetość włos w płynie, ubytek ok.30% z 150ml W takim razie zekam, aż sprawdzisz odcienie: -Guerlain Divinora Colour & Shine Lipstick Spf 12 nr 262 -Guerlain Divinora Colour & Shine Lipstick Spf 12 nr 268 -Guerlain Divinora Colour & Shine Lipstick Spf 12 nr 272 -Guerlain Divinora Colour & Shine Lipstick Spf 12 nr 200 (ZłOTA) -Guerlain Divinora Colour & Shine Lipstick Spf 12 nr 221 -Divinora Intesnse et Mat nr 461- róż |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Tak, wszystkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Hej moze cos u mnie?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167036 – mój wątek kosmetyczny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Hej,
znajdziesz cos u mnie za to 5. LRP UNIFIANCE podkład korygujący nr.11 ,10ml Moj watek : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=madulka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Witaj, czy znajdziesz coś na wymianę za:
3. KERASTASE NUTRITIVE BAIN SATIN szampon nr.2,(włosy suche, zniszczone, uwrażliwione)ubytek ok.2cm z 250ml 11. WELLA SP nadający objetość włos w płynie, ubytek ok.30% z 150ml a w szczególności za Wellę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;3736115]Witaj, czy znajdziesz coś na wymianę za:
3. KERASTASE NUTRITIVE BAIN SATIN szampon nr.2,(włosy suche, zniszczone, uwrażliwione)ubytek ok.2cm z 250ml 11. WELLA SP nadający objetość włos w płynie, ubytek ok.30% z 150ml a w szczególności za Wellę?[/quote] niestety ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
1.RENE FURTERER TONUCIA odżywka do włosów wzmacniająca, przywracająca gęstość włosom, w piance, użyta kilka razy, 150
2. KERASTASE RESIASTANCE pianka nadjąca objetość z cementem,użyta kilka razy (ok.3-4) 4. THICKER FULLER serum do włosów cienkich,nadaje objetość 100ml, ubytek ok 0,5mm 5. FEKKAI pianka nadająca objetość do układania włosów ubytek ok. 1cm interesuje mnie cos z tego, moze wpadnie Ci w oko cos w moim watku Z pielegnacji i stylizacji do wlosow mam : Szampon Goldwell so blonde (no ale nie wiem jaki masz kolor wlosow ![]() KADUS - sprayer - spray do modelowania nadajacy objetosci oczywiscie zapraszam do mojego watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej ,czy dobrze pamietam - pytalas kiedys o Lipidio-end?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
byc moze to nie Ty, a LipidioEnd to produkt DERMEDIC
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=7819 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.