![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
POZYTYWNE MYŚLENIE kluczem do szczupłej sylwetki :)
Witam serdecznie!
![]() Czy jest na tym forum ktoś kto stosuje/chciałby stosować techniki podświadomości by dojść do wymarzonej figury? ![]() Nasz umysł to największy skarb... i pozytywne myślenie działa cuda, przekonałam się o tym już wiele razy... Czy ktoś przyłączy się do mnie i przekona się na własnej skórze, że dzięki wizualizacjom itp. można dojść do wymarzonej sylwetki ? To naprawdę najprostsza metoda by zgubić kilogramy... wystarczy wierzyć ;] W razie czego zainteresowanym wszystko wytłumaczę ![]() Będziemy się motywować nawzajem i odniesiemy sukces... i to bez efektu jo-jo ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: POZYTYWNE MYŚLENIE kluczem do szczupłej sylwetki :)
ogladalam programy na ten temat. Moim zdaniem troche taki pic na wode. Jasne,ze trzeba myslec pozytywnie ale od samego myslenie kilogramy nie spadna. Ale jesli dolaczymy do tego diete i cwiczenia to sukces murowany
![]() a co do wzajemnego wspieranian sie to na kazdym watku dziewczyny sie wspieraja..
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
I ja tez
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
O to super
![]() ![]() Dziewczyny czy wiecie coś w ogóle o tym temacie? Czy mam po kolei wszystko wyjaśniać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
nic nie wiemy
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
![]() zainteresowanych odsyłam do strony http://monahan.webpark.pl/ ja właśnie chciałam spróbować tej metody... musiały byśmy stosować tą metodę od 1 do 3 razy dziennie ![]() ![]() Od kiedy zaczynamy ? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
No to może ja proponuje już od jutra? po co wzlekac hehe
![]() no wiec tak ja waze 53 kg a chcialabym wazyc tak ok 45 kg ale nic mniej, czyli chcialabym zrzucic max 8 kg. Narazie odzywialam sie dosyc 'smieciowo' i nie regularnie, ale bardzo chce to zmienic. A ruch to tak: codziennie: - roznorodne rodzaje brzuszkow x 30 - nozyce i przysiady - 15 min ze skakanka - ok 30 min na rowerku (czasami 90 min) - wchodzenie po schodach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ja ważę 63 kg... cel- 55... czyli też 8 kg
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
hmm..fajny pomysl
pozytywne myslenie, podswiadomosc, cwiczenia i dieta bede tu zagladala bo z moim pozytywnym mysleniem kiepsko ostatnio a chce zrzucic jakies 6kg pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
o to fajnie sie składa .. ja mam do zrzucenia ok.7kg
![]() ![]() Na tym wątku nie będziemy sobie tylko wmawiać, że chudniemy ale będziemy przede wszystkim działać! Czy nadal jesteście chętne? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() No właśnie u mnie jest najgorzej z ta mobilizacją do ćwiczeń bo nigdy mi się nie chce ich wykonywać noo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Ja sie tez zapoznałam,ale nadal nie wiem co mamy robic... Ja tez mam 8kg do zrzucenia
![]()
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny miałyśmy zacząć od dzisiaj i co? zaczynamy czy nie ? ;] Ja chętnie...
