|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Wymienie Sicily D&G, Penhaligon, S. Oliver i inne drobiazgi :)
Witam
![]() Bardzo chętnie się pozbęde: Sicily - nieaktualne S. Oliver - Silver - 30ml, pozostała pojemność widoczna na zdjęciu ubylo ok 3ml, wersja pełnowymiarowa. Zapach "orientalny", mi pachnie na ciacha słodkości. Kartonika niestety brak. Kadzidło - 2 olejki eteryczne - zapach ziołowo/kadzidlany. Z kazdej buteleczki ubylo po 3 kropelki. Opisane jako kompozycja zapachowa, otwarte kilka dni temu. Stila - róż w musie, kolorek plumeria (taki jak na zdjęciu). Uzywany. --------------------------------------------------------------------------------- Szukam: Zapachu w zamian za sicily, pojemnośći od 50ml. Chetnie oddam wszystko za jeden zapach. Przygarne chętnie: pioson, dune, simply, terracotta, prada, shalimar EDP, scent intense .. Nie szukam: kolorowki, pielegnacji, zapachow oriflame, avon i ciuchow ![]() Edytowane przez psycha Czas edycji: 2007-03-03 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienie Sicily D&G, Penhaligon, S. Oliver i inne drobiazgi :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienie Sicily D&G, Penhaligon, S. Oliver i inne drobiazgi :)
Interesuje mnie jedynie miniaturka Winter Delice. Roz stila za miniaturke to troche za mało ale mam jeszcze np. pedzelek do modelowania brwi sephora, moze Ci się przyda? Dorzuce robione próbki zapachów: - Jean Patou - Enjoy - Agent Provocateur - EL YD Amber Nude - L Lempicka - Dolce Vita EDP - Etro - Shaal Nur - Etro - Heliotrope - Champs Elysees - CdG - Sequoia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.