![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
![]()
jestem zainteresowana:
korektor pod oczy Helena Rubinstein Magic Concealer odcień 01 rozbielony beż, kartonik, ulotka, pojemność 15 ml, ubytek w granicach 2 ml oraz Shiseido korektor na cienie pod oczy, 5 ml, ubytek max 10%, odcień sredniego bezu znajdziesz cos u mnie? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Powrót na targowisko - masa rzeczy do wymiany, wszystkie półki, kategorie itp.i
Zajrzyj do mnie, może znajdziesz coś za Provegol SVR?
Oczywiście ![]() puder sypki Shiseido odcień 01 - zostało w granicach 1/4 opakowania, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powrót na targowisko - masa rzeczy do wymiany, wszystkie półki, kategorie itp.i
korektor pod oczy Helena Rubinstein Magic Concealer odcień 01 rozbielony beż, kartonik, ulotka, pojemność 15 ml, ubytek w granicach 2 ml
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Cześć Mad,
czy zainteresowałby Cię róż Pupa Luminous Touch w kolorze średniego beżu z domieszką delikatnej czerwieni i różu (kolor naturalnego rumieńca) ze złocistymi drobinkami? Jest w kasetce z lusterkiem, w komplecie jest pędzel z naturlanego włosia. Pojemność całkiem spora, ubytek niewidoczny. Załączam zdjęcie - nie jest to chyba kolor, który mam do oddania.
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
pianka teksturyzujaca Kerastase Resistance Volumactive (zielona) opakowanie 30 ml,
szampon Kerastase kapiel wzmacniajaca z vita-ciment, 250 ml,została ok połowa olejek do demakijazu oczu Zepter, 125 ml, ubytek minimalny Przed Twoja przerwa od targowiska mialysmy wymienic mojego KADUS-a ![]() Mam tez cztery probki po 1 ml perfum Givenchy Ange ou Demon (EDP) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
olik, niestety, tylko puder EL , on ma już nową właścicielkę ![]() interesują, ale tylko z pozłacanymi zawieszkami, od srebra paskudzą mi się uszy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
poziomko znalazłam szampon Kerastase, zastanawia mnie jeszcze ten korektor pod oczy Pupa, tylko jakbyś mogła porównać kolor do innego korektora, bo odcieni Pupa akurat nie znam, a jasnych korektorów mam już trochę
W linku który podałam, jest pokazany odcień, to nr. 01 ![]() EDIT: dorzucam link http://www.eskincarestore.com/produc...idcategory=733 Zdjęcie dobrze oddaje możliwości tego cudeńka. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
a może coś u mnie Cię zainteresuje ?
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-03-22 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie chcialabys mleczka do demakijazu LRP Toleriane?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
LRP Cicaplast pojemność 40 ml, ubytek ok. 20%, waży do 09.2008
moze cos u mnie?
![]() |
#16 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic Mariola u Ciebie wpadły mi w oko te rzeczy: 11) PAUL SAGANE – XENA – odżywka do brwi i rzęs, nowa, 1 raz użyta, z kartonikiem - czy ona ma jakiś kolor, czy jest bezbarwna ? pędzelek do korektora Sephora jaka jest nazwa poczwórnych cieni w podłużnej kasetce - takie cztery kółka obok siebie, bezowe i chyba zieleń, o ile dobrze widzę ? Cytat:
mi.a niestety nic |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Mariola u Ciebie wpadły mi w oko te rzeczy:
11) PAUL SAGANE – XENA – odżywka do brwi i rzęs, nowa, 1 raz użyta, z kartonikiem - czy ona ma jakiś kolor, czy jest bezbarwna ? pędzelek do korektora Sephora jaka jest nazwa poczwórnych cieni w podłużnej kasetce - takie cztery kółka obok siebie, bezowe i chyba zieleń, o ile dobrze widzę ? Odżywka w opakowaniu wygląda na lekko żółto-zielonkawą, ale nie nadaje żadnego koloru, tylko połysk, jest ze świetlokiem te poczwórne cienie nie mają nazwy, były dodatkiem do jagiejś gazety-ale nie mają też "taniego" zapachu ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Za Voile d'Ambre , moje marzenie cos u mnie znajdziesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
A ta odżywak Paula Sagane i pędzelek profesjonalny Sephory interesuje Cię nadal ?
Mi u Ciebie bardzo podoba się to: szampon Kerastase kapiel wzmacniajaca z vita-ciment, 250 ml,została ok połowa jedwab Biosilk - mała buteleczka, chyba to 14 ml, plus jedwab CHI - zostało na 2-3 uzywcia, w zalezności od długości włosów - oddam jako całość odzywka Farouk Silk Therapy Smoothing Conditioner - zostało 35% z 300 ml - wygładza, odzywia, nawilża, nadaje połysk oraz jakiś dobry jaśniutki kamuflarz na cienie pod oczami ![]()
![]() |
#24 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety, jedyne co wpadło mi w oko to pryzmy, a to się nijak ma do tuszu Cytat:
znalazałbym cos , ale nie wiem, za co szukać ? czy interesuje Cię u mnie coś konkretnego ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
za odżywkę PS zapłaciłam 12 czy 13 zł
![]()
![]() |
#26 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
zatem chcę Berry
![]() poza tym znalazłam: Lumene, Matt Touch podkład w spray'u kolor 1 vanilla ubytek ok 50 % ISA DORA- EYE SHADOW QUARTET kolor 41 GOLDEN PLUM , zuzycie znikome, brak aplikatora lancome Aroma Tonic, ze 100 ml zostało ok 25-30 to delikatny, letni, odświeżający zapach, pachnący mieszanką kwiatu lipy, zielonej herbaty i trawy La Roche-Posay Nutritic 6 tubek po 5 ml i to chyba wszystko, co by mnie ewentualnie interesowało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Witchdoctor
|
ok
![]() ![]()
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najbardziej chce berry, bo planowałam zakup, a tak dokupię sobie jedynie kredkę i czwórki IsaDora, potem Lumene, Lancome i Nutritic , |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.