zadawajcie pytania jeśli chcecie coś dokładnie wiedzieć.. ![]() Co do motywacji do ćwiczeń to polecam... rozluźnienie się i wyobrażenie sobie sytacji w której mieliśmy ogromną motywację do czegoś... (np.aby spotkać się z ukochaną osobą, czy chociażby jak byście się czuły gdybyście wygrały kase w totka i czuły byście ogromną motywacje by ją odebrac) w chwili największej motywacji, największego "podniecenia" ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Was dziewczyny! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
o Djapira jest.. fajniusio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
No jestem, jestem, ale ja nadal nie rozumiem co ja mam w ogole robic
![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
hmm mozesz podasz mi swoj numer gg ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
qrde...dołączam sie
![]() waże 67 kilo na 182 i chce ważyc ok.5-6 kilo mniej ![]() poniewaz obecnie siedze w domku z synem-mam czas na ćwiczenia-codziennie wykonuje je ok 1,5 h-2 h... 2 m-ce temu wazyłam 62-i własnie motywacja by zrobic piorunujące wrazenie na moim TZ,ktory niestety jak co drugi-w Anglii ![]() ![]() Reasumując-mam czas by ćwiczyć..jestem w trakcie szukania diety-ale wpływ podświadomości bardzo mi się przyda!Dodam że kocham słodycze-mam to uwarunkowane genetycznie ![]() A motywacja-????Spotkanie z TZ.. ![]() Ale tak właściwie czy możecie mi wytłumaczyc jak ciemnocie-jak to będzie wszystko wyglądać???????/ |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Witam Dziewczyny,
przeczytałam załączony link i chętnie się do Was przyłączę. Wierzę w moc naszej podświadomości i w to, że przy odrobinie wysiłku i ogromie wiary jesteśmy w stanie bardzo wiele zdziałać. Laurynka, jeżeli możesz - pisz nam szczegóły, jak ćwiczysz, co zamierzasz zrobić, żeby swój cel osiągnąć. Ja też jak doczytam coś więcej na ten temat, to chętnie się z Wami podzielę. A propos - mam 26 lat, ważę obecnie - o zgrozo - 65 kg przy wzroście 160 cm, więc mam do zrzucenia jakieś 10-15 kg. Chciałabym większą część zrzucić do lata, gdzieś tak do czerwca, zobaczymy co się uda. Pozdrawiam i mam nadzieję, że mnie przyjmiecie ![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
jasne Agneska
![]() ![]() Więc opiszę jak ja to robię... Kładę się na łóżku, zamykam oczy, rozluźniam się tzn czasami przed wizualizacjami ćwiczę jogę a jeśli nie to po prostu rozluźniam stopniowo całe ciało... są różne sposoby na rozluźnienie...na internecie jest wiele informacji jak się zrelaksować.. można np. liczyć od np.100 do tyłu... albo wyobrażać sobie, że każda część naszego ciała powoli i stopniowo się rozluźnia.. jest lekka i swobodna.. zaczynamy od stóp kończymy na głowie ![]() ![]() później powtarzam słowa z tamtej strony tzn : "Przez cudowną potęgę Nadświadomości rozkazuję, żeby moje ciało już w tym momencie zaczęło tracić wagę. Rozkazuję też, aby wraz z utratą nadwagi ciało moje uzyskało i zachowało stan doskonałego zdrowia. Chcę, aby inteligencja mego „wyższego Ja" doprowadziła moje chudnięcie do ilości ...... kilogramów , jakiej sobie sama dla siebie życzę, niech leczenie psychotroniczne obejmie także mój apetyt. Niech pragnę tylko takiego pożywienia i w takich ilościach, które są potrzebne dla zachowania całkowitego zdrowia." -czasami mówie raz a czasami 2-3 razy. Z nadal zamkniętymi oczami przechodzę do wizualizacji... wyobrażam sobie siebie jak wstaje z łóżka idę do łazienki staje na wadze i widzę moją idealną wage... ciesze się ogromnie , następnie w wyobraźni ubieram się w spodnie w idealnym rozmiarze ![]() ![]() ![]() ![]() Tę motodę należy stosować 1-3 razy dziennie... ja ostatnio ciągle zapominam ;/ a jak chcę się rozluźnić przed pójściem spać to zasypiam... yh ale poprawię się ![]() Czasami piszę też afirmacje, czyli pozytywne zdania po 10-20 razy... np. "Jestem szczupła i atrakcyjna" "Podobam się sobie" "Mam idealną dla siebie wagę" "Jestem człowiekiem sukcesu" "W dzień i w nocy wszystko mi sprzyja" mam też różne nagrania z programowaniem podświadomości i czasem słucham przed pójściem spać i w nocy... pomaga również praca z lustrem.. czyli np. podczas porannego strojenia ;p należy mówić do odbicia w lustrze afirmacje i zobaczyć jak na nie reagujemy... mam nadzieję, że chociaż trochę rozjaśniłam niektórym sprawę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
