![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wella Sp, Kerastase, Paleta Cieni Revlon, Sabatini, Green Tea
toya2006....
![]() Znajdziesz coś u mnie za : Gabriela Sabatini (20ml, raz psiknięte)
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
rozumiem ze nie jestes zainteresowan tym co zaproponowałam
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Karolinko
![]() niestety nic nie wybrałam.. przykro mi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyjaciółka KWC
|
Może coś u mnie za cienie Revlon?
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
a u mnie za:
Kerastase Nutritive- kąpiel odżywcza z kompleksem Gluco-Active do włosów suchych i uwrażliwionych 30ml Wella System Professional Color Saver Emulsion- kuracja stabilizująca kolor po koloryzacji. Opakowanie 50ml- wyciska sie w formie pianki. Użyte 4 razy. Kosmetyk dostępny jedynie w salonach fryzjerskich. Gabriela Sabatini (20ml, raz psiknięte) - JAKA TO GABRIELLA ??? BO SĄ RÓŻNE
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Iceflower
![]() interesują mnie: L'oreal Wear Infinite, poczwórne cienie do powiek- CZY MOZESZ ZAŁĄCZYĆ FOTKĘ? Bourjois Suivez mon Regard, kolor nr 13 regard kaki mordore - CZY TO BRĄZ CZY ZIELEŃ? Maybelline Dream Matte Mousse, kolor nr 030 Sand- MAM HONEY BEIGE, ORIENTUJESZ SIE CZY TWÓJ ODCIEŃ JEST JESNIEJSZY CZY CIEMNIEJSZY? Avon Foot Works, peeling do stóp z morską solą "Rajska plaża", ok. 60% z 100 ml, data produkcji: 06.2006 Yves Rocher Colleurs Nature, eyeliner w płynie, kolor nr 03 Prune- JAKI TO KOLOR? Inglot Soft Precision Eyeliner, kolor nr 24 (granat), 9,5 cm- KREDKA? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Mariola,
Gabriela tradycyjna, podobają mi się: KENZO - LE PAUR - 14 ml - JAKI TO RODZAJ ZAPACHU? CZY JEST ATOMIZEREK? YVES ROCHER – PETALES – paletka 4 cieni + 2 pomadek z lusterkiem- CZY MOGĘ PROSIĆ O ZDJĘCIA TYCH 4 PALETEK? 14) REVLON – paleta poczwórnych cieni 15) SEPHORA – paleta poczwórnych cieni, nowa, 1 raz użyta 16) SEPHORA – paleta poczwórnych cieni, ubytek jak na zdjęciu 7) RIMMEL – Natural Bronzer SPF8 – nr 022 SUN BRONZE 10) SORAYA – ZIELONA OLIWKA – mleczko do demakijażu z łagodzącą witaminą B5 i aktywną witaminą C – 200 ml, nowe, nie używane 3) GARNIER FRUCTIS STYLE – XXL objętość – pianka do włosów - nowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to interesuje mnie tylko: Kerastase Nutritive- kąpiel odżywcza z kompleksem Gluco-Active do włosów suchych i uwrażliwionych 30ml Wella-ta odzywka po koloryzacji. Wklej mi proszę jakieś linki do tych 2 swoich produktów, żebym mogła sobie o nich poczytać. Na ile wyceniasz te swoje 2 produkty ? Wszystkie paletki cieni są u mnie.wklejam paletkę Yves Rocher
![]() |
![]() |
#15 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cień Bourjois to taka zgniła zieleń. Nie mam pojęcia, jak mój podkład Maybelline ma się do koloru Twojego. Eyeliner YR jest fioletowy, a Inglot to kredka. ![]() Czy mogłabyś załączyć zdjęcie palety?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Mariola,
wella, link do strony, produkt nr 3.8 (koszt ok 50zl) http://www.system-professional.pl/ha...are/index.jsp? kerastase: Kąpiel Odżywcza 2 Nutritive producent: Loreal cena: 75.00 zł/ 250ml Kąpiel odżywcza zapewnia Twoim włosom łagodne mycie i odżywianie, bez efektu obciążenia. Włosy lekko się rozczesują i nabierają satynowej miękkości, lekkości i połysku.Przeznaczona do włosów naturalnych lub po koloryzacji utleniającej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
proponuję:
Kenzo, mleczko, za moje produkty do wlosow. ewentualnie chetnie przyjme cos z gratisow ![]() 4) SENSIQUE – błyszczyk do ust, kolor beżowy- starte napisy, gęsty, cały 5) JOKO - preparat proteinowo-krzemowy co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Iceflower,
proponuję za paletę: Bourjois Suivez mon Regard, kolor nr 13 regard kaki mordore Maybelline Dream Matte Mousse, kolor nr 030 Sand |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
wieczorkiem dam odpowiedź bo teraz mi dzieco przeszkadza i nie mogę się skupić, ale jestem raczej na tak
![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
czy znajdziesz cos u mnie za te rzeczy?
