![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Stella Sheer, Desnuda, La Perla, Alexander Mc Queen, Norma Kamali, pielegnacja.
czy interesowala by Ciebie Kashaya Kenzo i cos do tego np. Burberry for woman, Irena Gregori, Mania Summer,Boss Intense czy Paris Roses des Bois YSL albo Happy Heart i Happy?
Mnie interesuje Stella Sheer |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Stella Sheer, Desnuda, La Perla, Alexander Mc Queen, Norma Kamali, pielegnacja.
Dziekuje za propozycje ale to nie moje zapachy.
Edytowane przez Femme Fatal Czas edycji: 2007-03-24 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zerknij czy u mnie znajdziesz cos ze jakies z tych rzeczy? link w podpisie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Witaj,
u Ciebie interesowalo mnie pare rzeczy: - Chanel Double Perfection Fluide kolor nr 20 Clair - Guerlain Aqua Allegoria Winter Delice - bibulki matujace Shiseido - nie pamietam ile ich bylo, zuzyte ze 3 sztuki - Decleor Aromaessence Ylang Ylang, 15 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() interesują mnie: Blyszczyk z nowej kolekcji Guerlain Kiss Kiss 841 Beige Secret. Nowy, nie uzywany. Puder Giorgio Armani Sheer Powder nr.1 (najjasniejszy) Uzyty pare razy. Zapraszam do mojego wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() u Ciebie interesowaloby mnie Avene krem kojący pod oczy. Aniu a masz moze poza watkiem jakis apteczny tonik do twarzy lub wode termalna? Pozdrawiam, Ania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie mam toniku ![]() Parę dni temu jedyny przeze mnie posiadany tonik (LRP Hydraphase) poleciał do calypso* ![]() Z wód termalnych mam jedną zafoliowaną pięćdziesiątkę wody Avene. Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2007-03-24 o 16:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie najbardziej interesuje u Ciebie to ![]() - Puder Giorgio Armani Sheer Powder nr.1 (najjasniejszy) Uzyty pare razy. - to najbardziej i na 100% - Blyszczyk z nowej kolekcji Guerlain Kiss Kiss 841 Beige Secret. Nowy, nie uzywany. - Korektor MAC Select Moisturecover NW20 (bez, wpadajacy w lekki roz) Pozostalo go 55-60 %. Jest kartonik. - Podklad Biotherm Sense Matte SPF 15. Nr. 115, do jasnej karnacji. Pozostalo go na pewno z 10ml, ciezko sprawdzic bo opakowanie jest nieprzezroczyste. aha - moze masz jakies sprecyzowane potrzeby? poszukam jeszcze czegos poza watkiem - moze udalaby sie wieksza wymiana? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Witaj,
to daj prosze znac co bedzie z tym podkladem, jezeli jednak wyszlaby nam wymiana razem z podkladem to moglabym oddac Tobie te rzeczy: Bobbi Brown Coral Palette Pour Les Levers (Limitowana Edycja), paletka zawiera: - Sandshell Shimmer Gloss Stick - Malt Lip Shimmer - Warm Apricot Lip Colour Wszystkie kolory raz wyprobowane (aplikatorem) Stan kasetki idealny. Jest kartonik. Blyszczyk z nowej kolekcji Guerlain Kiss Kiss 841 Beige Secret. Nowy, nie uzywany. Puder Giorgio Armani Sheer Powder nr.1 (najjasniejszy) Uzyty pare razy. Korektor MAC Select Moisturecover NW20 (bez, wpadajacy w lekki roz) Pozostalo go 55-60 %. Jest kartonik. Podklad Biotherm Sense Matte SPF 15. Nr. 115, do jasnej karnacji. Pozostalo go na pewno z 10ml, ciezko sprawdzic bo opakowanie jest nieprzezroczyste. Ps. Nie szukam niczego konkretnego....moze cos z pielegnacji. Jakis dobry krem pod oczy, balsam do ciala, peelingu i zawsze jakiegos fajnego zapachu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
pod oczy chyba nic, bo mnie ostatnio wszystko podraznia i oddalam przyjaciolce; z balsamow : - 1/2 duzego (500 ml) opakowania Pupa Miss Milkie waniliowa, - 1/2 Freeman maslo gruszkowo-brzoskwiniowe, - 15 ml. Biotherm Fitness poza tym jeszcze ok 1/2 Galenic Elancyl a gdyby nie udalo sie z podkladem, to dalo by sie to co wyzej bez paletki Bobbie Brown? nie znam cen, wiec jakoby co to krzycz ![]() aha - no i gdybym mogla poprosic o rezerwacje tych rzeczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Interesuje mnie:Norma Kamali Baby EdT 65 / 100 ml ( ten zapach sama wymienilam, ale niestety nie polubilismy sie) Jest troche z przodu porysowany.