czyzby juz nikt nie był chętny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Witaj Laurynka,
ja jestem jak najbardziej chętna, tyle, że jak na razie to mam za mało czasu na te ćwiczenia.To znaczy w ciągu dnia nie umiem znaleźć chwili, żeby to zrobić 2-3 razy dziennie. Zaś wieczorem jak próbowałam - dwa dni pod kolej - ZASYPIAM !!! ![]() Muszę znaleźć jakiś sposób. Ale obiecuję, że będę próbować i dawać znać o postępach ![]() Mam nadzieję, że znajdą się jeszcze jakieś chętne Dziewczyny. Pozdrawiam i spróbuję teraz poćwiczyć ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
hehe znam ten ból ;] też zasypiam... dlatego może spróbuj na siedząco?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Witam
Mam na mie Anka mam 25 no prawie 26 lat i od zawsze borykam się z problemem wagi- od zawsze z nią walczę. W 8 klasie szkoły podstawowej ważyłam 74 kg- bylam zakapleksiona, sałamana, nie chciałam żyć. 1 klasa szkoły średniej- postanowiłam że będę inna: byłam wesoła, usmiechnieta, byłam duszą towarzystwa, żartowąłm na swój temat, umiałam się z tego smiac choć kazde słowo bardzo mnie w serxu raniło. Po pierwszej klasie wzięłam się bardzo za siebie- schudłam do 61kg i nigdy tej wagi nie prekraczałam. Zawsze racej było poniżej 60 kg. Potem poznałam miłośc mego życia i było juz tylko lepiej. Nastał ten cudowny dzień naszego ślubu i muszę powiedzieć że poraz pierwszy i chyba ostatni czułam się naprawde piekna: smukła, w pieknej sukni, cała ta oprawa no i 53 kg wagi. Po slubie gdy zamieszkałam z mezem w koncu mogłam jesc co chcaiłam- tzn mogłam dietkować według upodobania (wczesniej rodzice bardzo byli przeciwni moim dietom- bali sie ze popadne w jakas chorobę). Po slubie raz chudlam raz tyłam- ciagle sobie czegos odmaiwłam, z wielu rzeczy zrezygnowałam, jadłam głównie warzywa, chude gotowane mieso, surówki i sałatki, do tego 3 x w tyg fitnes. Ostatnio jednak praca, stres z nią zwiazany, studia nie pozwoliły mi na regularne cwiczenia choc fitnes zastąpiłam zakupionym stepperem. Tyle ze zamiast chunąc czy chocby utrzymac wagę tyle. Przekroczyłam juz wszytkie granice i waze obecnie 65-67 kg- przestaje sie miescic w ciuchy i patrze na siebie z coraz wiekszym obrzydzeniem, czuje sie ze soba źle- bardzo źle a to odbija sie na moim małżeństwie. Nie mogąc na siebie patrzec nie pozwalam patrzeć , dotykac mojego okropnego ciała mojemu mężowi. Nie kochamy sie od tygodni a nasze stosunki robia sie bardzo napiete. ![]() uporczywie szukam nowych diet, bije sie z myslami zeby znowu nie zakupic kolejnego cudownego srodka na schudniecie (mimo tego ze wiem ze to i tak nic nie da) Jestem załamana ![]() Czy potęga mojej podsiwadomosci może mi pomóc????? Chce w to wierzyć, chce spóbować- BRZDO CHCĘ!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Kochana Felimenko!
![]() ![]() Teraz koniec z zamartwianiem i zaczynamy cudowne, poukładane, szczęśliwe życie ![]() ![]() Przyłączasz się do mnie? bo póki co nie znalazła ani jednej dziewczyny która została by tu na dłużej...niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
póki co idę ćwiczyć.. wracam tu za niedługo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Laurynko
cieszę się że moja wypowiedz nie pozostała przemilczana ![]() ![]() nie wiem ale podejmę jeszcze jedną walkę o samą siebie ![]() ze względu na moja pracę, studia, dom nie wiem czy mi się uda pisać codziennie ale napewno codziennie tu zaglądnę ![]() a teraz wracam do sobotnich obowiązków (sprzątanie, gotowanie itp ![]() Trzymam za Ciebie Laurynko i za siebie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Felimeno
![]() ![]() U mnie mogę powiedzieć, że dobrze... przyznam, że kilogramki powolutku lecą... motywacja nie słabnie i z dietą też już dużo lepiej ![]() Wczoraj nie wizualizowałam, ale dzisiaj nadrobie ![]() pozdrawiam wszystkie pozytywne duszyczki! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Ja tez się przyłącze dziewuszki
![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki Kochane ![]() P.s. Laurynko czy to działa w każdej sferze naszego życia?? ;>
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.