|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
![]() Miracle, Rimmell, Smakersy, Maybelline, Dax
Wymienie:
- Miracle około 70ml ze 100ml(woda perfumowana) + blasam ( z wymianki, jednak nie moj zapach, tylko za inne perfumy, najlepiej Ralph Cool) poleciało -iwostin nawilżający do skóry wrażliwej i atopowej ok 70ml - Rimmell Full Volume- ciemna czerwień (raz maźnięty) - Dax Perfecta karmel brazujący 1\2 - Smakers malinowy (ubytek 15%) + Smakers wata cukrowa (ubytek 15%) mary poziomkowa - Kolastyna balsam odzywczy 1\3 mary p - FlosLes krem pod oczy do skóry wrażliwej 1\4 mary p - Miraculum balsam rozswietlajaco- brazujący 1\2 - Miss sporty perłowa rózowa kredka do oczu - Vollare paletka brokatowych zieleni (kazdy odcien maźniety 1) mary p - Vollare podkład jasny bez (uzyty 3 razy) - Vipera konturówka do ust bordo (raz maźnieta na rece) - Vipera korektor jasny (5 razy uzyty) - Adidas women fresh cool 60% (kulke mozna umyc spokojnie) - Maybeline cielisty błyszczyk (nie wiem ile zostało dorzuce) poszukuje: - peeling do twarzy (cera sucha) wyzsza półka, perfumy słodko- kwiatowe, świeze, wax dla blondynek. Lista wish dostepna przez profil ![]() Zdjęcia dorzuce wieczorem ![]() Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2007-02-20 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Miracle, Rimmell, Smakersy, Maybelline, Dax
Mam i świeże -cerutti i kwiatowe-splendor, oddam obydwa za miracle
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=174005 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hej! może coś u mnie za kosmetyki poniżej?
![]() - Smakers malinowy (ubytek 15%) + Smakers wata cukrowa (ubytek 15%) - Kolastyna balsam odzywczy 1\3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
perfumove love
|
50ml ze 100ml, dorzuciłabym coś oczywiście z wątku:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=171345 (kosmetyki) lub https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=151674 (ubrania) (poza tym mam kilka książek w super stanie, jeśli by Cię interesowały) ![]() Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2007-02-17 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
|
hop, oddam chetnie jednej osobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.