Mam z zapachow ktore wymienilas Slonika Kenzo ok 40ml z 100ml,ok17ml Hypnotic Poison(czyli czerwony ![]() Czy Un bois vanille wymienisz tylko na to co napisalas? Puder Giorgio Armani Sheer Powder nr.1 (najjasniejszy) Uzyty pare razy. Nie wiem czego szukasz w zamian za ten puder, moze napisz mniej wiecej ,a bede szukac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Loreal Exfotonic juz mam.
Gdyby nie wyszlo z Chanelem to bylabym zainteresowana jeszcze Gucci, wprawdzie mam go juz, ale przydalaby mi sie mniejsza ilosc do torebki ![]() Pozdrawiam, Ania Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Bylabym zainteresowana Twoimi zapachami za Norme.
Lutensa wymienilabym tylko na te zapachy ktore wspomnialam wyzej. Giorgio Armani Sheer Powder nr.1 Wstepnie jest zarezerwowany. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ok, to jesli bylabys zdecydowana na to ode mnie: - Gucci - Guerlain Aqua Allegoria Winter Delice - bibulki matujace Shiseido - nie pamietam ile ich bylo, zuzyte ze 3 sztuki - Decleor Aromaessence Ylang Ylang, 15 ml za : Bobbi Brown Coral Palette Pour Les Levers (Limitowana Edycja), paletka zawiera: - Sandshell Shimmer Gloss Stick - Malt Lip Shimmer - Warm Apricot Lip Colour Wszystkie kolory raz wyprobowane (aplikatorem) Stan kasetki idealny. Jest kartonik. Blyszczyk z nowej kolekcji Guerlain Kiss Kiss 841 Beige Secret. Nowy, nie uzywany. Puder Giorgio Armani Sheer Powder nr.1 (najjasniejszy) Uzyty pare razy. Korektor MAC Select Moisturecover NW20 (bez, wpadajacy w lekki roz) Pozostalo go 55-60 %. Jest kartonik. Podklad Biotherm Sense Matte SPF 15. Nr. 115, do jasnej karnacji. Pozostalo go na pewno z 10ml, ciezko sprawdzic bo opakowanie jest nieprzezroczyste. to ja jestem za ![]() podklad jednak poleci gdzie indziej, zaraz zrobie aktualizacje u siebie |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Chcialabym sie jeszcze dowiedziec ile sztuk zostalo bibulek Shiseido (nie wiem ile ma oryginalne opakowanie) ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie bardzo wiem jak to sprawdzic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Czy może interesuje cię NR EDP(link w podpisie)za którąś z tych rzeczy:
Stella Sheer EdT 55 / 100 ml Desnuda EdP 75 Nowa w kartoniku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Witaj,
bylabym chetna na NR. Tylko Stella jest w rezerwacji dla mnome do poniedzialku, ale to jeszcze nic pewnego. Napisz prosze ktory zapach bardziej cie interesuje? Pozdrawiam, Ania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Po zastanowieniu blyszczyk Guerlain oddam za cos bardziej mi potrzebonego.
Dalej bylabym chetna na wszytko oprocz Winter Delice bo dostane mala probke w srode na przetestowanie. Co bys chciala o de mnie za te rzeczy? (nieuzgledniajac blyszczyka) Pozdrawiam, Ania Cytat:
Edytowane przez Femme Fatal Czas edycji: 2007-03-24 o 14:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
na pewno puder, a nie wiem jak cenowo wyglada reszta |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Ok:
Bobbi Brown Coral Palette 36 Euro ( ubytek 1% ) Korektor MAC za nowy zaplacilam 17,50 Euro ( 1/2 to ok. 8 Euro) Puder Armani 36 Euro ( ubytek nieznaczny ) Podklad Biotherm 26 Euro ( 1/3 to ok. 8 euro) Blyszczyk Guerlain 23 Euro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie cos z teho:
Puder Giorgio Armani Sheer Powder nr.1 (najjasniejszy) Uzyty pare razy. Podklad Biotherm Sense Matte SPF 15. Nr. 115 Puder Satin de Chanel Golden Dream (LE) Na srodku jest male wglebienie, po boku wzorki sie nie starly z tego co sie zorientowalam z watku puder Armani i biotherm w rezerwacji?? Zerknij do mnie moze cos Ci wpadnie w oko - mam m.in. nowe mleczko toleriane i kremik pod oczy declare |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Witaj,
niestety to nie jest nic czego szukam, ale dziekuje za propozycje. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.