Kerastase Nutritive- kąpiel odżywcza z kompleksem Gluco-Active do włosów suchych i uwrażliwionych 30ml (20ml 2 razy użyte) odżywka bez spłukiwania Gliss Kur Asia Beauty hydra oil (prawie polowa z 100ml) moj wątek" http://www.wizaz.pl/forum/showthread...85#post3867085 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=4787 bo ten link co podałaś to nie było tam informacji o pojemości, a wygląda na to samo tylko zmienione nieco opakowanie. tutaj, na KWC, cena jest podana 30-40 zł , ale za 150 ml,, a Ty masz tylko 50 ml... a Kerastase ma jakiś link, żeby zapoznać się z ocenami ? Na KWC nie ma go w ogóle. Może źle szukam. Możesz podać jakiś link ?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
odżywka bez spłukiwania Gliss Kur Asia Beauty hydra oil (prawie polowa z 100ml)
Moja lista: Pielęgnacja: - mini produkty do ciała TheHealingGarden RelaxTherapy lawendowe balsam i żel do mycia, tubki 54 ml, nie używane (nie ma daty ważności, dostałam w listopadzie) - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 - pianka do włosów cienkich Nivea HairCare – zostało ok. 30% - nabłyszczacz do włosów w sprayu Joanna Effect.Net 100ml– zużycie na oko to 10% może - olejek na gorąco do włosów Oriflame kokosowy, 15 ml (do 06.2009) - Bielenda SPA morska kuracja, luksusowa oliwka hydrofilna do demakijażu zużyte 5% - Sephora, eye makeup remover (nowa wersja), zużycie 30% Odlewki: - olejek do kąpieli Farmona figowo-daktylowy (czerwony) - żel-krem matujacy Solutions Avon Makijaż: - lakier do paznokci Wink Avonu (jasny róż odrobinę perłowy 2-3 razy, świeży) - 2/3 smackersa BonneBell malinowo-brzoskwiniowy (delikatnie podkreśla malinowy kolor ust) - 2/3 błyszczyku Manhattan CalypsoShine bezbarwnego z drobinkami (pachnie wazelinką) - błyszczyk migoczący Avonu Glistening Peach, zużycie 15% - brokatowy eyeliner w płynie Essence, zostało 45% kolor błękitny ale brokat jest srebrny - cień do powiek w płynie CarloDiRoma jasnobeżowy 9 ml nr 02, zuzycie 5 do 10% - 2 cienie Maybelline ExpertWearMono: pudrowy róż 15 AntiqueRose zużyte nie więcej niż 30% i pudrowy liliowy 14 HeatherMist tu zużycie nie przekracza 15% - Avon CT cień w kulce zielony-nowy (nie wiem czemu nie ma napisów na buteleczce) - cień w sztyfcie HOT INDIA Manhattan (zużycie max 10%) w kolorze perłowego srebrzystego beżu (nie jest bardzo jasny) Próbki: - szminki Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (1), PaleRose(5), BerryMauve(6), Rose(7) StrawberryDelish(8), KnockoutPink(9), PlumFrost(10) - Crystal Aura - filtry Biodermy 5ml: Photoderm Max Fluide spf100 (do 12.2007) I Photoderm Max Crème spf50 (do 11.2008) Odsypki: - sypkie cienie Vollare: 19, 22, 38, 39 (ostry róz, turkus, mocny lila-róż, złoto) - różne brokaty ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
rzyrafka
![]() podobaja mi sie: - Bielenda SPA morska kuracja, luksusowa oliwka hydrofilna do demakijażu zużyte 5%- JAKA POJEMNOSC? - Sephora, eye makeup remover (nowa wersja), zużycie 30%- JAKA POJEMNOSC? POZDRAWIAM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
weroniczko,
*oriflame *pelling do twarzy ( z zeszlorocznej serii swiatecznej) zuzyte ok 30% *Oriflame* mleczko do ciała- duża butelka 400ml - zużyta maksymalnie 1/4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zgodzisz się poczekać troszkę? Najpierw chciałabym skończyć inne transakcje i nie wiem, czy te kosmetyki nie wyląduja gdzie indziej ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny które były zaintereswane mini kapielą- bardzo przepraszam ale siostra sobie "użyła" kiedy byłam w pracy:-((((
mariolu, color saver jest nadal aktualny.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.