|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Żegnam Was
Wiem że dostane za to banana więc chcę się pożegnać.
Dostałam niesprawiedliwe ostrzeżenie a dla mnie to powód do opuszczenia forum. Może to i lepiej ![]() Chcę pożegnać się przede wszystkim z Agabil1, Momo, Warszawianką bo tylko te osoby ceniłam i uwielbiałam. ![]() ![]() ![]() Ale pojawiły się tu wredne suki jak awia, ruda7816,novakia i inne które mącą i szukają taniej rozrywki czepiając się innych NIE TYLKO MNIE. Nie można im tego powiedzieć na forum bo dostaje się bana ![]() Wizażanki nie dajcie się takim dziwką, olejcie te szmaty i nie wdawajcie sie w dyskusje z tym czymś, mam na myśli te które czepiają się bez powodu . Zdaję sobie sprawę że będę tu wyśmiewana ale wiem że tylko przez beznadziejne idiotki które dają dupy na lewo i prawo, które nie mają co robić. Nie mam już siły opierać zarzutów i złośliwości pod moim adresem porostu za dużo tu zaprzyjaźnionych grupek które kąsają i wiem doskonale że nie tylko ja tak myślę. Zrobiliście mi dużo zła i przykrości ale wiecie co? to zło do was wróci, gwarantuje wam ![]() ŻEGNAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żegnam Was
bana dostaniesz z pewnością
![]() żegnaj jotemko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hmm..no nie dziwie Ci sie po czesci ze tak reagujesz i sama sie spotkalam nieraz z takim zachowaniem wizazanek jak opisalas wyzej, szkoda ze odchodzisz i nas zostawiasz ale skoro tak chcesz to buziol i papa
![]()
#4 |
Zakorzenienie
|
Jotemko.. powiem tak, duzo osob mnie drazni etc ale od tego sa ignory, nie potrzebnie sie denerwujesz, dajesz ignora i tyle -ja tak robie
![]() ![]()
#5 |
Konto usunięte
|
nieważne jak ktoś zaczyna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Ja sie zgodze z postem moee poprostu ignoruj takie osoby.Jest nas tu tyle ,ze nieuniknione sa klotnie i sprzeczki ,ale mowi sie trudno i zyje sie dalej.Szkoda ,ze odchodzisz.Znam Ciebie z niektorych watkow ,wiec nie jestes dla mnie calkiem obca.Skoro to Twoj wybor to zegnaj i zycze Ci duzo szczescia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Pani jotemka wystawiła sobie pożegnalną ocenę, tym mniej żałuję, że musiałem jej wlepić BANa.
Wątek zamykam, pożegnanie zakończone. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.